Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, August 20, 2013

Greek -- SaLuSa, 20 Αυγούστου 2013SaLuSa 20 Αυγούστου 2013


Έχουμε επίγνωση για τα συναισθήματα και τις μεγάλες προσδοκίες σας για το μέλλον που στρώνεται μπροστά σας. Έχει έρθει η ώρα να αναλάβετε την πλήρη δύναμη του εαυτού σας για να τα κάνετε όλα αυτά να συμβούν. Εστιάστε στη γνώση ότι έχετε κατά πολύ ενδυναμωθεί από την άπειρη Αγάπη και το Φως που αποδεχθήκατε μέσα στην οντότητά σας, και νιώστε εάν είσαστε έτοιμοι για ένα ακόμη μεγάλο άλμα μπροστά. Κάντε την αυτήν την ερώτηση στον εαυτό σας, γιατί ίσως πάρετε περισσότερες πληροφορίες από όσες περιμένατε. Κάντε το όταν θα έχετε αρκετό χρόνο ησυχίας και είσαστε ξεκούραστοι και τότε θα ξέρετε με τι χρειάζεται να δουλέψετε, εάν η απάντηση είναι όχι. Όσοι από σας είσαστε έτοιμοι, θα νιώσετε τέτοια ευδαιμονία αναγνωρίζοντας την ετοιμότητά σας, που θα μετακινηθείτε ακόμη κοντύτερα στο βασίλειο της διαρκούς γαλήνης του μυαλού, και να ξέρετε πως ετούτη είναι η πύλη για να εισέλθετε μέσα στην πολυπόθητη συνειδητότητα του υψηλότερου επιπέδου, όπου περιέχονται όλες εκείνες οι θαυμαστές και επιθυμητές πιθανότητες που έρχονται προς υλοποίηση. Να εμπιστεύεστε πάντοτε τον εσωτερικό σας εαυτό και να αποδέχεστε ό,τι σας λέει ο Ανώτερός σας Εαυτός και θα συνειδητοποιήσετε τότε πως η πραγματικότητά σας αλλάζει. Ίσως να είναι μια πολύ ξαφνική συνειδητοποίηση ή μπορεί να έρθει ως μια αλληλουχία θαυμαστών αποκαλύψεων που θα σας δείχνουν ποιοι πραγματικά είστε. Καλωσορίστε τα και αγκαλιάστε αυτές τις ίδιες τις αλήθειες σας, συνδεθείτε με τη Μοναδικότητα των όλων, και μοιραστείτε όλα αυτά τα αισθήματα ευδαιμονίας όπου και αν πάτε.

Να θυμάστε πως έχετε επιλεγεί για τούτα τα βιώματα και όσο πιο πολύ αποδέχεστε την αλήθεια αυτή, πως μπορείτε να εκτελέσετε δηλαδή όλα όσα έχετε σχεδιάσει για αυτή την ενσάρκωση, τόσο πιο εύκολο θα σας είναι τότε να εκπληρώσετε τους απαιτούμενους στόχους, πριν φτάσετε στον ύστατο στόχο της περιόδου αυτής στη ζωή σας, που είναι η ολοκλήρωση της ανάληψης. Η διαδικασία αυτή δεν περιγράφεται με λόγια και όταν θα έχετε πλήρως εμβαπτιστεί μέσα στη Μοναδικότητα των Όλων, θα κολυμπάτε με τέτοια ευκολία που θα σας καταπλήξει, όπως επίσης θα εκπλαγείτε και από την ταχύτητα με την οποία όλα αρχίζουν να κινούνται. Η έκπληξη αυτή δε θα σας σοκάρει, γιατί δεν πρόκειται να συμβεί όσο δεν είσαστε ακόμη έτοιμοι, επειδή μπορείτε να πάτε μπροστά μόνο όταν είσαστε πλήρως σίγουροι για το τι θέλετε δίνοντάς του την απαραίτητη ενέργεια. Δε θα υπάρξει σύγχυση για το πώς κάτι τέτοιο θα υλοποιηθεί, αφού οι περισσότεροι από σας ήδη ξέρουν πως θα συμβεί με τον καλύτερο τρόπο για όλους όσους εμπλέκονται. Εάν απλά αφήσετε το Σύμπαν να εκπληρώσει την επιθυμία σας με τον πιο όμορφο δυνατό τρόπο για Όλους, μια από τις μεγαλύτερές σας στεναχώριες θα έχει φύγει και δε θα χρειάζεται να ξαναγυρίσει. Για το λόγο αυτό επικεντρωθείτε στο τι θέλετε και θα το έχετε στη σωστή στιγμή, μέσα σε όλη εκείνη την ομορφιά που ευχηθήκατε.

Σκοπός της ζωής είναι η χαρά και η ευτυχία και με την ολοκλήρωση του αιτούμενου καθαρισμού, θα εισέλθετε σε τούτο το βασίλειο με τη δική σας προσωπική γνώση που τώρα μοιράζεστε και που πρόσχαρα θα μοιραστείτε και με όλους τους άλλους, γιατί αυτό είναι το νόημα των βιωμάτων, να μοιράζεστε και να μαθαίνετε όλες τις πιθανότητες που επιθυμεί να βιώσει η ψυχή σας. Να πιστεύετε πάντοτε πως είσαστε ισχυρά Όντα του Φωτός και να νιώθετε τη σύνδεσή σας με την Πηγή των Όλων Όσων Είναι, όπου μπορείτε να βρείτε βοήθεια όποτε τη χρειάζεστε, όπου μπορείτε να βρείτε έμπνευση, όπου μπορείτε να βρείτε τη πληροφόρηση που χρειάζεστε για την περαιτέρω ανάπτυξή σας και με τον τρόπο αυτό να χρησιμοποιήσετε την πιο ισχυρή Αγάπη και Φως που σας περικυκλώνουν και κάνουν την εσωτερική σας φωνή ακόμη πιο δυνατή και έντονη από όσο ήτανε ποτέ. Ακούστε την και άστε την να γίνει φάρος στο ταξίδι σας πίσω στην Εστία.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο και σας αγαπάω όλους. Σας βοηθούμε με τη σύνδεσή σας στην Πηγή και χαιρόμαστε που ακόμη περισσότεροι μπορείτε να το αισθάνεστε αυτό και να χαιρόσαστε το ταξίδι που σας οδηγεί στο αληθινό σας σπίτι και στην ευτυχία. Αφήστε τους εαυτούς σας να βυθιστούν μέσα σε αυτά τα όμορφα συναισθήματα και αγνή ευδαιμονία θα ρέει ατελείωτα μέσα σας, ανοίγοντάς σας για περισσότερα. Είσαστε όλοι ευλογημένοι.

Διαμέσου: MADAD


Μετάφραση: Con Tanidis

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un