Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Saturday, September 14, 2013

Dutch -- SaLuSa 13 09 2013


SaLuSa, 13. 9. 2013


Nogmaals heeft een krachtig verwerken plaatsgevonden onder diegenen die er klaar voor zijn om voorwaarts te gaan. Wij zien jullie Licht zo schitterend schijnend en het inspireert anderen om hetzelfde te doen. Voel hoe de nieuwe realiteit in de plaats van de oude schuift en alle noodzakelijke veranderingen meebrengt, ervoor zorgend dat jullie je op je gemak en comfortabel voelen en bovenal, geeft het je de kracht om jezelf compleet te vertrouwen zonder enige twijfels. Dit vertrouwen komt vanuit jullie verbinding met je Hogere Zelf daar nu, voor velen van jullie niets meer ertussen staat, en op deze manier trekken jullie jezelf vrijelijk de wijsheid aan die je Hogere Zelf met je deelt. Luister er goed naar omdat het je dichtstbijzijnde Gids op jouw pad is. Voel hoe de informatie die jij ontvangt zo diep binnenin je resoneert en je het gevoel van herkenning geeft welke een ieder van jullie zo goed kent. En wanneer je zo’ n resonantie niet voelt, kan het misschien zijn vanwege enige kwesties waaraan je nog dient te werken, en je Hoger Zelf laat je zien wat het is. Accepteer het en verwerk het met liefde uit de weg, en zelfs wanneer je je niet gewaar bent van sommige kwesties zijnde binnenin je, weet alsjeblieft dat zij of misschien diep verborgen zitten binnenin een deel van jouw nog steeds onbewuste denkgeest en verwerkt worden door middel van het droomstaat-proces, of je bent gevraagd om iemand anders te helpen omdat jouw energie het weten meedraagt hoe het klaar te spelen. Met zulke verbindingen ben je in staat om zeer krachtige eenheid te creëren met elkaar, welke anderen in staat stellen om het te doen, wanneer zij daar klaar voor zijn.

Zo velen van jullie bezoeken ons in hun geestestoestand van dromen, verbindend met hun Familie en ontvangen de begeleiding waar zij om vragen, ontvangen genezing en pure vorm van Liefde stromend zonder enige blokkades die soms gevoeld worden wanneer men in ontwaakte geestestoestand is. Vanwege deze bezoeken worden deze blokkades verwerkt en velen van jullie voelen deze pure Liefde je fysieke lichaam binnengaan, je opbeuren en je voortdurend in een hogere geestestoestand houdend. Deel dit gevoel met anderen met wie je omgaat of gewoon in het voorbijgaan, en weet dat je hen ook helpt met het vinden van hun kracht binnenin. Je zou verbaasd zijn hoeveel mensen je al geholpen hebt op deze manier. Wij voelen dat jullie je op je gemak beginnen te voelen rondom ons en wij weten dat dit het goede moment is om dichterbij diegenen te komen die wensen om bij ons te zijn. Wij zijn erg opgetogen over deze verbinding tussen ons allemaal en voelen al jullie liefdevolle gedachten. Wij willen jullie laten weten dat wij jullie opwinding en plezier delen in het voelen dat het juiste moment eindelijk in onze levens komt, en dat we de meest schitterende momenten gaan ervaren in het Nu.

Deze tijd is ook een omkeerpunt voor allen die nog geen voorgaande intentie van verandering hadden en wij spreken ook over jullie oude Leiders, zij weten nu met zekerheid dat de tijd gekomen is om op te stappen en de nieuwe weg en nieuwe Leiders om alle landen en al hun inwoners op het pad van Eenheid en Vrede te laten leiden, één krachtige Natie van Moeder Aarde te creëren welke geaccepteerd en erkend zal worden door heel het Universum. Dit is waar wij samen met jullie aan werken en zeer binnenkort zal dit werk duidelijk zichtbaar zijn voor een ieder die wensen dat deze verandering plaatsvindt, anderen toestaand om open te staan voor te weten wat het in hun levens te weeg kan brengen, en aan te sluiten bij de krachtige Eenheid van al diegenen die het zich reeds gewaar zijn.

Ik Ben SaLuSa van Sirius en voel zo’n plezier van onze intense verbinding. Wij delen zo graag onze gevoelens en ons weten met jullie, daar wij onszelf zeer lange tijd voor deze momenten hebben voorbereid, toch zijn wij verbaasd over de snelheid van jullie groei iedere dag. Wij zijn er klaar voor nog zoveel meer met jullie allemaal te delen.Channeler: MADAD
Vertaling: André  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un