Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Saturday, September 21, 2013

Croatian -- SaLuSa 20. rujna 2013


SaLuSa - 20. rujna 2013Oni koji su radili na svom čišćenju osjetit će ogromnu sreću narednih dana, i bit će u stanju još jednom se opustiti u svom miru uma, ali vam možemo reći da će ovaj osjećaj biti drugačiji od prethodnog, jer će doći iz vaše čiste energije duše. S time će doći svijest o tome da ste se u potpunosti promijenili i da ništa nije ostalo od starih navika, moći ćete komunicirati s vašim vodičima i svima onima iz viših područja koji su s vama na vašem putovanju. Vrlo jasno i vrlo brzo razumijevanje njihovih poruka će vas iznenaditi. Više nećete koristiti samo riječi za izražavanje sebe, nego vaše čiste namjere i osjećanja će vam omogućiti da dodate pravu energiju komunikaciji, i vi ćete to osjetiti na isti način kad vam se uzvraća. Neki od vas su već doživjeli ovaj način „razgovaranja“, za njih će on postati prirodan i prijatan način dijeljenja njihovih misli i energije i više neće morati tražiti prave riječi, jer osjećanja koja će razaslati drugima će sve reći.

Na taj način ste u stanju da podijelite puno više vaše energije s drugima i oni će se osjećati ili blaženo u vašem društvu, ili će samo htjeti otići što je prije moguće, jer će osjetiti veliku nelagodu zbog vaše svjetlosti koja sja izravno na njih i pokazuje im svu tu tešku prtljagu koju još uvijek nose sa sobom. Vi ćete im pomoći da konačno odluče žele li se premjestiti s drugima u svjetlo i ljubav ili žele ostati zbog više iskustava. To će biti vrlo snažan trenutak za njih, jer će oni biti povezani na njihovu višu mudrost, a odgovor će biti tako jasan. Zapamtite da ne gurate nikoga, čak i kada je netko iz vaše obitelji ili voljena osoba, jer oni to neće shvatiti kao pomoć, čekajte njihov poziv, a kada budu spremni, sigurno će vam to reći.

Svakog trenutka osjećamo kako vaše razumijevanje raste kao i vaša reakcija. To nam donosi veliku radost, i mi pojačavamo našu vezu s vama, jer znamo da ste spremni da primite više. Mi samo kažemo više i ne dodajući objašnjenje što je to, jer svatko od vas ima drugačiju želju i viziju što bi to trebalo biti, a mi želimo da znate da smo u mogućnosti da ispunimo najveća očekivanja i snove u tren oka, zato se fokusirajte na njih, u učinite vaše namjere jasnima, bez brige da bi one mogle biti predobre za vas. Vi ste radili jako teško i vrijeme novih prekrasnih iskustava je ovdje, trebate ih samo pustiti da dođu do vas i prihvatiti ih kao vašu novu, ili višu stvarnost i znamo da razumijete značenje toga. Osjetite slobodu, pravu slobodu koju vam donosi ovo ostvarenje.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, a svjetlo je tako sjajno oko vašeg planeta da svijetli jako daleko, i cijeli svemir osjeća promjene koje se događaju upravo u ovom trenutku u vama, u Majci Zemlji i u vašoj galaksiji. Vi ćete se u potpunosti probuditi u svom pravom potencijalu Bića svjetlosti u svakom smislu i načinu na koji možete razmišljati s mudrošću koju sada nosite.


Kanal: MADAD


Preveo: Fredi


cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un