Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, August 27, 2013

Hungarian -- SaLuSa 2013. augusztus 20
SaLuSa /2013. augusztus 20.

MADAD közvetítése

Tudatában vagyunk érzéseiteknek és nagy elvárásaitoknak az előttetek álló jövővel kapcsolatban. Eljött számotokra az idő, hogy Önvalótok erejét gyakoroljátok, hogy minden megtörténhessen. Koncentráljatok a tudásotokra, hogy a hatalmas SZERETET és FÉNY erejével, amit befogadtatok magatokba, sokkal hatalmasabbakká váltatok és érezzétek ki ebből, hogy készen álltok-e egy következő ugrásra előre. Tegyétek fel magatoknak ezt a kérdést; több információval szolgálhat, mint amire számítanátok. Akkor tegyétek ezt meg, amikor elegendő idővel rendelkeztek az elcsendesedésre és nem érzitek magatokat fáradtnak; ha nemleges a válasz, akkor tudni fogjátok, min szükséges még dolgoznotok. Azok köztetek, akik készen állnak, nagy örömmel tölti fel őket maga a bizonyosság, hogy készen állnak; mert ez egyre közelebb viszi őket a szellem állandó békességének birodalmához, és tudják, hogy a régóta várt magasabb tudatszint az, ami majd minden kívánatos és csodás lehetőséggel manifesztálódik. Bízzatok mindenkor a belső Önvalótokban és fogadjátok el, amit a Felettes Énetek mond nektek; akkor felismeritek, hogy a valóságotok változóban van. Üdvözöljétek és fogadjátok ezt a saját valóságot; csatlakozzatok a Mindenséggel való Egységhez és osszátok meg ezt az áldott érzést másokkal is, legyetek bárhol.

Gondoljatok arra, hogy benneteket választottak ki ezekre a tapasztalatokra és minél teljesebben fogadjátok el a valóságot, hogy képesek vagytok mindazt megtenni, amit erre a jelenlegi inkarnációra terveztetek magatoknak, annál könnyebb lesz számotokra a kitűzött célok elérése, mielőtt életetek eme időszaknak a végső célját eléritek: ez pedig a felemelkedésetek kiteljesedése. Ez a folyamat nem írható le szavakkal és ha belemerültök a Mindenséggel való Egység teljességébe, akkor meglepő könnyedséggel fogtok a dolgok áramlatában haladni; meglepődtök majd amilyen tempóban minden tovább fejlődik. Ez a meglepettség, azonban nem fog sokkolóan hatni, mert mindez nem történne meg, ha nem állnátok rá készen; csak akkor tudtok tovább haladni előre, ha teljességében biztosak vagytok abban, hogy mi a szándékotok – és ezt elegendő energiával töltitek fel.

Nem lesz zavar azzal kapcsolatban, ahogyan ez manifesztálódni fog, mert köztetek már sokan tudják, hogy minden résztvevő számára a lehető legjobb módon fog történni. Ha egyszerűen hagyjátok, hogy az univerzum a kívánságaitokat a lehető legjobb módon teljesítse be, akkor az egyik legnagyobb aggályotoktól szabadultok meg, ami soha többé nem fog visszatérni. Ezért összpontosítsatok arra, ami felé törekedtek, akkor a megfelelő időpontban eljön hozzátok – abban a szépségében, amit kívántatok magatoknak. Az élet végülis az örömről és a boldogságról szól, és ha a szükséges tisztuláson túl vagytok és lezárult, akkor ebbe a birodalomba (az öröm és boldogság birodalmába) a saját, személyes tudásotokkal léptek be, amire most tetettek szert, és amit szívesen másokkal is meg fogtok osztani; mert ez az a pont az élettapasztalásotok során, amikor minden lelketek által megtapasztalni kívánt lehetőséget megoszthatjátok egymás közt és tanulhattok belőle. Mindenkor bízzatok abban, hogy hatalmas FÉNYLÉNYEK vagytok és érezzétek, hogy kapcsolatban álltok a MINDENSÉG FORRÁSÁVAL, amitől kaphattok szükség szerint a fejlődéseteket szolgáló információt, így képesek vagytok a gyakorlatban alkalmazni a leghatalmasabb SZERETETET és FÉNYT, ami körbevesz benneteket, ami segíti belső hangotokat, hogy még erősebb és hangosabb legyen, mint soha korábban. Hallgassatok rájuk – és jelzőtűzként vezetnek benneteket a hazafelé vezető utatokon.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról; mindannyiótokat szeretünk! Segítünk nektek, hogy újra kapcsolatba kerülhessetek a FORRÁSSAL, és nagyon örülünk neki, hogy közületek ezt egyre többen érzitek, és örömteljesen teszitek meg az otthonotokba és a boldogságba visszavezető életutatokat. Merítkezzetek meg ebben a csodás élményben; akkor a végtelen boldogság áramlik be szívetekbe és nyitottá tesz a továbbiakra. Mindannyian áldottak vagytok.  Csatornázta:MADAD

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un