Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, August 13, 2013

Dutch -- SaLuSa 13:08:2013


SaLuSa, 13 augustus 2013


Voel de energieën die een ieder van jullie omringen, en wanneer dat liefde- en vreugdevolle gevoelens zijn, neem ze dan zoveel mogelijk op vanbinnen. Wanneer je om één of andere reden een gevoel van lagere energie binnenin hebt, is er iets waaraan je dient te werken of los moet laten. Deze energieën zijn puur Licht en Liefde en zij wijzen je de weg op jouw gekozen pad. Luister naar ze en voel ze daar ze jou precies laten zien wat er aan de hand is. Focus je intentie op het verwerken van het oude, daar er nog maar weinig over is van de zware bagage die je vele, vele jaren met je mee hebt gedragen. Wees trots op je zelf, dat je in staat was om het te doen onder zulke moeilijke omstandigheden, en daar komt nog bij dat je anderen de mogelijkheid hebt geboden om hetzelfde te doen op een veel makkelijker en snellere manier. Dit zou je genoegdoening en een gevoel van Eenheid moeten geven iets wat je allemaal wenst te voelen. Weet dat jullie allemaal zijn begonnen aan dit leven om dat te doen wat jullie nu doen, en velen van jullie zijn zich reeds gewaar van het toekomstige doel of “werk” dat ze gaan doen.

Vele levens waren jullie je niet gewaar of bewust van je ware levensdoel, daar waar jullie leefden en alleen nadat je je lichaam verliet werd het duidelijk, dat jullie je lessen aan het leren waren. Nu behouden jullie alle wijsheid van jullie leringen en nemen jullie dat mee naar jullie hogere bestaanswijze. Jullie behouden ook je lichaam, welke verbeterd wordt wanneer je leert om je nieuwe gaven aan te wenden, wat sommigen al uitgevonden hebben, daar zulke veranderingen beginnen met hoe je over jezelf denkt. Wanneer je enige veranderingen voor je lichaam wenst, moet je daar aandacht aan geven, daar gedachten creëren, maar dan zonder de twijfels dat je niet in staat zou zijn om het te doen, en je zult ze zien gebeuren. Wanneer je eenmaal volledig in de hogere rijken leeft zal je in staat zijn om iets gelijktijdig te realiseren, zonder “wachttijd”. Dit is nog een reden om je denkgeest vrij van zorgen en twijfels te houden, daar zij verwarring veroorzaken betreffende wat jij werkelijk wilt. Je zou goed moeten nadenken wat de redenen van jouw twijfels zijn en je zal ongetwijfeld alle hulp krijgen om ze te begrijpen en ze vervolgens uit de weg te ruimen, je zou verrast kunnen zijn wat er de oorsprong van kan zijn. Wanneer je ze eenmaal loslaat, kijk er dan niet meer naar om en geniet van het gevoel van vrijheid en blijheid dat je meteen zult voelen nadat de twijfels vertrokken zijn.

Deze periode in jullie levens is vol met veranderingen, letterlijk elke dag gebeuren er veranderingen, sommigen kunnen erg groot zijn en vragen voor een iets langere tijd om je volledige aandacht, anderen zijn kleiner, maar allemaal complementeren zij het goddelijke plan voor jullie transformatie tot Wezens van Licht met volledig bewustzijn. Vele dingen moesten veranderd worden aan de binnenkant en aan de buitenkant wat betekent dat jullie het erg druk hebben, en vele veranderingen zijn nog naar jullie onderweg, dus vergeet niet om genoeg tijd te nemen om uit te rusten en om op één lijn te zijn met je hogere zelf en jouw gekozen pad. Wanneer je waarlijk op één lijn bent, zal je stoppen met wachten opdat er iets gebeurd, en je zult simpelweg doen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en voel vreugde dat zo velen van jullie zich gereed maken voor de volgende stap van ascentie naar de meest wondervolle realiteit die jullie tot nu toe hebben ervaren. Er is zoveel meer te ervaren en het is met geen woorden te beschrijven. Het is het waard om alle zorgen opzij te zetten en aan te schuiven. Wij zijn zó dicht bij jullie, voel ons.Channeler: MADAD
Vertaling: André  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un