Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, August 30, 2013

Swedish -- SaLuSa 30 augusti 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 30 augusti 2013
När september månad nu är på väg så märker vi att era vibrationer fortfarande höjer sig, och även Moder Jord är redo att välkomna er inom hennes nya högre verklighet. Er sol verkar lysa starkare än någonsin eftersom ni tillåter er själva att se energierna som kommer in i er värld och i era kroppar. Se er omkring och ni kommer att se att färgerna är mer levande än för bara en månad sedan. Och detta är inte på grund av den analkande hösten eller på väderförändringar som detta händer er, och er synförmåga renas oavsett på vilken del av er värld ni bor. Njut av denna vackra och färgrika syn och vet att ni är på väg mot ert önskade öde. Denna månad kommer att vara mycket intensiv för er och vi känner redan spänningen tillsammans med er. Med era inre förändringar kommer också förändringar på utsidan, nästan hand i hand, och på grund av era kraftfulla avsikter och önskan om förändring så finns ingenting som kan stå i er väg. Inse denna enkla sanning och ni kommer att få se att saker inträffar snabbare än ni någonsin har kunnat föreställa er. Ni vet redan att vissa förändringar inte kan ske över en natt, och ni måste alltid lita på er inre vägledning då det bara är den som kan visa er vad som är det bästa sättet att agera på under de kommande dagarna.


En del av er har redan fått uppleva att era önskningar har uppfyllts direkt, och vi vill försäkra er att också de riktigt stora önskningarna är redo att bli uppfyllda. Håll dig i detta underbara höga sinnestillstånd och känn ditt samband till livet och till din familj, och låt din kropp och ditt sinne vara öppet för de alltmer flödande energier som nu är en del av ditt dagliga liv. Du undrar kanske fortfarande över att även när du inte är i meditation du ändå kan känna dem, starkare för varje dag? Vet då, mina kära, att när ni kan släppa allt det gamla som håller ert sinne och tänkande fast, och ni ännu är en del av 3D-värliden, är ni därmed oförmögna att vara uppkopplade till oss när ni så önskar. Men era avsikter är så väldigt starka och detta har hjälpt er att omvandla er själva till de varelser av ljus som nu är redo att gå in i nästa fas av denna underbara och unika process av Uppstigning med just den kropp ni nu befinner er i. Tänk alltid på din kropp med kärlek för det gör det möjligt för dig att känna alla dessa otroliga energier och förbindelser som intensifieras varje ögonblick. Du behöver anpassa dig till dessa högre energier, för i de högre rikena kommer du att vara omgiven av endast upplyftande och kärleksfulla energier av så stor intensitet som du bara har börjat känna och acceptera just nu. Du förstår nu att hela den tid som passerat behövdes för att förbereda dig själv för detta.

Håll ert fokus på kärlek och ljus och allt som det representerar för er, som vi så ofta har påmint er om, och ni kommer alla att känna och se den glädje och lycka som flödar in i era liv, antingen helt plötsligt eller också långsamt, bit för bit, enligt vars och ens fria vilja och val. Och var snälla och kom ihåg att detta kommer att stanna permanent med er om det är vad ni önskar. Vi vill också påminna er om att detta inte var varje människas val som för närvarande finns på Jorden, för en del känner sig inte redo att låt kärleken komma in och ni bör acceptera deras önskan i vetskapen om att när de är beredda så kanske de ber om er hjälp. Och det spelar ingen roll var ni är då, för ni kommer att höra dem ändå. Dela din kärlek med alla, för du är ännu inte fullt medveten om vem du kan hjälpa med bara ett leende eller några varma och kärleksfulla ord.

Jag är SaLuSa från Sirius och vi är väldigt glada över att se att ni accepterar våra energier som era egna, det är vad de verkligen är eftersom vi är er familj, och vi kan klart se och känna att ni verkligen känner detta och inkluderar oss i er verklighet. Vi sänder er vår kärlek och njuter av dessa stunder lika mycket som ni gör.Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un