Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Sunday, August 4, 2013

Greek -- SaLuSa 02 Αυγούστου 2013


SaLuSa 02 Αυγούστου 2013


Ξεκινάμε μια νέα φάση σχέσης μαζί σας και κάποιοι ήδη το νιώθουν. Σας προετοιμάζουμε για τον ερχομό μας και θέλουμε να είμαστε σίγουροι εάν καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό για σας προσωπικά αλλά και για όλους σας μαζί ως κοινωνία. Κινούμαστε σταδιακά και με καμία πρόθεση να σας καταπιέσουμε ή να σας τρομάξουμε. Το πώς και πότε αυτό θα συμβεί εξαρτάται από το σχέδιο που έχετε για τη ζωή σας.  Όσοι από εσάς είστε έτοιμοι να προχωρήσετε για να φτάσετε σε συγκεκριμένο επίπεδο συνειδητότητας, ίσως εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα τείνοντας στις όμορφες εμπειρίες που ονειρευόσασταν τόσο καιρό. Σας ζητούμε να επικεντρωθείτε πάλι στον εξαγνισμό σας, καθώς αυτό είναι πολύ σημαντικό για να μπορέσετε να ανυψωθείτε ακόμη ψηλότερα. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια, γιατί είσαστε περικυκλωμένοι από τόσα πολλά Όντα του Φωτός που αδημονούν να σας βοηθήσουν με τρόπο που ποτέ δεν ξανάδατε. Νιώστε την αγάπη που σας διοχετεύεται και επιτρέψτε Της να πάει σε κάθε κύτταρο του σώματός σας χωρίς να αφήνετε έγνοιες και αμφιβολίες να σας σταματούν σε αυτό. Το Φως και η Αγάπη είναι τα ισχυρότερα εργαλεία για τον εσώτερό σας μετασχηματισμό, τον οποίο επίσης θα αρχίσετε να βλέπετε και από έξω. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, γιατί το μόνο πράγμα που σας καθυστερεί στη διαδικασία της αλλαγής σας είναι η ανησυχία μήπως και δεν τα καταφέρετε.Σας διαβεβαιώνουμε πως τα οικονομικά και κυβερνητικά σας συστήματα βρίσκονται επίσης κοντά στη γραμμή του τέλους και πως με την αυξανόμενη συνειδητότητά σας, αποκτάτε μεγαλύτερη ικανότητα στο να αποδεχθείτε τις αλλαγές που απαιτούνται για την επιτυχή πραγμάτωση του σκοπού σας. Το θέμα δεν είναι να είστε οι πρώτοι, αλλά να φέρουμε στο τέλος όσο περισσότερους μπορούμε μαζί μας. Ζήστε στο Τώρα και θα τα δείτε όλα αυτά να συμβαίνουν τόσο θαυμαστά και ειρηνικά από το ήρεμο κέντρο τους εσώτερού σας εαυτού. Στείλτε Αγάπη και Φως προς όλες τις κατευθύνσεις γύρω από την αγαπητή Μητέρα Γη, εκεί που αισθάνεστε πως τα χρειάζονται και δείτε πόσο δυνατοί μπορείτε να είστε, γιατί και μόνο με τις στοργικές σας σκέψεις μπορείτε να βοηθήσετε στον κατευνασμό του πόνου τόσων πολλών. Δουλεύουμε μαζί με τους συμμάχους μας πάνω στην επίλυση τέτοιων ζητημάτων, παρόλα αυτά όμως δε μπορούμε να επιβληθούμε πουθενά καθώς εμπλέκεται η ελεύθερη βούληση. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα αλλάξει η κατάσταση των φτωχών ή πως κανένας δε θα τους βοηθήσει, αντιθέτως θα γίνει το εντελώς ανάποδο, καθώς οι Κυβερνήσεις σας ήδη εφαρμόζουν νέες αλλαγές στα προηγούμενα προγράμματά τους για τη βοήθεια των φτωχών του κόσμου σας, που τις έκαναν τις περισσότερες φορές να δείχνουν άχρηστες και ανεπαρκείς.  Για τις αλλαγές αυτές μπορείτε να βρείτε ήδη πληροφορίες στο ίντερνετ ή σε άλλα μέσα.


Διατηρείστε το πνεύμα σας σε κατάσταση ηρεμίας, γιατί όπως διαπιστώνετε οι περισσότεροι, είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιλύσετε τα καθημερινά σας ζητήματα, δίχως την ανάγκη θυμού ή επίκρισης προς τον εαυτό σας ή τους άλλους. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας εάν συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί δεν είστε τέλειοι και κανείς δεν περιμένει από σας κάτι τέτοιο, απλά σκεφτείτε το και ξέρουμε, όπως και κάποιοι από εσάς, πως την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσετε παρόμοια κατάσταση, θα αντιδράσετε πιο ήρεμα και με τη γνώση πως απευθύνεστε σε μια άλλη αγαπητή ψυχή που ίσως βλέπει τα πράγματα διαφορετικά από εσάς, και παρόλα αυτά δεν υπάρχει ανάγκη για φιλονικία ή να πληγώσετε ο ένας τον άλλον. Δείτε τους άλλους όπως τον εαυτό σας, αφού και σεις είχατε "τις μαύρες σας μέρες" και μοιραστείτε μαζί τους την αγάπη σας.


Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και όπως πάντοτε σας στέλνουμε την αγάπη μας. Αφήστε την να μπει μέσα στο είναι σας και αισθανθείτε πόσο υπέροχα "μιλάει" στην Ψυχή σας. Να θυμάστε πως είσαστε αγαπητοί πέρα από κάθε φαντασία σας και με τη γνώση αυτή αφήστε πίσω τα παλιά και καλωσορίστε μας ως την πραγματική σας Οικογένεια.


Διαμέσου: MADADΜετάφραση: Con Tanidis

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un