Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, September 6, 2013

Croatian -- SaLuSa 6:9:2013


SaLuSa - 6. rujna 2013Nakon što počnemo stizati u vašu stvarnost, sve sumnje koje biste još uvijek mogli imati, otići će u zaborav. Znamo da radite vrlo teško kako biste se uskladili s "novim" načinom razmišljanja, i nakon što se činilo da je to vrlo dugo vremensko razdoblje, sada možete vidjeti i osjetiti promjene u vašim mislima. One su mnogo plemenitije, pozitivnije, mnogo nježnije i daju vam prekrasan osjećaj sreće i zadovoljstva da ste konačno to napravili kroz zbunjenost, da ste ove promjene donijeli sa sobom. Osjetite radost za svaku lijepu misao koja vam padne na pamet, a kad iz nekog razloga neljubazna misao ili misao s nižom energijom uđe u vaš um, ne zaboravite ju prihvatiti i pustiti da ode, jer one vas jednostavno moraju ostaviti, jer tamo nema mjesta za njih zato, zato što sve misli dolaze iz srca punog ljubavi, ravno u mozak. Ove dane mnogi od vas osjećaju da "mnogo toga se događa u vašim glavama" i želimo vas uvjeriti da mi i vaši vodiči i vaši anđeli pažljivo promatramo ovaj proces i nježno vas pomičemo do željene promjene. Brzina ovih promjena uvijek ovisi o vašoj želji, i stoga prihvatite da svi koji su se probudili ne osjećaju isto u ovom trenutku. Osjećajte se ugodno znajući da se sve događa u tom jednom i samo pravom trenutku, dajući vam najveće ispunjenje tog iskustva.

Promjene vašeg društva počinju se ubrzavati, a možete ih vidjeti svuda oko sebe. Vi kao kolektiv duša koje žive zajedno kao nacija planeta Zemlje, odlučili ste da želite da se opet pokrenete, i više ne želite ostati u prijašnjoj poziciji negativnih osjećaja i nerazumijevanja vaše prave stvarnosti i porijekla. Spremni smo vam pokazati kako se odvijala vaša povijest, jer mi smatramo da je to temeljna točka u vašem buđenju, a pritisak na vaše lidere sada je ogroman da objave sve informacije koje je potrebno reći prije ovih objava. Budite sigurni da kada mi osjetimo da je pravi trenutak došao, biti ćete zaprepašteni svim informacijama koje će teći iz mnogih izvora i koje će vam potvrditi ono što već osjećate da je istina. Odmah ćete to osjetiti, jer vi sa sigurnošću znate kakvu vrstu energije bilo koja informacija nosi, tako da vas nitko ne može izdati s lažnim i negativnim skrivenim iza lijepih riječi. Vidite da je također potrebno da izrastete u ovaj trenutak, jer jako dugo ovaj je stari sustav pokušavao da snizi vaše prave osjećaje u najmanje moguće stanje postojanja, ne dopuštajući vam da osjetite da je to učinjeno samo da služi njihovim gospodarima.

Sada vaše svjetlo sja tako jarko, i nije moguće držati sve vas pod takvim okolnostima i govoriti vam uobičajene laži. Vi ste sada tako mudri da istina neće uzdići nikakve negativne osjećaje u vama, jer vi shvaćate da vam to ne bi pomoglo i da je to stari način razmišljanja, koji vi sada mijenjate s novim ljepšim načinom. Vi ćete osjetiti takvu sreću da ćete konačno znati kako se sve to stvarno dogodilo, kako ste se razvijali, kako smo došli do vas i koje smo uloge igrali u vašoj evoluciji, jer vi "nećete imati vremena" za povratak na taj stari srditi i mrzak osjećaj koji ste možda imali na početku buđenja. Ova istina stiže do vas jer ste ju željeli, i mi smo vrlo sretni što možemo reći da ste za to spremni.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i šaljem vam pozdrave u ime cijele Galaktičke Federacije Svjetlosti, gdje smo svi spremni za dane koji dolaze i koji će biti ispunjeni ogromnom radošću, i da ćemo doći tako blizu svih vas, bliže nego što smo ikad bili u mogućnosti doći. Osjetite našu povezanost s vama.


Kanal: MADAD


Preveo: Fredi


cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un