Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, August 20, 2013

Swedish -- SaLuSa 20 augusti 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 20 augusti 2013

Vi är medvetna om era känslor och de stora förväntningarna på den framtid som ligger framför er. Tiden har kommit för er att kliva in i er egen kraft och göra så att allting händer. Fokusera på vetskapen att ni har blivit mycket kraftfullare inom er med den kolossala kärlek och det ljus som ni har accepterat att komma in i era hjärtan. Känn att ni är redo för ytterligare ett språng framåt nu. Fråga inom er och ni kanske får mer information än ni förväntade er. Gör detta när ni har en lugn stund och inte är trötta, och ni kommer att veta vad det är ni behöver arbeta på om svaret skulle bli ett nej. De av er som är redo kommer att känna en sådan välsignelse i vetskapen om att ni är beredda, att det kommer att föra er ännu närmare till riket av ständig fridfullhet i sinnet. Och vet att detta är entréporten till den efterlängtade högre medvetandenivån med alla dessa underbara och önskade möjligheter som nu kommer till en manifestation.

Lita alltid på ditt inre Jag och acceptera vad ditt Högre Jag talar om för dig. Då kommer du att inse att din verklighet håller på att förändras, det kanske sker mycket plötsligt, eller det kan komma i en serie av underbara avslöjanden som visar dig vem du egentligen är. Välkomna det och omfamna dessa dina egna sanningar och följ med i Enheten av Allt, och dela med dig av dessa sälla känslor vart du än går. Kom ihåg att du har blivit utvald för dessa upplevelser och ju mer du kan acceptera sanningen att du kan göra allt det du planerat för den nuvarande inkarnationen, desto lättare blir det för dig att fullfölja alla de nödvändiga målen innan de når det slutliga målet för den här perioden i ditt liv, vilket är att fullfölja Uppstigningen. Den här processen är obeskrivlig med ord och när du tillfullo fördjupat dig in till Enhet med Allt så kommer du att överflödas av sådan lätthet att det överraskar dig, och du blir förvånad över den hastighet som allt börjar röra sig på. Överraskningen kommer dock inte att chockera dig för den sker inte förrän du är redo för den. Du kan endast gå vidare när du är helt säker på vad du vill och ger tillräcklig energi till just det.

Det blir ingen förvirring om hur detta blir manifesterat då många av er redan vet att det kommer att hända på bästa sätt för alla involverade. Om du bara låter Universum fullfölja din önskan på det bästa sättet för alla så försvinner ett av dina största bekymmer och behöver inte komma tillbaka igen. Så därför ber vi dig fokusera på vad det är du vill och det skall komma till dig i rätt ögonblick med all den skönhet du önskar. Livet handlar om lycka och glädje och när den rening du bett om är slutförd kommer du att gå in i detta rike med din egen kunskap, den som du nu delar med alla andra, för detta är tidpunkten i din upplevelse när du skall dela med dig och lära alla de möjligheter som din själ önskar få uppleva. Lita alltid på att du är en kraftfull varelse av ljus och känn att du är kopplad till Källan av Allt som Är. Och du kan be om hjälp om du behöver det, du kan hitta inspiration, du kan få information om du kräver det för din vidare utveckling. Och på så sätt kan du använda den mest kraftfulla Kärlek och Ljus som omger dig och gör din inre röst starkare och högre än någonsin förr. Lyssna till den och låt den vara din ledstjärna på din resa tillbaka hem.

Jag är SaLuSa från Sirius och vi älskar er alla. Vi hjälper er att koppla in er till Källan och vi är så glada över att fler och fler av er kan känna det. Njut av er resa hem, den leder er till ert sanna hem och er lycka. Tillåt er att fördjupa er i dessa underbara känslor och ren lycka kommer att flöda i all oändlighet i er och kommer att öppna er för ännu mer.Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un