Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Wednesday, August 28, 2013

Dutch -- SaLuSa 27 08 2013


SaLuSa, 27 augustus 2013


Liefde kan je overal om je heen zien en voelen, neem het in je op en laat het door je heen stromen en de laatste fragmenten van het oude wegnemen, waarvan je weet dat het geen macht meer over je heeft en je niet meer kan helpen. Wij weten dat je onze berichten begrijpt, omdat ze gezonden zijn met onze liefde en energie erin en zij helpen je met je transformatie. Het zijn niet alleen maar woorden, daar woorden niet volledig onze gewenste mening en informatie kunnen uitspreken die wij met jullie willen delen. Focus daarom bij ieder bericht dat je leest ook op de energie die het draagt, zodat je in staat bent om het beter te begrijpen en “tussen de regels door kunt lezen”. Het is voor jullie nu ook mogelijk om datgene te begrijpen wat niet in woorden geschreven staat, daar je hogere vibraties jou toestaan om zoveel meer te voelen en gewaar te worden dan ooit te voren. Dit is de manier waarop wij leven en met elkaar communiceren, door de energieën te voelen die ons omringen en jullie zijn er klaar voor om dat te oefenen, daar jullie voor een zeer lange tijd niet gewend zijn geweest om anderen te voelen en daar gewaar van te zijn, en alleen gefocust op het overleven. Nu is het bijna onmogelijk om niet te voelen, daar je denkgeest en lichamen zoveel veranderd zijn, dat alleen diegenen die wensen om in de lagere vibraties te blijven dit feit ontkennen. Maar ook voor hen zal dat moment komen wanneer zij beslissen om vooruit te gaan, terug naar huis.

Er liggen vele verrassingen op jullie te wachten wanneer jullie je op je pad voortbewegen en ook al zijn velen van jullie voorbereid op alle veranderingen waarover gesproken is, jullie zullen toch nog verwonderd zijn over hoeveel meer er gebeurd en veranderd in jullie realiteit en jullie levens. Wij kunnen daar niet over spreken daar het jullie eigen keuzes en verlangens zijn die jullie zullen volgen, dus is het aan jullie om te kiezen uit een oneindig aantal mogelijkheden die er voor jullie zullen liggen. Wanneer je eenmaal duidelijk je pad ziet, zullen vele mogelijkheden zich voordoen en degene waar jij je het meest tot voelt aangetrokken, zal je uitkiezen om deel uit te maken van jouw leven. Wanneer je onzeker bent welke het beste voor je is om te ervaren, is er altijd wel iemand die je helpt om te kiezen, maar verwacht niet dat er iemand is die jou exact vertelt wat je moet doen, daar je nu ontwaakt bent en ook volledige verantwoordelijkheid moet nemen voor je eigen ervaringen. Wij zijn hier aan jullie zijde om je te begeleiden totdat je in staat bent om jezelf compleet te vertrouwen in alles wat je kiest of doet, en wij zien duidelijk dat velen van jullie Jouzelf toestaan om je te begeleiden, en dat vertrouwen wordt binnenin gebouwd en begint zich ook aan de buitenkant te laten zien. Met al de veranderingen die er voor jullie aan staan te komen, zal het gemakkelijker zijn voor degenen die nu ontwaken, en jullie zullen de vruchten van jullie harde werken zien in hun glimlachen en liefdevolle uitdrukkingen.

Het is nu zo’n schitterende tijd om op Moeder Aarde te zijn, zij voelt dat zo vele mensen haar liefde naar haar terug zenden dat zij letterlijk begint te glimmen, en wij kijken allemaal met verwondering en blijdschap naar deze schitterende verandering. Binnenkort zullen sommigen van jullie ook in staat zijn om dit te zien, daar dit ons dan ook toestaat om naar jullie te komen en onszelf te laten zien aan diegenen die daar klaar voor zijn en dit staat anderen weer toe om er ook gereed voor te worden. Verblijf in deze schitterende energieën en gevoelens, zoals we zo vaak zeggen, en laat alles wat je niet meer dient achter je. Vertel dit aan je denkgeest zo vaak als dat nodig is en je zult snel vernemen dat het werkt daar het altijd jullie intenties zijn die spreken tot de Schepping Krachten.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik ben zo blij mijn liefde en energie met jullie allen te delen, en ik dank een ieder die liefde naar mij terug zendt. Ik voel het van een ieder van jullie die dat doen en voel mij gezegend om in zo’n staat van verbinding met jullie te zijn. Wij allen van de Galactische Federatie genieten van ons verblijf hier zo dicht bij jullie en zijn gereed om jullie in onze realiteit te begroeten.Channeler: MADAD
Vertaling: André  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un