Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Monday, July 8, 2013

Romanian -- SaLuSa - 05: 07: 2013

 


SaLuSa - 05: 07: 2013

Vã rugãm sã fiti constienti de noile modificãri care sosesc în lumea voastrã, cãci au fost ascunse de ochii vostrii, datoritã celor care apartin întunericului,  care si-au concretizat jocul de a vã guverna, si cum au avut în mod deliberat ajutorul vostru, au avut suficientã putere, ca sã îl mentinã atîta timp. Acum ei înteleg cã timpul lor a luat sfîrsit, si tot ceea ce au lãsat, este doar o umbrã a vechii lor puteri, si deja nu mai sunt capabili sã interfereze cu planurile noastre unite, pentru a ne întîlni. Desi este necesar un anumit “timp “ pentru a fi realizate toate schimbãrile, a sosit ora, aici si acum, sã luati puterea si sã o faceti sã se întîmple. Nu vã îndoiti de voi proprii, cãci sunteti pe zi ce trece, tot mai puternici, si în fiecare minut care trece. “ Timpul “, asa cum îl conoasteti, de asemenea este în schimbare, datoritã perceptiilor si viziunilor voastre mai înalte, si zilele devin atît de scurte, cã posibil, nu mai reusiti sã faceti jumãtate din ceea ce fãceati anterior. Este un alt semnal cã sunteti în schimbare, si cã deja nu mai este asa de important, sã faceti toate lucrurile pe care le fãceati într-o zi. Într-un viitor mai apropiat, veti avea “tot timpul din lume “, pentru voi proprii, si încã veti avea “timp “ suficient, pentru a face tot ceea ce este necesar. Nu uitati, sã vã bucurati de acest “timp “, pentru a avea momente calme, care sunt atît de importante, pentru a vã mentine în echilibru.
4 iulie, este o datã foarte importantã în Istoria voastrã, si simtim cã sunteti precis acum, în asteptare, ca multe lucruri sã se întîmple. Cum Pãrintii Fondatori au creat principiile de bazã cu Constitutia, apar acum noi lideri pentru a ajuta la crearea Noii Ere pe adorata voastrã Mamã Pãmînt. Au fost alesi cu grija, sunt constienti de ceea ce se asteaptã de la ei, si aduc vibratii iubitoare, cu interesul cel mai pur de a vã ajuta, la starea de existentã, în care ati fost înainte de cãderea Atlantidei. Se simt privilegiati, si recunoscãtori, pentru a fi de ajutor, asa ca si voi, lucrãtori ai Luminii, stiind cã au capacitatea de a o face, si de a fi de un ajutor vital na evolutia humanitãtii.

Unii încã se simt posedati de o veche tristete, sau un subiect care continuã sã reducã vibratiile lor. Poate au stat ascunse, literalmente, timp de mii de ani în inconstientul vostru, si acum, cã deveniti din ce în ce mai puternici, solicitã sã fie eliberate si vindecate. Intelegeti cã, asa cum v-ati eliberat de alte probleme incomode, lãsati de asemenea ca aceste lucruri vechi sã plece. Este doar o chestiune de a accepta, cã tot ceea ce ati fãcut, era experienta necesarã, ca sã evoluati. Acum, cã întelegeti puterea de iertare, trebuie sã vã fie mult mai usor de a le face fatã, deoarece nu veneati pentru a fi curãtati, dacã nu ati fi fost preparati, sau nu ati fi fost capabili sã le procesati. Simtiti iubire pentru voi proprii (iubiti-vã), si nu lãsati ca îndoiala, sã intre în mintile voastre – cînd simtiti mereu iubirea curgînd în inima voastrã, nimic nu vã poate împiedica sã vã ridicati mai sus, dacã asta este dorinta voastrã.

Sunt SaLuSa din Sirius, si vã rugãm, sã simtiti comfort în zilele care vor veni, cãci vor fi pline de atît de asteptatele schimbãri, si vi se va cere sã rãspînditi cunostintele si gîndurile de pace tuturor acelora care au nevoie de ele. Simtiti, bucuria de a putea ajuta pe altii în acest fel, si de a împãrtãsi iubirea voastrã, frumoasã si strãlucitoare, oriunde veti merge, si amintiti-vã, cã nu aveti nevoie, pentru orice motiv, sã reveniti la vechile moduri de comportament, pentru cã acesta este drumul pe care l-ati ales sã-l parcurgeti. Suntem mereu cu voi, si vã trimitem tuturor dragostea noastrã.

 Canal: MADAD Translator: Florika

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un