Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, August 13, 2013

Croatian -- SaLuSa 13. kolovoza 2013


SaLuSa - 13. kolovoza 2013Osjetite energije koje okružuju svakog od vas, i ako imate osjećaj ljubavi i radosti, onda ih zadržite unutar sebe koliko god možete, a ako imate iz nekog razloga osjećaj da ste u nižim energijama, postoji nešto što morate napraviti na tome ili otpustiti ih. Te energije su čista svjetlost i ljubav i one vas vode na vašem odabranom putu. Slušajte ih i osjetite ih, jer one vam točno pokazuju u čemu je problem. Fokusirajte svoje namjere na čišćenje starog, jer samo je ostalo malo teške prtljage koju nosite mnogo, mnogo godina. Osječajte se ponosni sobom, zato što ste bili u stanju to učiniti u takvim teškim uvjetima i s time, vi ste omogućili drugima da učine to isto puno lakše i brže. To će vam dati zadovoljstvo i osjećaj jedinstva koji svi vi želite osjetiti. Sjetite se da ste svi došli u ovaj život da radite točno ono što radite i mnogi od vas su već svjesni buduće potrebe ili "posla" koji ćete uraditi.

U mnogim životima niste bili svjesni vaše prave svrhe da živite tamo gdje ste živjeli i samo nakon što ste napustili svoje tijelo postalo je jasno, da vi učite svoje lekcije. Vi sada nosite svu mudrost iz vašeg učenja i nosite ju sa sobom u više razine postojanja. Vi ste nosili svoje tijelo, koje će biti poboljšano dok učite koristiti svoje nove sposobnosti, za koje su neki već saznali da svaka takva promjena počinje s time kako vi razmišljate o sebi. Ako želite neke promjene za svoje tijelo, vi morate razmišljati o tome, jer misli su stvaranje, ali bez ikakve sumnje u to da niste sposobni napraviti takvu stvar, i vi ćete ih vidjeti kako se događaju. Jednom kad budete živjeli u potpunosti u višim sferama, bit ćete u mogućnosti da promijenite nešto trenutačno bez "čekanja". To je još jedan od razloga zašto biste trebali održavati um oslobođen briga i sumnji, jer one uzrokuju konfuziju o tome što stvarno želite. Vi morate razmisliti o razlozima vaše sumnje, i sigurno ćete dobiti svu pomoć kako bi ih razumjeli, a onda ih očistili s puta, i mogli biste biti iznenađeni koji su bili prvobitni razlozi za njih. Nakon što ih otpustite, ne osvrčite se unatrag i uživajte u osjećanju slobode i sreće koju ćete osjetiti odmah nakon što sumnje budu nestale.

Ovo razdoblje u vašim životima je puno promjena, doslovce svaki dan se događaju promjene, neke bi mogle biti jako velike i mogu zahtijevati vašu punu pažnju duže, ne samo kraće vrijeme,a neke bi mogle biti manje, ali sve one ispunjavaju božanski plan za vašu transformaciju u Bića svjetlosti s punom svijesti. Mnoge stvari se trebaju promijeniti unutar vas i izvana, što znači da ste vrlo zauzeti upravo sada i sve više promjena dolazi do vas, tako nemojte zaboraviti uzeti dovoljno vremena za odmor i usklađivanje s vašim višim Ja i vašim odabranim putom. Nakon što budete uistinu usklađeni, prestat ćete čekati da se nešto dogodi, jednostavno ćete to učiniti.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i osjećam radost da sve više vas postaje spremno za slijedeći korak u uzdizanju u najljepšu stvarnost koju ste do sada doživjeli. Ima toliko toga za doživjeti i to je izvan onoga što riječi mogu opisati. Vrijedno je staviti sve brige na stranu i pridružiti joj se. Mi smo tako blizu vas, osjetite nas.


Kanal: MADAD


Preveo: Fredi


cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un