Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, September 17, 2013

Croatian -- SaLuSa 17.9.2013


SaLuSa - 17. rujna 2013Intenzitet trenutnog čišćenja također je sada vidljiv i na vašem vremenu, a čim se ove stare energije otpuste, to će se opet smiriti. Osjetite ovaj trenutak vašeg vlastitog pročišćenja i budite zahvalni za to, jer kad se vrijeme smiri i vi ćete se smiriti, a iz dubina vaše nutrine sve ono što ste sanjali bit će postavljeno pred vas, i vi ćete to vidjeti s vašom vizijom očišćenom od iluzije koja je mnogo godina pokrivala sve ono, što se vi niste usudili pogledati. Sada, što je vrlo moćno, čak i one duboko zakopane istine će se pojaviti da bi bile prihvaćene i prepuštene snažnom svjetlu. Ovo čišćenje će vas ostaviti pročišćene i čiste i vi ćete se osjećati kao novorođenče, bez ikakvih "mračnih" sjećanja i misli, i da će to, dragi moji, biti trenutak koji ste svi čekali. Samo predivne nježne misli i vizije i osjećanja će biti sa vama, i to će biti trenutak vašeg kretanja u viša područja. Mi željno očekujemo one koji će biti među prvima koje ćemo dočekati i proslaviti njihov povratak. Neki od vas već imaju vizije o tome što će se raditi nakon ispunjenja vaših ugovora s Majkom Zemljom, i mi se unaprijed radujemo da ćemo pozdraviti nove članove naše svemirske putujuće družine.

Mi smo uvijek s vama i dijelimo vašu radost nakon svih novih i punih ljubavi osjećanja koja osjećate, a također smo s vama kada se osjećate utučeni, jer vas želimo potaknuti i motivirati da učinite ono što ste planirali za sebe kada ste se inkarnirali u ovaj život. Ne možemo vam odgovoriti na sva pitanja na način na koji biste vi željeli, jer neke odgovore samo trebate sami naći, jer oni su dio vaše vlastite evolucije, a vaša iskustva vas pomiču prema pravom odgovoru za vas. Zato, ne zaboravite ih sve prihvatiti kada dođu do vas, jer oni su osmišljeni Božanskim master planom za najučinkovitije učenje/doživljavanje. Mi smo svi iskusili ono zašto smo bili stvoreni, a uz prihvaćanje prave prirode svačijeg iskustva, uključujući i vaše vlastito, otkriti će se veličanstvene i do sada neviđene mogućnosti, koje se mogu pojaviti u vašim životima. Zato nemojte posumnjati niti za trenutak da nisu bila potrebna neka od vaših iskustava ili da njihov izbor nije bio pravi. Sve što se događa vodi vas vašim odabranim putem, bez iznimke.

Pogledajte sebe sada, za manje od vaše dvije godine, vaše svjetlo je jako naraslo i vaš svijet se pretvara u miroljubiv i pun ljubavi susret s drugim svjetovima vaše galaksije i svemira. Neki bi mogli još uvijek biti duboko u svojim vlastitim kreacijama patnje po vlastitom izboru, ali i za njih su otvorene široke mogućnosti, kad budu spremni da ih prihvate. Osjetite ove snažne trenutke, i znajte da se svima vama pomaže da ih manifestirate u stvarnosti, i zapamtite da se stvarnost mijenja u skladu s vašim željama i izborima i uvijek će tako činiti, od sada još više nego što bi neki od vas mogli očekivati. Imajte na umu da postajete pravi i moćni kreatori vaše stvarnosti i da ništa i nitko ne može vladati nad vama, na način koji ste prije doživjeli. To su bile lekcije koje ste svi trebali naučiti, a mi znamo da ste vaše lekcije naučili jako dobro, i da vi možete pomoći drugima u njihovom učenju.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i osjećam veliku radost u dijeljenju mojih vlastitih lekcija koje sam naučio sa svima vama. Svi mi radimo zajedno na istome i sretni smo da nas prihvaćate na način koji doista jesmo i stoga možemo dijeliti sve više i više s vama. Gledajte na nas kao na svoju obitelj, jer to je ono što jesmo i mi vam pomažemo da vratite čistu ljubav i radost, koju ste doživjeli prije nego što ste ušli u 3D, u svoje živote.


Kanal: MADAD


Preveo: Fredi


cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un