Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, August 23, 2013

Dutch -- SaLuSa 23 08 2013


SaLuSa, 23 augustus 2013


De energieniveaus stijgen nog steeds en wanneer je ze eenmaal kunt accepteren, zullen nog hogere energieën naar je toe worden gezonden en zullen zo’n opheffende omgeving rondom jou creëren, dat ze je in deze lang verwachte gelukzalige geestestoestand brengen waar zorgen en twijfels je niet kunnen bereiken. Alles wat je hiervoor hoeft te doen is jezelf openstellen voor deze energieën en alles accepteren wat daarna volgt met liefde en begrip, daar dit de makkelijkste manier is om in de stroom van het Nu te verblijven. Velen van jullie hebben de perfecte manier reeds voor zichzelf gevonden, en wij zijn heel blij om in zo’n korte tijd jullie immense groei te zien. Een ieder van jullie heeft een ander gekozen pad, dus is het aan een ieder om te beslissen wat werkt en wat niet geschikt is om voorwaarts te bewegen. Voel hoe dit te accepteren je pad beschijnt met Licht, en je laat zien dat de tijd van je kwesties niet op te willen lossen is voorbij, omdat jij je heel goed herinnert wat de ontkenning binnenin jou veroorzaakt. Het is de meeste mooie tijd van jullie huidige levens, dus geniet van ieder moment met de wetenschap dat je alle lagere energieën eerst moest verwerken/opklaren alvorens jij de hogere energieën binnen kunt gaan.

Wij voelen dat deze dagen gevuld zullen zijn met vreugde met immense liefde vloeiend tussen ons allemaal, en wij genieten zeer van onze verbinding met jullie, daar steeds meer van jullie in staat zijn dit te voelen. Een ieder van jullie die wenst om verbonden te zijn, zijn dat reeds en ontvangen onze energie en communicatie direct, of zullen binnenkort verbonden worden, omdat wanneer wij voelen dat jullie er klaar voor zijn en het ligt op je gekozen pad, wij toestemming hebben jullie uit te nodigen om je bij ons aan te sluiten. We kunnen het echter niet eerder doen dan wanneer jullie er klaar voor zijn omdat het dan niet overeenkomstig je vrije wil zou zijn, en jullie begrip ervan zou misschien niet zijn zoals je het je zou wensen. Wij respecteren simpelweg jullie keuze en jullie behoefte om dat te vinden wat jullie wensen met jullie eigen talenten. Wij begeleiden jullie ten allen tijden en sturen jullie onze liefde en luisteren naar jullie aanroepen. Wij kunnen niemand dwingen ons te accepteren zonder erop voorbereid te zijn, dus als je voelt dat je er klaar voor bent en zeker dat je verbinding wilt maken, roep ons daar wij hier zijn. Degenen die dat al gedaan hebben worden voorbereid om ons te ontmoeten, daar zij ervoor zorgen dat alle anderen hetzelfde kunnen doen wanneer zij voelen er klaar voor te zijn. Wij zijn jullie familie en wanneer steeds meer van jullie ons gaan accepteren, zullen we ons nog meer aan de hemel laten zien en zullen dan ook toestemming hebben om te landen. Weet alsjeblieft dat we altijd in overeenstemming met jullie wens en gereedheid handelen, daar wij jullie vrije wil en beslissingen respecteren.

Wij werken ook nog steeds aan alle veranderingen van jullie financiële en economische systemen, en je kunt daar iedere dag over lezen, en de komende dagen zullen ook gevuld zijn met veel activiteit, daar jullie vibraties een nieuw hoogste niveau ooit bereikten, en jullie er klaar voor zijn om de veranderingen te accepteren zonder ongerust of boos te worden. Accepteer ze met begrip en laat jezelf niet terugvallen naar het oude. Je hoeft je er niet langer meer aan vast te houden, daar het je niets meer kan geven dan hetgeen het al deed. Laat jezelf simpelweg “vliegen” en weet dat alles zijn doel heeft en het gedaan wordt om jouw leven te verbeteren en weet dat de “duistere kant” nu geen macht meer heeft het te behouden en het te veranderen.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en wij zijn net zo verheugd als jullie omdat onze ontmoeting zo dicht bij is, en wij verwelkomen jullie met open armen en onze liefde stroomt oneindig naar iedereen. Laat het jezelf voelen en sluit je bij ons aan, omdat we samen zo een schitterende ervaring kunnen creëren voor het gehele Universum.Channeler: MADAD
Vertaling: André  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un