Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, August 13, 2013

Norwegian -- SaLuSa 13. august 2013


SaLuSa 13. august, 2013Føl energiene som omgir hver eneste en av dere og dersom de har en kjærlighetsfull og gledesfylt følelse, sug dem til dere så mye dere kan. Men dersom de av en eller annen grunn har en følelse av lavere energier i seg, så er det noe dere må bearbeide og gi slipp på. Disse energiene er det reneste Lys og Kjærlighet og de veileder dere på den veien dere har valgt. Lytt til dem og føl dem, for de viser dere helt nøyaktig hva det dreier seg om. Fokuser deres oppmerksomhet på å rydde opp i alt gammelt, for bare lite er igjen av den tunge bagasjen dere har båret i så mange, mange år. Vær stolte av dere selv, at dere har vært i stand til å gjøre dette under så krevende omstendigheter, og når dere har greid det, har dere også satt andre i stand til å gjøre det samme mye enklere og raskere. Dette skulle gi dere tilfredshet og den følelsen av Enhet dere alle ønsker å kjenne. Husk på at dere kom inn i dette livet for å gjøre eksakt det som dere gjør, og mange av dere er allerede klar over sin fremtidige misjon eller ”arbeid” de skal gjøre.

Gjennom mange tidligere liv var dere ikke klar over den sanne hensikt og mening med å leve der dere gjorde, og bare etter at dere forlot kroppen deres ble det åpenbart, at dere lærte det dere kom for å lære. Nå vil dere beholde all visdommen fra alt dere har lært og ta den med dere inn i deres høyere eksistens. Dere vil også beholde kroppen deres, som stadig vil bli forbedret etter hvert som dere lærer å bruke deres nye evner, og som noen av dere allerede har funnet ut, så begynner alle slike endringer med hvordan dere ser på dere selv. Dersom dere ønsker noen forandringer for kroppen deres, er det nødvendig at dere fokuserer tanken på det, for tanken er skaperkraft. Men dere må likevel ikke huse noen tvil i dere om at dere er i stand til å gjøre slike ting, først da vil dere se dem skje. Når dere først lever helt og holdent i det høyere rike, vil dere være i stand til å forandre ting på et øyeblikk, uten ”ventetid”. Det er også en annen grunn til at dere er tjent med å holde deres sinn fritt for bekymringer og tvil, fordi de skaper en forvirring om hva dere egentlig ønsker. Dersom dere føler tvil bør dere tenke nøye over årsaken til denne tvilen, og dere vil med sikkerhet få all den hjelp dere trenger for å forstå dem, for så å rense den vekk, og dere kan i mange tilfeller bli forbauset over den primære årsaken bak dem. Det øyeblikk dere gir slipp på dem, se dere ikke tilbake, men nyt den følelsen av frihet og lykke dere vil føle straks etter at tvilen er borte.

Denne perioden i deres liv er full av forandringer, det skjer bokstavelig talt forandringer hver eneste dag. Noen kan være meget store og kreve deres fulle oppmerksomhet mer enn en kort periode, andre kan være mindre, men felles for dem alle er at de fullfører den guddommelige plan for deres transformasjon til Lys-Vesener med full bevissthet. Det er mange ting som måtte forandres, både inni dere og i det ytre, hvilket betyr at dere er ganske travle akkurat nå, og det kommer enda flere forandringer til dere, så glem ikke å ta tilstrekkelig tid til hvile og til å komme på linje med deres Høyere Selv og deres livsvei.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og føler meg glad og oppstemt fordi så mange av dere er i ferd med å bli klare til det neste trinn i oppstigningsprosessen på vei mot den mest vidunderlige virkelighet dere har opplevd hittil. Det er så mye mer å oppleve og erfare, langt mer enn det som er mulig å beskrive med ord. Det er vel verdt å kaste av seg alle sine bekymringer og bli med. Vi er nå svært nær dere, føl vårt nærvær.


Kanal: MADAD
Oversetter: Leif 

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un