Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, August 13, 2013

Greek -- SaLuSa, 13 Αυγούστου 2013SaLuSa 13 Αυγούστου 2013


Νιώστε τις ενέργειες που περιβάλλουν τον καθένα σας και εάν τις νιώσετε στοργικές και εύθυμες, τότε πάρτε τες μέσα σας όσο περισσότερο μπορείτε, και αν για οποιοδήποτε λόγο αισθανθείτε κάποια να έχει χαμηλότερη ενέργεια ανάμεσά τους, τότε να ξέρετε πως κάτι υπάρχει που πρέπει να το δουλέψετε ή να το απελευθερώσετε. Οι ενέργειες αυτές είναι αμιγές Φως και Αγάπη και σας καθοδηγούν στο μονοπάτι που έχετε επιλέξει. Ακούστε τες και αισθανθείτε τες γιατί σας δείχνουν επακριβώς ποιο είναι το ζήτημά σας. Εστιάστε την πρόθεσή σας να καθαρίσετε τα παλιά, όσα έχουν απομείνει από το βαρύ φορτίο που κουβαλούσατε για τόσα πολλά χρόνια. Νιώστε υπερήφανοι για τους εαυτούς σας, που μπορέσατε και τα καταφέρατε μέσα σε τόσο δύσκολες συνθήκες και με τον τρόπο αυτό, επιτρέψατε και σε άλλους να κάνουν το ίδιο ευκολότερα και πιο γρήγορα. Θα πρέπει να νιώθετε ικανοποίηση και να αισθάνεστε τη Μοναδικότητα που όλοι σας θέλετε να νιώσετε. Να θυμάστε πως όλοι ήρθατε σε αυτή τη ζωή για να κάνετε ακριβώς αυτά που κάνετε, και πολλοί από εσάς έχουν ήδη την επίγνωση του μελλοντικού τους σκοπού ή της «δουλειάς» που πρόκειται να κάνουν.

Για πολλές ζωές, δεν είχατε επίγνωση του αληθινού σας σκοπού όταν ζούσατε εκεί που ζούσατε και μόνο όταν αφήνατε το σώμα σας, σας γίνονταν προφανές πως μαθαίνατε τα μαθήματά σας. Τώρα, κρατάτε τη σοφία αυτών που μάθατε και τα παίρνετε μαζί σας στην υψηλότερή σας ύπαρξη. Κρατάτε επίσης και το σώμα σας, που θα βελτιωθεί καθώς θα μαθαίνετε τις καινούργιες του δυνατότητες, που κάποιοι έχουν ήδη βρει, αφού κάθε τέτοια αλλαγή αρχίζει με το πώς σκέφτεστε για τον εαυτό σας. Εάν επιθυμείτε τέτοιου είδους αλλαγές στο σώμα σας, πρέπει να τις σκέφτεστε, αφού οι σκέψεις είναι δημιουργία, δίχως εντούτοις να αμφιβάλετε πως δεν είσαστε ικανοί να κάνετε τέτοια πράγματα και θα τις δείτε να συμβαίνουν. Όταν θα ζείτε πλήρως στο ανώτερο βασίλειο θα μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα ακαριαία, δίχως «χρόνο αναμονής». Αυτός άλλωστε είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο θα πρέπει να κρατάτε το νου σας καθαρό από ανησυχίες και αμφιβολίες, αφού αυτές δημιουργούν σύγχυση του τι πραγματικά θέλετε. Συλλογιστείτε την αιτία των αμφιβολιών σας και σίγουρα θα λάβετε όλη τη βοήθεια για να τις κατανοήσετε και να τις καθαρίσετε μετά από το δρόμο σας, ενώ θα εκπλαγείτε από το ποιοι ήταν οι αρχικοί τους λόγοι ύπαρξης. Όταν θα τις αποδιώξετε, μην κοιτάξετε πίσω και χαρείτε το αίσθημα της ελευθερίας και της ευτυχίας που ευθύς θα αισθανθείτε, όταν οι αμφιβολίες θα έχουν φύγει.

Η περίοδος αυτή της ζωής σας είναι γεμάτη αλλαγές, που κυριολεκτικά συμβαίνουν καθημερινά, κάποιες ίσως αρκετά μεγάλες απαιτώντας την πλήρη προσοχή σας για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, άλλες πάλι μικρότερες, όμως όλες τους συμπληρώνουν το θεϊκό πλάνο για το μετασχηματισμό σας ώστε να γίνετε Όντα του Φωτός με πλήρη συνειδητότητα. Χρειάζεται να αλλάξουν πολλά πράγματα μέσα και έξω, που σημαίνει πως είσαστε πολύ απασχολημένοι τη στιγμή αυτή ενώ σας έρχονται ακόμη περισσότερες αλλαγές, γι’ αυτό να μην ξεχνάτε να βρίσκετε το χρόνο να ξεκουραστείτε και να ευθυγραμμίζεστε με τον ανώτερό σας εαυτό και το επιλεγμένο σας μονοπάτι. Όταν θα έχετε πραγματικά ευθυγραμμιστεί, θα σταματήσετε να περιμένετε για πράγματα να συμβούν, απλά αυτό θα γίνει.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο και αισθάνομαι χαρά που τόσοι πολλοί προετοιμάζεστε για το επόμενο βήμα της ανάληψης προς την πιο θαυμαστή πραγματικότητα που έχετε βιώσει ποτέ ως τώρα. Υπάρχουν τόσα πολλά ακόμη για να βιώσετε, που δεν περιγράφονται με λόγια. Αξίζει να παρατήσετε όλες σας τις ανησυχίες και να λάβετε μέρος. Είμαστε τόσο κοντά σας, αισθανθείτε μας.

Διαμέσου: MADAD


Μετάφραση: Con Tanidis

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un