Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Monday, July 8, 2013

Romanian -- SaLuSa - 02: 07: 2013


 
SaLuSa - 02: 07: 2013


Ne pregãtim, pentru cea mai mare din toate întîlnirile. Suntem constienti de faptul cã sunteti, de asemenea în asteptarea acestui moment, si vã pregãtiti sã vã întîlniti cu noi. Cîtiva, încã nu cred cã noi existãm, dar este alegerea lor, si nu poate fi schimbatã în nici un mod, doar dacã vor alege sã o facã. Ne pregãtim, pentru a fi mai aproape de voi, în mai multe moduri. Multi stiu deja, cel putin cîteva detalii, despre cum va fi viitorul vostru, si de asemenea se pregãtesc pentru schimbãrile necesare, care sosesc în aceste zile. Suntem constienti, de faptul cã vã lipsesc o multime de informatii cu privire la fiecare aspect al vietii voastre viitoare, dar nu vã faceti griji, cãci asta se va schimba de asemenea într-un timp scurt. Planurile noastre sunt în curs de concretizare într-un mod atît de frumos, cã veti rãmîne surprinsi dacã ati sti.


Schimbãrile din corpul vostru se accelereazã, acum toti veti simti schimbãri rapide, aproape în toate zilele, si vã rugãm, permiteti ca ele sã transforme tot ceea ce trebuie sã fie transformat, si nu puneti la îndoialã procesul. Sunt aici, pentru a vã schimba, si a vã pregãti, pentru o altitudine mai mare, si vã rugãm, supuneti-vã lor, si cereti Eu-lui Superior al vostru, sã vã ajute. Pronuntînd aceste cuvinte doar, veti permite Eu-lui Superior al vostru , sã se apropie de voi, si asta este atît de necesar în aceste timpuri minunate. Încercati sã fiti fericiti, si sã vã bucurati de fiecare moment, cãci, vã vor înãlta mai mult, permitîndu-vã sã fiti în fluxul lui acum. Asa cum am spus de mai multe ori, totul este bine, si schimbãrile au loc, si întelegînd cã toti sunteti creatorii acestor schimbãri, ar trebui sã vã asigure o stare de calm si sperantã uimitoare, asupra a tot ceea ce se întîmplã.

Simtim cã unii iar devin nerãbdãtori, însã acum ar trebui sã stie cum functioneazã asta, cã nu putem pur si simplu sã apãrem, si sã vã spunem ce sã faceti. Totul va sosi la momentul potrivit, si vã rugãm, sã vã amintiti, cã de asemenea suntem emotionati asupra acestui fapt, si cã facem tot ceea ce putem, pentru a ne întîlni în sfîrsit cu voi, si sã fim mentorii si asistentii la constructia noii voastre societãti, cãci viitorul vostru este unirea voastrã cu noi, în pace si armonie. Observati stirile din fiecare zi, sunt atîtea schimbãri care au loc ; chiar si cele mai mari canale de informare, nu mai pot rezista, pentru cã schimbãrile îi ating de asemenea.

Sunt SaLuSa din Sirius, si vã salutãm pe toti în noua lume de Iubire si Luminã, care este deja în aparitie la orizont. Eliberati-vã de toate îndoielile, ne referim la toate îndoielile care vã întîrzie, si niciodatã nu vã considerati mai putin decît fiinte de Luminã, care se trezesc dintr-un somn foarte îndelungat, unele rapid, altele mai încet, dar cã toti simtiti iubirea care vã înconjoarã, oriunde veti merge. Continuati sã absorbiti aceastã Iubire, si sã simtiti minunatul sentiment pe care îl creeazã. Vã iubim pe toti.
Canal: MADAD Translator: Florika

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un