Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, July 23, 2013

Swedish -- SaLuSa 23:07:2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758


SaLuSa 23 juli 2013


Vi kom från hela Universum för att se och hjälpa till med den magnifika förändring som sker nu på er älskade Moder Jord. Vi lär oss tillsammans med er och även om vi för närvarande lever mycket mer bekvämt än er så kommer ni mycket snart att få veta hur det är att vara fri från så många illusioner som gör er vardag så svår.

Kom alltid ihåg att du är skapare av ditt eget öde och det är din egen vilja som avgör hur livet skall fortsätta. Vi vet att det är så mycket lättare att säga än att göra, men med stark intention och avsikt är ingenting omöjligt då i dessa dagar det är ännu lättare för dem som just har vaknat upp än det var för dem av er som banade vägen.

Detta var Skaparens plan från början, och du bör känna dig privilegierad för att du får vara en del av det. Denna, och nästa, vecka kommer högre frekvenser av Ljus att sändas till er, mycket högre än någonsin tidigare, och det är klokt att vara förberedd för dem, för ju mer ni kan acceptera detta inom er, ju mer kraftfulla blir era avsikter.


Som vi sagt så många gånger förut så kan ingenting hållas dolt i Ljuset. Om du känner det som att det fortfarande finns någonting som behöver din uppmärksamhet så klara ut det nu utan rädsla eller tvivel på dig själv. Be dina guider, änglar, ditt Högre Jag eller oss om hjälp om du inte är säker på vad som är det bästa sättet – och helt säkert får du svar!

Vi ser helt klart att den här tiden med att inte veta vad som sker snart är över. Så mycken information som förut var topphemlig avslöjas nu från vartenda hörn av er värld och de vanliga nyheterna från era media uppfyller inte era krav på sanning längre. Vi som kan se bakom kulisserna kan berätta för er nu att tiden nu är kommen för spridande av korrekt, och inte justerad och anpassad, information.

Ni har länge önskat att detta skulle ske, och nu kommer ni alla att kunna se ganska så snabb ett flöde av sanna nyheter från alla håll. En del kommer fortfarande att försöka mörklägga dem medan andra kommer att tala öppet om de förändringar som kommer för att sätta er värld i balans. Fred blir ordet för dagen, och du kan redan se några ledare som uttrycker sin önskan att lägga de gamla mönstren bakom sig och börja nya och vänliga relationer med grannarna.

Saker och ting sker snabbare än vad det ser ut som vid en första anblick, även det gamla finansiella systemet, som verkat vara okrossbart, ser nu ut som om det inte finns något mer att göra annat än att acceptera det nya sättet att hantera pengar på,, och dess derivativ kommer snart att vara föråldrat.

Även om ni kommer att fortsätta med att använda pengar under några år till så känner många av er hur det skulle vara att vara utan dem, och detta skapar basen för er Gyllene Tidsålders samhälle där inget sådant utbyte behövs. Den tiden kommer helt säkert, för det är gudomligt planerat för er jordiska nation att på ett säkert sätt anlända till denna punkt i er evolution.

Vi arbetar tillsammans med våra allierade och er på den här Stora Planen, och vi känner att vi har gjort stora framsteg hittills. Känner inte ni detsamma?

Jag är SaLuSa från Sirius och som alltid sänder jag er min kärlek till er alla. Känn glädjen över allt som sker, för det leder er till den vackra och fridfulla framtid som ni drömmer om. Känn den kärlek vi sänder er inom alla våra meddelanden och var redo för nyheterna som kommer.

Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un