Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, September 10, 2013

Dutch -- SaLuSa 10:09:2013


SaLuSa, 10. 9. 2013


Lieve Mensen, dit is zo’n schitterende tijd waarin jullie nu leven. Wij zien jullie verwondering bij zovele verrassingen welke plaatsvinden in jullie dagelijkse leven en weet dat ze er zijn omdat jullie in staat waren om jezelf te ontdoen van het oude, waarvan wij voelen dat het geen macht meer over jullie heeft, en als daar soms iets is wat je doet omkeren, gaan jullie snel weer terug naar de nieuwe schitterende ervaringen van Liefde en Licht. Wij zijn zo blij dat zovelen van jullie je ware verbinding met Jouzelf vinden en anderen die je metgezellen zijn op jouw gekozen pad. Je kunt het in je Hart voelen, en vanuit je Hart zal je zeker weten wanneer je tot iemand aangetrokken bent of niet. Dit is de manier om met elkaar te communiceren omdat je altijd de ware intenties van de ander kent, maakt niet uit wat hij of zij zegt, daar intentie energie draagt dat niet verborgen kan worden achter woorden of acties. Oefen deze manier, en je zult zien hoe gemakkelijk en snel het is, en je voelt je zo op je gemak wetende dat niemand tegen je kan liegen en aan de andere kant kan jij niet tegen hen liegen, daar zij dit ook voelen. Dit betekent niet dat je altijd “alles aan iedereen” hoeft te vertellen, maar jij wilt jezelf laten zien zoals jij je voelt, en op de manier zoals je bent, en je niet hoeft te verbergen achter het masker van “wat iemand anders van je zou denken”. Er is niemand die je beoordeelt, en je bent nu wijs genoeg om te weten dat wanneer iemand dat probeert te doen, zij zichzelf beschuldigen omdat zij niet voldoende eigen liefde voelen. Zend hen jouw liefde en toon begrip en vroeg of laat komen ook zij tot de geestestoestand wanneer zij zichzelf kunnen accepteren zoals zij waarlijk zijn.

Wij horen jullie constant vragen wanneer jullie dromen en visies eindelijk uitkomen en het enige antwoord is reeds erg bekend bij jullie – op het juiste moment voor een ieder van jullie. Laat je hart je dit vertellen, daar wij weten dat je in staat bent om dit te voelen. Sommigen voelen dit niet en dat betekent dat zij nog niet klaar zijn, en zij wensen om meer aan de kwesties te werken die zij momenteel ondergaan. Sommigen voelen het zo sterk op dit moment en niets anders is in hun denkgeest en dit betekent dat zij er klaar voor zijn en zenden deze intentie heel sterk uit, zij zullen het Nu zien gebeuren. Dit is de tijd van grote veranderingen en wij starten om de volgende rol te spelen in ons overeenkomstige plan en dit is om jullie te helpen om de hogere realiteit binnen te gaan, degene gevuld met liefde, vreugde, vriendschap en Eenheid van Alles Dat Is. Voel de energie achter deze woorden en het zal je helpen om te visualiseren waar je thuishoort en alles dat er voor je is in de hogere realiteit die je voor jezelf gecreëerd hebt. Voel de kracht van je eigen creatie en onderzoek al de mogelijkheden die eruit voort komen. Je zult zeker een sterke aantrekkingskracht voelen naar één of een paar meer, dus focus erop en maak het je intentie. Weet dat je nu zeer krachtig bent, dus binnenkort zal je voelen dat je de weg bewandelt , die rechtstreeks naar jouw keuzemogelijkheid leidt.

Laat het Licht en Liefde met volle kracht en intensiteit op jouw pad schijnen, en zeer binnenkort zal je vredevolle en liefdevolle energieën zien die je ieder moment van je bestaan omringen. Dit stelt je in staat om alle Wezens van hogere dimensies van nabij te voelen, dat geen twijfels je meer op jouw weg tegenhouden. Zij wachten allemaal op jullie om je te verwelkomen en zij zullen jullie helpen al datgene te begrijpen wat jullie overkomt. Vraag om hulp, spreek met hen en de hulp en de antwoorden zullen hun weg naar je terug vinden en je zal dat zeker ontdekken.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik weet dat al jullie wensen vervuld worden op dit moment en wij zijn allemaal zo blij om jullie licht zo enorm te zien groeien en een ieder van jullie die ons wil ontmoeten zal dat doen, al naar gelang hun wens en keuze van het juiste moment. Wij zegenen jullie allen.Channeler: MADAD
Vertaling: André  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un