Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Saturday, July 27, 2013

Greek -- SaLuSa 26 Ιουλίου 2013

SaLuSa 26 Ιουλίου 2013 


Είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε, είστε έτοιμοι και σεις να επικοινωνήσετε μαζί μας με τη νέα σας, ή ας πούμε ανακτημένη δυνατότητά σας; Νιώθουμε πως μεγαλώνει ο ενθουσιασμός ανάμεσά σας, και πιστέψτε μας, και εμείς νιώθουμε το ίδιο. Για κάποιους η αφύπνιση ήταν μια μακρά διαδικασία, για άλλους ήταν γρηγορότερη, όμως στο τέλος όλα συμβαίνουν στη σωστή στιγμή γιατί έτσι δουλεύει όλη η Δημιουργία. Νιώστε πώς ρέει η ενέργεια και πώς αυτή αυξάνεται τριγύρω σας και αφήστε την να εισχωρήσει στο φυσικό σας σώμα απλά αναπνέοντάς την, ή φανταστείτε ότι μπαίνει στο σώμα σας από το δέρμα, έχοντας πάντα στο νου σας πως οι σκέψεις σας είναι πλάστες, γι’ αυτό ν’ αφήσετε την φαντασία σας να μπει πλήρως στη διαδικασία. Κρατήστε τις συνήθεις έγνοιες και αμφιβολίες σας κατά μέρος ξέροντας πως κάποια μέρα αυτές θα εξαφανιστούν για πάντα δίχως επιστροφή, εκτός αν το θελήσετε. Σας παρακαλούμε να θυμόσαστε πως οι προθέσεις σας δημιουργούν ένα τόσο ισχυρό πεδίο ενέργειας τριγύρω σας στο οποίο το Σύμπαν αποκρίνεται με συνέπεια.
 
 
Επιβλέπουμε όλη τη διαδικασία μετασχηματισμού της κοινωνίας σας και βοηθούμε τους συμμάχους μας, που δέχονται μεγάλη υποστήριξη από όλους εκείνους που επικεντρώνουν τις σκέψεις τους στις αλλαγές που θα σας πάνε παρακάτω. Οι σκοτεινοί δεν είναι πλέον ¨σκοτεινοί¨ γιατί τους έχει σταλεί τόσο πολύ Φως αφού ακόμη ζουν ανάμεσά σας και έχουν ακόμη τη δυνατότητα να αναληφθούν από το σκότος. Ομολογούμε πως ενώ δεν τους έχει απομείνει πολλή δύναμη ακόμη, εντούτοις ακόμη το σύστημα τρέχει πεισματικά και έγκειται σε εσάς να το σταματήσετε και να το βάλετε στη σωστή τροχιά. Τη δύναμη αυτή την έχετε τώρα και με τη βοήθειά μας θα απομακρύνετε κάθε εμπόδιο ώστε τίποτε να μη στέκεται πλέον στο δρόμο σας, και να φτάσετε επιτυχώς στον προορισμό σας στη Νέα Εποχή.00000000 Εμπιστευτείτε τους εαυτούς σας πως όλα είναι δυνατά και μη κολλάτε στο χρόνο, γιατί σύντομα θα ξεχάσετε τον αιώνιο χτύπο του ρολογιού, απελευθερώνοντας όλα όσα σας κρατούσαν στην «παλιά σας πραγματικότητα». Θα ανακαλύψετε πως τα όνειρά σας έχουν γίνει η ζωή σας και πως δεν υπάρχει τίποτε άλλο τριγύρω εκτός από αγάπη, όπου και αν κοιτάξετε ή βρεθείτε. Κρατήστε επιτέλους ψηλά τις ευχές σας και αυτοστιγμή θα συνειδητοποιήσετε πως όλα όσα έχετε ευχηθεί έχουν πραγματωθεί.


Οι άνθρωποι επίσης γύρω σας αλλάζουν και αν ακόμη αυτό δεν είναι άμεσα ορατό, μέσα τους αυτοί νιώθουν πως κάτι αλλάζει. Αφήστε τους να ωριμάσουν ο καθένας στο χρόνο του και όταν ρωτηθείτε, μοιραστείτε μαζί τους τη γνώση σας και βοηθήστε τους να καταλάβουν όλα όσα συμβαίνουν. Σύντομα ακόμη περισσότερη πληροφόρηση θα σας είναι διαθέσιμη από πολλές πηγές και κάποιοι, που είναι «νέοι» στη διαδικασία της ανάληψης ίσως μπερδευτούν, γι’ αυτό σας παρακαλούμε να τους εξηγήσετε με υπομονή περί τίνος πρόκειται. Κάποια πληροφόρηση θα εκπλήσσει ακόμη και εσάς που είστε αφυπνισμένοι, όμως ξέρετε πού θα αναζητήσετε για βοήθεια. Περιμένουμε εντονότερη επικοινωνία μαζί σας, καθώς πλησιάζουμε κοντύτερα. Θα χαρούμε πολύ να απαντούμε στις ερωτήσεις σας, γι’ αυτό μη διστάζετε να μας καλείτε, αφού αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που ήρθαμε εδώ να κάνουμε. Να θυμάστε πως είμαστε Ένα και πως είμαστε η Οικογένειά σας που επιθυμεί να είναι με εσάς, τόσο όσο θέλετε και εσείς να είστε μαζί με εμάς.


Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και χαιρόμαστε πολύ που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη μας, αισθανόμενοι το πλησίασμα που προκαλείται από τις σκέψεις και τις ευχές σας. Αδημονούμε για τις στιγμές αυτές που θα έρθουν στις καθημερινές σας ζωές και ήδη βλέπουμε και νιώθουμε την άπειρη χαρά σας. Η αγάπη μας είναι πάντοτε μαζί σας.

Διαμέσου: MADAD 

Ιστοσελίδα: SaLuSa με Αγάπη και Φως


Μετάφραση: Con Tanidis

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un