Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, September 17, 2013

Bulgarian -- СаЛуСа – 17 септември 2013г.

СаЛуСа – 17септември 2013г.Ние Силата на сегашното почистване е видима сега също и в метеорологичното ви време и когато тези стари енергии са освободени, вие отново ще се успокоите. Почувствайте този момент на собственото си прочистване и бъдете благодарни за него, защото когато времето се успокои, и вие също ще се успокоите и от дълбините на вашата същност всичко, за което мечтаете, ще се разгърне пред вас и вие ще го видите с визията си, изчистена от илюзия, която много години покриваше всичко това, към което не се осмелявахте да погледнете. Сега, като сте много силни, дори онези дълбоко заровени истини ще излязат, за да бъдат приети и освободени в мощната Светлина. Това почистване ще ви остави пречистени и чисти и ще се чувствате като новородени, без никакви „мрачни” спомени и мисли, и това, Скъпи мои, ще е моментът, който всички вие сте чакали. Само чудесни любящи мисли и визии, и чувства ще има у вас и това ще е моментът на придвижването ви в по-висша реалност. Ние очакваме с нетърпение тези, които ще са измежду първите, за да ги приветстваме и да празнуваме тяхното завръщане. Някои от вас вече имат видения за това какво ще правят след изпълнението на договора им с Майката Земя и ние очакваме с нетърпение да поздравим новите членове на нашата пътуваща в космоса общност.

Ние винаги сме с вас и споделяме вашата радост от всичките нови и любящи чувства, които изпитвате и също сме с вас, когато се чувствате потиснати, защото искаме да ви вдъхновим и да ви мотивираме да направите това, което планирахте за себе си, когато се въплътихте в този живот. Ние не можем да отговорим на всичките ви въпроси по начина, по който бихте желали, защото някои отговори трябва да намерите сами, тъй като те са част от собствената ви еволюция, а опитите ви ви придвижват към правилния отговор за вас. Така че не забравяйте да приемете всички тях така, както идват при вас, защото те бяха оформени от Божествения Майсторски План за най-ефективно учене/изпитване. Всички ние изпитваме това, заради което бяхме създадени и с приемането на истинската природа на опитите на всички включително и на вашия собствен ще се разкрият величествени и невиждани преди възможности, които могат да се случат в живота ви. Така че и за миг не се съмнявайте, че нямаше нужда от някой от вашите опити или че изборът им не беше правилен. Всичко, което се случва, без изключение, ви води по избрания ви път.

Погледнете се сега, за по-малко от две от вашите години, Светлината ви нарасна огромно и светът ви се превръща в мирно и любящо събрание с други светове от вашата Галактика и Вселена. Някои хора все още може да са дълбоко в собствените им творения на страдание по техен собствен избор, но и за тях също има отворени широки възможности, когато са готови да ги приемат. Почувствайте тези мощни мигове и знайте, че всички вие помогнахте за тяхното проявяване в реалност и помнете, че реалността се променя според вашите желания и избори и винаги ще става така, отсега нататък, дори повече, отколкото някои от вас може да очакват. Моля разберете, че вие ставате истинските и мощни творци на вашата реалност и нищо и никой няма властта да ви управлява, както изпитвахте преди. Това бяха уроците, които всички вие имахте нужда да научите, и ние знаем, че научихте уроците си много добре и сега можете да помогнете на другите в тяхното учене.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и чувствам голяма радост в споделянето на моите собствени уроци, които научих с всички вас. Всички ние работим заедно върху едно и също и сме щастливи, че вие ни приемате такива, каквито сме, и така ние можем да споделяме все повече неща с вас. Гледайте на нас като на ваше Семейство, защото точно това сме ние и ви помагаме да върнете в живота си чистата Любов и Радост, които всички вие изпитвахте преди да навлезете в третото измерение.Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno
cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un