Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, July 2, 2013

NORWEGIAN -- SaLuSa 02.07.2013


 SaLuSa  02.07.2013

Vi holder på å forberede oss til det største av alle møter. Vi er klar over at dere også venter på dette øyeblikket og er rede til å møte oss. Det er fortsatt noen som ikke tror på at vi eksisterer, men det er deres valg og kan ikke på noen måte forandres, med mindre de selv velger å gjøre så. Vi forbereder oss på å komme nærmere dere på mange måter. De fleste av dere vet allerede i noen detalj hvordan fremtiden deres vil se ut og er også i ferd med å forberede seg på de nødvendige forandringene som vil komme i full gang i disse dager. Vi er også klar over at dere savner mye informasjon når det gjelder alle aspekter av deres fremtidige liv, men bekymre dere ikke, for også dette skulle forandre seg om kort tid. Planene våre er i ferd med å avsluttes på et så vakkert vis at dere ville blitt forbløffet om dere bare visste.


Forandringene i kroppene deres skyter stadig fart, og på det nåværende tidspunkt skulle de fleste av dere kjenne raske forandringer, nærmest fra dag til dag, og vi ber dere om simpelthen å tillate dem å forandre alt som trenger å forandres og ikke stille spørsmål ved dem. De er her for å forandre dere og forberede dere til ytterligere oppløftelse, så vi ber dere gi dere over til dem og be deres Høyere Selv om å hjelpe dere. Ved simpelthen å si disse ordene, vil dere gjøre det mulig for deres Høyere Selv å være mye nærmere dere, hvilket er så nødvendig i denne vidunderlige tiden. Prøv å være glade og nyt hvert eneste øyeblikk, for dette vil løfte dere opp enda mer, ved at dere tillater dere selv å flyte med i nuets strøm. Som vi har sagt sa mange ganger før, alt er som det skal og forandringene skjer – og ved å innse at det er dere alle som skaper dem, skulle dette kunne gi dere en tilstand av ro og vidunderlige forventninger om alt som skal skje.

Vi føler at noen begynner å bli utålmodige igjen, men nå burde dere vite hvordan det er, at vi kan ikke simpelthen dukke opp og fortelle dere hva dere skal gjøre. Alt kommer til sin tid og vær snill å huske på at vi også er oppglødd med tanke på det som skal skje og gjør alt vi kan for at vi endelig skal kunne møte dere og være deres mentorer og hjelpe dere i arbeidet med å bygge opp deres nye samfunn, for det er fremtidens lodd at vi skal komme sammen i fred og harmoni. Se etter nyheter hver dag, for det skjer så mange forandringer daglig og selv ikke massemediene kan late som ingen ting lenger, for forandringene kommer også til dem.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og ønsker dere alle velkommen til en ny verden av Kjærlighet og Lys, som akkurat nå er i ferd med å dukke opp i horisonten. Kast av dere all tvil, og da mener vi tvilen som holder dere tilbake, og betrakt aldri dere selv som mindre enn det dere er: vidunderlige Lys-Vesener som akkurat holder på å våkne opp fra en lang søvn, noen raskt, andre langsommere, men alle kan føle den Kjærlighet som omgir dere overalt hvor dere går. Fortsett å puste inn denne Kjærligheten og kjenn hvilken vidunderlig følelse den skaper. Vi elsker dere alle.

Kanal: MADAD


Translator: Leif

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un