Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, July 23, 2013

Greek -- SaLuSa 23:07:2013
SaLuSa 23 Ιουλίου 2013

Καταφτάσαμε από όλες τις άκρες του Σύμπαντος για να μαρτυρήσουμε και να βοηθήσουμε τη θαυμάσια αλλαγή που συμβαίνει στην πολυαγαπημένη Μητέρα Γη σας τη στιγμή αυτή. Μαθαίνουμε μαζί σας και ενώ εμείς ζούμε πολύ πιο άνετα από εσάς, σύντομα θα μάθετε και σεις πώς είναι να είστε ελεύθεροι από τις τόσες ψευδαισθήσεις που έχουν κάνει τη ζωή σας τόσο δύσκολή. Σας παρακαλούμε να θυμόσαστε πάντοτε πως είστε οι δημιουργοί της μοίρας σας και πως είναι δική σας η επιλογή για το πώς θα συνεχίσει η ζωή σας. Ξέρουμε πως τα λόγια είναι πιο εύκολα από την πράξη, όμως με ισχυρή θέληση τίποτε δεν είναι αδύνατο τις ημέρες αυτές, και πως τα πράγματα είναι ακόμη ευκολότερα τώρα γι’ αυτούς που αφυπνίζονται από εκείνους που στρώσανε το δρόμο. Αυτό ήταν το πλάνο του Δημιουργού εξ αρχής και θα πρέπει να νιώθετε προνομιούχοι που ήσασταν μέρος του. Αυτήν και την επόμενη εβδομάδα θα σας σταλούν υψηλότερες συχνότητες Φωτός, κατά πολύ υψηλότερες από κάθε άλλη φορά, και θα ήταν συνετό να είσαστε προετοιμασμένοι για αυτές, γιατί όσο περισσότερες μπορέσετε να αφομοιώσετε τόσο πιο ισχυρές θα γίνουν οι προθέσεις σας.
 
Όπως σας έχουμε πει τόσες φορές, τίποτε δε μπορεί να παραμείνει κρυφό μέσα στο Φως, γι’ αυτό αν νομίζετε πως υπάρχει ακόμη κάτι που απαιτεί την προσοχή σας, εξαγνίστε το τώρα δίχως φόβο ή αμφιβολίες μέσα σας, ζητήστε από τους Οδηγούς σας, τους Αγγέλους, τον Ανώτερό σας Εαυτό ή εμάς να σας βοηθήσουμε αν δεν είστε σίγουροι ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος και σίγουρα θα πάρετε απόκριση.

 Βλέπουμε καθαρά πως ο καιρός της άγνοιας του τι θα συμβεί σύντομα τελειώνει, καθώς τόση πολλή πληροφορία που ως τώρα κρατούνταν κρυφή απελευθερώνεται από κάθε γωνιά του κόσμου, ενώ οι συνήθεις ειδήσεις από τα ΜΜΕ σας δεν ικανοποιούν το αίτημά σας για την αλήθεια. Βλέπουμε πίσω από τη σκηνή και μπορούμε να σας πούμε τώρα, πως ήρθε ο καιρός της διασποράς της σωστής και όχι παραποιημένης πληροφόρησης. Το ευχόσασταν αυτό καιρό τώρα να συμβεί και θα δείτε να ρέουν πλέον άπλετες ειδήσεις από κάθε πηγή. Ορισμένοι θα επιχειρήσουν ακόμη συγκαλύψεις, όμως και άλλοι θα μιλήσουν ελεύθερα για τις επερχόμενες αλλαγές που θα θέσουν τον κόσμο σας σε ισορροπία. Η λέξη της ημέρας θα είναι η Ειρήνη, ενώ ήδη μπορείτε να δείτε κάποιους ηγέτες να εκφράζουν την επιθυμία τους ν’ αφήσουν πίσω τα παλιά και να αρχίσουν νέες φιλικές σχέσεις με τους γείτονές τους.

Τα πράγματα κινούνται γρηγορότερα από όσο φαίνονται με την πρώτη ματιά, ακόμη και το παλιό οικονομικό σύστημα που έμοιαζε αδιάρρηκτο μοιάζει τώρα να μη μπορεί να κάνει τίποτε, παρά να δεχθεί το νέο τρόπο συναλλαγής χρημάτων και υποπροϊόντων τους, που σύντομα και αυτά θα ξεπεραστούν. Παρότι θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε χρήματα για μερικά χρόνια ακόμη, πολλοί από εσάς ήδη νιώθετε πώς θα είναι και δίχως αυτά και αυτό θέτει τη βάση για την κοινωνία της Χρυσής Εποχής, όπου δε θα χρειάζονται τέτοιου είδους συναλλαγές. Ο καιρός αυτός σίγουρα θα έρθει γιατί η άφιξη της Γήινης Κοινωνίας έχει θεία προγραμματιστεί να γίνει με ασφάλεια στο σημείο αυτό της εξέλιξής σας. Συνεργαζόμαστε μαζί με τους συμμάχους σας και με εσάς πάνω στο Μέγα αυτό Σχέδιο και αισθανόμαστε πως έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο ως τώρα. Δεν αισθανόσαστε και σεις το ίδιο;

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και όπως πάντα στέλνω σε όλους σας την αγάπη μου. Νιώστε τη χαρά όσων συμβαίνουν γιατί σας οδηγούν στο όμορφο και ειρηνικό μέλλον που ονειρευόσαστε. Νιώστε την αγάπη που σας στέλνουμε με όλα τα μηνύματά μας και ετοιμαστείτε για τα νέα.
 
 
Μετάφραση: Con Tanidis

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un