Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, August 13, 2013

Swedish -- SaLuSa 13 augusti 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 13 augusti 2013

Känn energierna som omger varenda en av er, och om de ger kärleksfulla och glädjerika känslor så ta in dem så mycket ni kan. Om ni av någon anledning har en känsla av att lägre energi finns i dem så är detta något ni behöver arbeta med eller släppa taget om. Dessa energier är rent ljus och kärlek och de vägleder er på den väg ni valt. Lyssna på dem och känn dem för de visar er exakt vad det handlar om.

Fokusera er avsikt att rensa bort det gamla då endast lite återstår från det tunga bagage ni har burit med er under många, många år. Känn er stolta över er själva, att ni har kunnat göra detta under sådana tuffa omständigheter, och på det sättet har ni möjliggjort för andra att göra detsamma, både lättare och snabbare. Detta bör ge er tillfredsställelse och känslan av Enhet som ni alla vill känna. Kom ihåg att ni alla kom in i det här livet för att göra precis det ni gör, och många av er är redan medvetna om den framtida inriktningen eller ”arbetet” ni kommer att utföra.


Under många livstider var du omedveten om ditt verkliga syfte med att leva där du levde, och endast efter att du lämnat din kropp blev det uppenbart att du lärde dig de lärdomar du valt. Nu behåller du all den visdom du har lärt dig och tar den med dig till din högre existens eller tillvaro. Du behåller också din kropp som kommer att förbättras allteftersom du lär dig att använda dina nya förmågor, som vissa av er redan upptäckt, för varje sådan förändring börjar med hur du tänker om dig själv. Om du önskar förändringar för din kropp så måste du tänka på just det, för tankar är skapande. Men gör det utan några tvivel på att du kan göra det – och du kommer att få se att det händer.

När du väl lever till fullo i högre riken kommer du att kunna förändra någonting omedelbart, utan någon ”väntetid”. Detta är ännu ett skäl till varför du skall hålla ditt sinne fritt från oro och tvivel, för de orsakar genast förvirring om vad det är du verkligen vill. Ta en funderare över orsaken till dina tvivel, och säkerligen kommer du att få all den hjälp du behöver för att förstå dem och sedan att rensa bort dem. Du kanske blir överraskad över vad den primära orsaken är för dem. När du släpper dem så titta inte tillbaka, njut istället av känslan av frihet och lycka som du kommer att känna omedelbart efter att tvivlen är borta.

Denna period i era liv är full av förändringar, bokstavligen händer förändringar varje dag, en del kanske är mycket stora och kräver er fulla uppmärksamhet under mer än en kort period av tid. En del förändringar är kanske mindre, men allesammans syftar till att fullborda den gudomliga planen för er förvandling till Ljusvarelser med fullt medvetande.

Många saker behövde ändras på inom dig och även utom dig, vilket betyder att du är mycket upptagen just nu. Ännu fler förändringar kommer i din väg, så glöm inte att ta tillräckligt med tid för att vila och anpassa dig till ditt Högre Jag och den väg du själv har valt. Så snart du är helt i linje med ditt Högre Jag kommer du att sluta upp med att vänta på att något skall hända.

Jag är SaLuSa från Sirius och känner sådan glädje över att så många av er har blivit redo för nästa steg i uppstigningen till den mest underbara verklighet som ni någonsin har upplevt än så länge. Det finns så mycket mer att uppleva, och det är bortom vad ord kan beskriva. Det är värt att lägga alla bekymmer åt sidan och bara njuta av det. Vi är så väldigt nära er, känn oss!Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un