Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, July 5, 2013

Dutch -- SaLuSa 05:07:2013 

SaLuSa  05:07: 2013  


Wees bedacht op nieuwe veranderingen die naar jullie wereld toekomen omdat die lang voor jullie zicht verborgen waren vanwege de duistere mensen die hun eigen spel spelen door jullie te regeren en toen jullie opzettelijk hen ondersteunden, hadden ze genoeg macht om die zo lang weg te houden. Nu begrijpen zij dat hun tijd voorbij en verdwenen is en alles wat hen is overgebleven is alleen de schaduw van hun vroegere macht en ze zijn niet langer in staat om zich te bemoeien met jullie en onze plannen om daarmee samen te vallen. Alhoewel het “tijd”kost om alle nodige veranderingen te doen, is de tijd hier en nu om in jullie kracht te staan en om dat te laten gebeuren. Twijfel niet aan jezelf, omdat jullie iedere dag en iedere minuut krachtiger worden. Die “tijd”zoals jullie die kennen wordt ook veranderd door jullie hogere perspectieven en visies en de dagen worden zo kort dat je bijna voelt dat je mogelijk ook maar half doet dan wat je daarvoor deed. Dit is ook een teken voor jullie dat jullie aan het veranderen zijn en het is niet langer zo zeer belangrijk om alle karweitjes te doen die je gewend was om in een dag te doen. In de zeer nabije toekomst zullen jullie “alle tijd in de wereld hebben” voor jezelf en dan nog genoeg “tijd” over hebben om alles te doen wat nodig is. Vergeet niet om enigszins “tijd” te hebben voor rustige momenten voor jezelf omdat die zeer belangrijk zijn om je in evenwicht te houden. De 4de juli is een zeer belangrijke datum in jullie geschiedenis en we voelen dat jullie veel dingen verwachten nu te gebeuren. Zoals de Stichtende Vaderen basis principes hebben gecreëerd met de Constitutie(Grondwet) komen de nieuwe leiders nu omhoog om jullie bij de creatie van de Nieuwe Periode era te helpen op jullie geliefde Moeder Aarde. Zij werden nauwkeurig uitgekozen en zijn zich bewust van wat er van hen verwacht wordt en ze dragen liefdevolle vibraties met de zuiverste belangen om jullie te helpen naar de staat waarin jullie eens waren vóór de val van Atlantis. Zij voelen zich geëerd en verplicht om van hulp te zijn op dezelfde wijze jullie als Lichtwerkers doen, wetend dat jullie het vermogen hebben om dit te doen en om met vitale hulp een hand te verlenen bij de evolutie van de Mensheid. 


Sommigen voelen zich vastgehouden door oud verdriet of door een zaak die nog steeds je vibratie laag houdt. Dit kan letterlijk al duizenden jaren verborgen zijn geweest in jullie onbewuste en nu, terwijl jullie zoveel sterker groeien en krachtiger worden, vraagt dit om te worden losgelaten en geheeld te worden. Realiseer je hoe je met andere onprettige zaken omgaat en laat ook die oude zaken los. Het is een zaak van accepteren dat alles wat jullie gedaan hebben de exacte belevenis was die je nodig had voor je evolutie. Als je nu de macht van vergeving begrijpt zou het makkelijker voor jullie zijn om er mee om te gaan, omdat ze nu niet zouden komen om opgeruimd te worden als je er niet klaar voor was of dan zou je niet in staat zijn om ze te verwerken.  Voel de liefde voor jezelf en laat twijfels je geest niet binnenkomen, want als je de steeds stromende liefde voelt in je hart, dan kan niets je stoppen om omhoog te gaan, als dat jouw wens is om te doen. 


 Ik ben SaLuSa van Sirius en vind de troost in de komende dagen omdat die gevuld zullen zijn met de lang verwachte veranderingen en jullie zal worden gevraagd om het weten en vredige gedachten te verspreiden aan iedereen die dit nodig heeft. Voel de blijdschap dat je je naaste  kunt helpen en herinner je dat je niet moet terugvallen op je oude paden van gedrag om welke reden ook, omdat dit het pad is dat je hebt gekozen om te volgen. Wij zijn altijd met jullie en zenden jullie al onze liefde. 


Channeller: MADAD  


Translator: Winny

Veranderingen gebeuren:

NY Times: Terrorist Plots, uitgebroed door de F.B.I

US explodeert met 100 anti-NSA protesten:

Nieuwe financieringssysteem? Bereid de BRICS-landen een nieuwe zilveren standaard?
https://www.youtube.com/watch?v=j29gciM9vPo

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un