Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, August 23, 2013

Swedish -- SaLuSa 23 augusti 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 23 augusti 2013

Energinivån ökar fortfarande och så snart du kan acceptera den kommer ännu högre energier att sändas till dig. De kommer att skapa en så upplyftande miljö runt dig att de kommer att föra dig till det lycksaliga och länge väntade sinnestillstånd där inga tvivel och bekymmer kan nå dig. Allt du behöver göra är att öppna upp för dessa energier och acceptera allt som följer efter med kärlek och förståelse, eftersom detta är det enklaste sättet att stanna i flödet av Nuet. Många av er har redan hittat det perfekta sättet för sig själva, och vi är mycket glada över att se ert enorma växande på så kort tid.

Var och en av er har valt olika vägar, så det är upp till var och en att bestämma vad som fungerar bäst och vad som inte är lämpligt för att gå vidare. Känn hur accepterandet lättar upp din väg med Ljus och visar dig att stunden för att inte behöva vänta längre på att lösa vissa problem är över, för du kommer mycket väl ihåg vad förnekandet orsakade inom dig. Detta är den vackraste tiden i ditt nuvarande liv, så njut av varje stund i vetskapen om att du behövde rensa bort alla lägre energier innan du kunde ta in de högre.


Vi känner att dessa dagar kommer att fyllas med glädje och oändlig kärlek som strömmar mellan oss alla, och vi gläds mycket åt förbindelsen med er då fler och fler av er kan känna detta. Alla ni som önskar vara anslutna är det redan och tar emot vår energi och kommunikation direkt, eller kommer inom kort att anslutas, för så snart vi känner att ni är beredda för det, och det finns på er valda väg, så tillåts vi inbjuda er att vara med oss. Vi kan inte göra det innan ni är redo, för det skulle inte vara förenligt med er fria vilja, och er förståelse av det kanske inte skulle bli som ni hade önskat. Vi respekterar helt enkelt ert beslut och ert behov av att finna det som ni önskar med er egen förmåga.

Vi vägleder dig alltid och sänder dig vår kärlek och lyssnar på dina anrop. Vi kan inte tvinga någon till att acceptera oss utan att vara förberedd på det, så om du känner dig redo och säker på att du önskar kontakt med oss – anropa oss då, för vi är här! De som redan gjort detta förbereds nu för ett möte med oss och det gör det möjligt för alla andra att göra samma sak när de känner sig redo. Vi är er familj och så snart fler av er kommer att acceptera oss kommer vi att visa upp oss ännu mer på er himmel och kommer även att tillåtas landa. Var snälla och förstå att vi alltid agerar enligt era önskemål och er beredskap, för vi respekterar er fria vilja och era beslut.

Vi arbetar också fortfarande med alla förändringarna i era finansiella och ekonomiska system och ni kan läsa om dem varenda dag. De kommande dagarna blir fyllda med livlig aktivitet allteftersom era vibrationer når nya och de högsta nivåerna någonsin, och ni är redo att acceptera förändringarna utan att bli orliga eller arga. Acceptera dem med förståelse och låt er inte dras ner och tillbaka till det gamla. Ni behöver inte hålla fast vid det längre, eftersom det inte kan ge er något mer än det redan har gjort. Låt er bara ”flyga” och vet att allting har ett syfte och det görs för att förbättra era liv och, snälla ni, vet att den ”mörka sidan” numera inte har någon makt att hålla sig fast vid och förändra något längre.

Jag är SaLuSa från Sirius och vi är lika upprymda som ni är, för vårt möte ligger så väldigt nära, och vi välkomnar er med öppna armar och vår kärlek flödar oändligt till er alla. Tillåt er själva att verkligen känna detta inom er och var med oss, för tillsammans kommer vi att skapa en sådan underbar upplevelse för hela Universum!Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un