Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Sunday, June 30, 2013

NORWEGIAN -- 28:06:2013


 

SaLuSa - 28:06:2013Vi fra den Galaktiske Føderasjonen samarbeider like tett med våre allierte når det gjelder våre planer om å bevege dere fremover inn i en lykkelig fremtid sammen med oss. Med de kommende uker vil dere komme til å se mye mer skje i deres verden, etter hvert som de lovte forandringene begynner å skje. Ser dere ikke at alle de tegnene dere har ventet på er tydelige å se i hvert eneste av verdens land. Vi beundrer dere for deres tålmodighet og oppfordrer dere til å visualisere at alle forandringene skjer på fredelig vis og å gi slipp på alt det sinne som muligens kan sitte fast dypt i deres vesen, for det er ingen grunn til å holde fast ved den ”gamle levemåten” lenger. Neste uke skulle gi dere enda mere å se og flere grunner til å tro på at deres tid i mørket er over. G8 møtet vil bevise at de rette menneskene er på de rette plassene slik at det globale finanssystemet kan forandres.


Samtidig som fler og fler av dere finner måter å kommunisere med oss, mottar dere og Moder Jord stadig mer Lys og Kjærlighet, og deres iboende evner forbedres hver eneste dag, selv om dere kanskje ikke er klar over dem. Det gleder oss at det ikke er noen frykt for oss og dere begynner å akseptere troen på at dere er fullt bevisste vesener som skaper deres egne vei mot deres skjebnebestemte mål. Noen er mer rede enn andre, men alle er på nøyaktig riktig sted i dette øyeblikket, og det er opp til dem selv å bestemme hvor raskt de vil utvikle seg videre.


Jeg er SaLuSa fra Sirius og sender dere all min kjærlighet og ber dere føle dere bekvemme med hver forandring, enten det er i kroppen deres, i livet deres eller den eksterne verden, ettersom disse forandringene er i ferd med å bringe dere oppfyllelsen av det dere har drømt om gjennom tusener av år. Vær i glede.Kanal: MADAD

 
Oversetter: Leif  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un