Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, August 16, 2013

Norwegian -- SaLuSa 16. august, 2013


SaLuSa 16. august, 2013Dere lever i en virkelighet som er i rask forandring og dersom dere stopper opp et øyeblikk og reflekterer over det, så vil dere innse at deres sanser og deres persepsjoner har forandret seg enormt. Når dere først aksepterer disse endringene, så vil andre komme i rask rekkefølge, fordi dette er hva dere ønsket å erfare og dette er hva dere kom hit for. Vi veileder dere på deres vei og det gleder oss å se at så mange av dere arbeider for å oppnå en sinnstilstand som er fri for tvil, ettersom tvil er noe som bare eksisterer i tankene - fordi hjertet er den primære kilden til all informasjon og all tenkning – og med så mye Lys og Kjærlighet som blir sendt dere i disse dager, er det ikke plass til tvil lenger. Dette er grunnen til at vi forteller dere så mange ganger at dere må lytte til hjertet deres, fordi dere vet at der finnes verken tanker av lavere vibrasjon eller frykt. Dersom dere ikke er sikker på hvordan det er hensiktsmessig å reagere på en situasjon som dukker opp i livet deres, så sjekk rett og slett hva hjertet sier, for da vil dere finne den beste løsningen. Dette kan anvendes på alt dere måtte ha “trøbbel” med, fordi hjertet deres har vokst seg så stort, og det har slik kraft nå, at det er på høy tid at dere husker hvordan dere bruker det for deres eget beste og for Alles beste.

Vi er ved deres side og deler deres glede når dere greier å få kontakt med høyere bevissthetsnivåer og føler hvordan det er å være fri for bekymringer og gamle følelser som har ledsaget dere mesteparten av tiden. Vi ber dere være oppmerksom på at dette vil skje oftere og oftere, helt til dere blir i stand til å være permanent i dem. Vi arbeider for å få formidlet korrekt informasjon til dere, slik at dere skal kunne vite hva dere kan forvente, og når neste forandring kommer. Vi er klar over det faktum at ikke alle har utviklet evnen til å ta kontakt med oss direkte, eller har sine egne grunner til at de ikke ønsker å gjøre det, så vi svært nær å opprette en ny kanal med informasjon dere trenger for å komme videre med oppstigningsprosessen deres, fordi alle fortjener å få den samme muligheten til å høre det vi har å dele med dere. De som ikke ønsker å høre det, vil simpelthen ignorere det, men de av dere som ønsker slik informasjon, vil bli ”automatisk” veiledet til denne kilden. Hold dere åpne for vår energi og ganske snart vil denne informasjonen begynne å strømme direkte til dere.

Moder Jord er nå solid forankret i sin nye “høyere” virkelighet og hun ønsker dere velkommen til å slå følge med henne. Hold dere ”i kontakt” med henne så vil hun også hjelpe dere å gi slipp på det gamle. Fortsett å sende kjærlighet til henne, fordi hun deler gladelig av den til alle, og tenk med kjærlighet på de steder hvor dere vet de trenger den, så vil snart all vold komme til opphør og den lenge etterlengtede freden komme og bli permanent - for dette er hva dere ønsker så inderlig og det er også hva Skaperens ønsker. Alle konflikter vil bli løst på så perfekt vis at ingen vil få noen som helst mulighet til å starte en ny konflikt noe som helst sted på deres elskede Jord. Føl at de forandringene dere har ventet så lenge på er her og fokuser ikke tankene deres på gamle nyhetskilder som fortsetter å rapportere det samme gamle. Se og føl heller all den nye og friske energien omkring dere og forstå at dere blir mektigere jo mindre tvil og bekymring dere huser. Vi gjentar dette så mange ganger fordi vi ønsker at dere alle skal forstå dette poenget i sinnets evolusjon.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og føler meg velsignet som får lov til å være en av veilederne deres og ser med slik glede frem til at vi kan møtes. Det vil bli en slik overdådig skjønn del av vårt liv, at vi alle vil huske det i lang, lang tid. Fortsett å dele av deres Lys med alle og se frem til det som dere har planlagt for dere selv, for nå kan dere allerede se det begynne å bli til virkelighet.


Kanal: MADAD
Oversetter: Leif 

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un