Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Sunday, August 18, 2013

Swedish -- SaLuSa 16 augusti 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 16 augusti 2013

Din upplevelse av verkligheten är i snabb förändring och om du stannar upp för ett ögonblick och tänker på det så kommer du att inse att dina sinnen och dina uppfattningar har förändrats oerhört. Så snart du har accepterat dessa förändringar blir det en annan som följer kvickt därefter, för det är detta du vill uppleva och detta är vad ni alla kom hit för. Vi guidar dig på din väg och vi är glada att se att så många av er arbetar på att nå tillståndet där inga tvivel finns, för tvivel finns bara i ert sinne. Ert hjärta är den primära källan för all information och allt tänkande och med så mycket Ljus och Kärlek som sänds till er så finns det ingen plats för tvivel.

Det är därför vi säger så många gånger att du måste lyssna på ditt hjärta, för du vet och känner där att det finns inga tankar av låga vibrationer och ingen rädsla. Om du inte är säker på din reaktion på en situation som uppstår i ditt liv, kolla med ditt hjärta och du får den bästa lösningen. Detta kan tillämpas på vadsomhelst som du har problem med, för ditt hjärta har vuxit sig så stort och det har en sådan kraft att det nu är rätt tid att minnas hur du skall använda det för ditt eget bästa och för allas bästa.


Vi är med dig och delar din glädje när du kan koppla in dig till ett högre medvetandetillstånd och känner hur det är att vara utan bekymmer och andra gamla känslor som följer dig under större delen av din tid. Du skall veta att detta kommer att hända oftare tills du kan mer permanent stanna inom dig. Vi arbetar på att få rätt information till dig så att du kan veta vad du kan förvänta dig när nästa förändring kommer.

Vi är medvetna om det faktum att inte alla av er kan koppla in sig direkt till oss, eller inte vill det av någon orsak, så vi är mycket nära att öppna en ny kanal med information som ni bett om för att gå vidare med er uppstigningsprocess. Detta på grund av att alla måste få en likvärdig chans att höra vad vi har att dela med er. De av er som inte önskar att få höra oss kommer helt enkelt att ignorera oss, men de som önskar få en sådan information kommer att ”automatiskt” bli guidade till den källan. Så håll er intonade på vår energi och mycket snart kommer denna information att börja strömma in till er direkt.

Moder Jord är äntligen ansluten till sin ”nya” högre verklighet och hon välkomnar er att följa henne. Håll kontakten med henne, och hon kommer också att hjälpa er att släppa det gamla. Fortsätt att sända henne kärlek för hon delar gladeligen med sig av den till alla. Tänk med kärlek på alla dessa platser du vet behöver det och inom kort kommer allt våld att upphöra och den sedan länge väntade freden skall komma för att stanna, därför att det är vad du så innerligt önskar. Och detta är också Skaparens önskan.

Allt kommer att klaras upp med sådan perfektion att ingen kommer att få någon chans att starta en annan konflikt på någon plats på er älskade Jord. Känn att de sedan länge förväntade förändringarna är här och fokusera inte dina tankar på de gamla nyheterna som fortfarande rapporterar samma saker. Se och känn hellre all den nya och fräscha energin som finns runt dig, och inse att du är mer kraftfull och att mindre tvivel och bekymmer finns inom dig. Vi upprepar detta så många gånger för vi vill att ni alla skall förstå och verkligen se den här utvecklingen som skett inom er.

Jag är SaLuSa från Sirius och jag känner mig välsignad över att få vara en av era guider och jag väntar så innerligt på vårt möte. Det kommer att bli en så underbar del av vår livstid att vi alla kommer att minnas den under en mycket lång tid. Fortsätt att dela ert Ljus till alla och se fram mot vad ni har planerat för er själva, för ni kan redan se det hända.Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un