Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Wednesday, August 28, 2013

Swedish -- SaLuSa 27 augusti 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 27 augusti 2013

Man kan känna och se Kärlek överallt omkring er - ta in den inom er och låt den röra sig igenom er och sopa undan de sista fragmenten av det gamla som ni vet inte har någon makt över er och inte kan hjälpa er längre. Vi vet att ni förstår våra budskap, för de har sänts med vår kärlek och energi i dem, och de hjälper er med er omvandling. De är inte bara ord, för ord kan inte helt uttrycka vår önskade mening och information som vi vill dela med er. Därför ber vi er att, i varje meddelande ni läser, fokusera även på den energi det bär, och ni kommer att kunna förstå mer och ”läsa mellan raderna”. Det är möjligt för er nu att förstå också det som inte skrivs i ord, för era högre vibrationer tillåter er att känna in så mycket mer än någonsin förr. Detta är hur vi lever och kommunicerar med varandra, vi känner energierna som omger oss och detta är vad ni nu är redo att praktisera. Under en mycket lång tid var ni inte vana vid att känna in andra personer utan fokuserade endast på överlevnad. Nu är det nästan omöjligt att inte känna, då era sinnen och kroppar har förändrats så mycket att bara de som önskar stanna i de lägre vibrationerna förnekar detta faktum. Men även för dem kommer stunden när de beslutar sig för att gå vidare och tillbaka hem.

Det är många överraskningar som väntar på er allteftersom ni går längs er väg. Och även om många av er är förberedda för alla de omtalade förändringarna, så kommer ni i alla fall att bli förvånade över att så mycket mer händer och förändrar er verklighet och era liv. Vi kan inte tala om dem, för det kommer att vara era egna val och önskningar som ni kommer att följa, så det är upptill er att välja från en oändlig mängd möjligheter som ligger framför er. Så snart ni tydligt och klart kan se er väg så kommer en hel del möjligheter att dyka upp, och de människor som ni känner er mest attraherade av är de som ni väljer att bli en del av ert liv. Om du är osäker på vem som är den bästa för dig att uppleva saker med så finns det alltid någon som vill hjälpa dig att bestämma dig. Men vänta dig inte att det kommer att vara någon som talar om exakt vad du skall göra, för nu när du är vaken måste du också ta ditt ansvar för dina egna upplevelser. Vi är här med er för att vägleda er tills dess att ni helt kan lita på er själva när det gäller allting som ni väljer att göra. Och vi ser tydligt att många av er gör just detta och att ni bygger upp ert självförtroende inifrån, och detta syns även på utsidan. Med alla de förändringar som kommer in i era liv blir det lättare för alla som vaknar nu, som ni kan vägleda, och ni kommer att få se frukterna av ert hårda arbete i deras leenden och deras kärleksfulla uttryck.

Det här är en sådan underbar tid att vara på Moder Jord nu, hon känner att så många människor besvarar hennes kärlek att hon bokstavligt talat börjar glöda, och vi tittar alla på denna underbara förändring med häpnad och lycka. Snart kommer några av er att också kunna se detta, eftersom det också gör det möjligt för oss att komma till er och visa oss för dem som är redo. Detta i sin tur gör det möjligt för andra att också bli redo för allt detta. Stanna kvar i dessa underbara energier och känslor, som vi så ofta säger, och lämna bakom dig allt det som inte längre tjänar dig. Säg detta till dig själv så många gånger det behövs, och du kommer inom kort att kunna se att det fungerar, för det är alltid dina avsikter som talar till skaparkrafterna.

Jag är SaLuSa från Sirius och jag är så glad över att kunna dela min kärlek och min energi med er alla, och jag tackar alla er som sänder det tillbaka till mig. Jag känner det från var och en av er som gör så, och vi känner oss välsignade över att kunna vara i en sådan förbindelse med er. Alla vi inom Galaktiska Federationen njuter av vår närvaro här, så nära er, och vi är redo att hälsa er välkomna till vår verklighet.Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un