Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, August 20, 2013

Dutch -- SaLuSa 20 08 2013


SaLuSa, 20 augustus 2013


Wij zijn ons bewust van jullie gevoelens en grote verwachtingen van de toekomst die voor jullie ligt. Voor jullie is de tijd is gekomen om in jullie eigen kracht (self-power) te stappen en het allemaal mogelijk te maken. Focus je op, te weten dat jullie veel krachtiger zin geworden door de immense Liefde en Licht die jullie geaccepteerd hebben in jullie wezen, en voel of je klaar bent voor nog een grote sprong voorwaarts. Leg jezelf deze vraag voor, daar het je misschien meer informatie geeft dan je verwacht. Doe het wanneer je voldoende ´stilte´ tijd hebt en wanneer je niet vermoeid bent, en je zult weten waaraan je nog moet werken, wanneer het antwoord nee zou zijn. Diegenen van jullie die er klaar voor zijn zullen zich zo gelukzalig voelen wetende dat zij voorbereidt zijn en dat het hen zelfs dichterbij het rijk van constante vredigheid van geest brengt en weten dat dit de toegangspoort is naar het langverwachte hogere bewustzijnsniveau met al deze schitterende gewenste mogelijkheden die gemanifesteerd worden. Vertrouw altijd op je innerlijke zelf en accepteer wat je Hogere Zelf je te vertellen heeft en je zult je realiseren dat jouw realiteit verandert. Misschien realiseer je het je n één keer, of in een serie van schitterende openbaringen, die je zullen laten zien wie je werkelijk bent. Verwelkom het en omarm deze eigen waarheden en sluit je aan bij de Eenheid van alles en deel deze gelukzalige gevoelens waarheen je ook gaat.

Weet dat je bent uitgekozen voor deze ervaringen, en hoe meer je deze waarheid accepteert, dat je in staat bent om alles te doen wat je gepland hebt voor deze incarnatie, des te makkelijker het voor je wordt om al de nodige doelen te voldoen, vóór dat je het uiteindelijke doel van deze periode van je leven bereikt, en dat is het afronden van ascentie. Dit proces is niet met woorden te beschrijven en wanneer je volledig in de Eenheid van Alles onderdompelt zal je met zoveel gemak stromen, dat de snelheid waarmee alles begint te bewegen je zal verbazen. Deze verrassing zal niet schokkend voor je zijn, daar het niet zal gebeuren wanneer je er niet gereed voor bent, omdat je alleen voorwaarts kunt gaan wanneer je helemaal zeker bent van wat je wilt en het voldoende energie geeft. Er zal geen verwarring zijn over hoe het zich zal manifesteren, daar velen van jullie reeds weten dat het zal plaatsvinden op de beste manier voor iedereen die erbij betrokken is. Wanneer je het Universum simpelweg je wens laat vervullen op mogelijk de meest mooie manier, zal één van je grootste zorgen verdwenen zijn en zal het niet nodig zijn dat het terugkeert. Focus daarom op wat je wilt en het zal op het juiste moment tot je komen met al de schoonheid die je je wenst.

Het leven gaat om vreugde en geluk en met jouw gevraagde verwerken/opklaren afgerond en compleet, ga je dit rijk binnen met jou eigen persoonlijke kennis die je nu deelt en graag wil delen met alle anderen, omdat dit het punt van jouw ervaringen is, om alle mogelijkheden te delen en te leren die jouw ziel wenst te ervaren. Vertrouw er altijd op dat jullie krachtige Wezens van Licht zijn en voel dat jullie verbonden zijn met de Bron van Alles Dat Is en om hulp kunnen vragen wanneer dat nodig is, jullie kunnen inspiratie vinden, jullie kunnen informatie krijgen voor jullie verdere ontwikkeling wanneer nodig, en op deze manier hebben jullie de mogelijkheid om de meest krachtige Liefde en Licht dat jullie omringt te gebruiken en jullie innerlijke stem nog luider en krachtiger te maken dan ooit tevoren. Luister erna en laat het jouw baken zijn op jouw reis terug naar huis.

Ik ben SaLuSa van Sirius en wij houden van jullie allemaal Wij helpen bij jullie verbinding met de Bron en wij zijn vol vreugde dat steeds meer van ju8llie het kunnen voelen en van jullie reis genieten, die jullie leidt naar jullie ware thuis en geluk. Laat jullie onderdompelen in deze schitterende gevoelens, en pure gelukzaligheid zal oneindig bij je naar binnenstromen en zal jullie openstellen voor meer. Jullie zijn allemaal gezegend.Channeler: MADAD
Vertaling: André  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un