Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Wednesday, September 18, 2013

Dutch -- SaLuSa 17 09 2013


SaLuSa, 17. 9. 2013


De intensiteit van de huidige opruiming is nu ook zichtbaar bij het weer, en zodra deze oude energieën zijn losgelaten, zal het weer kalmer worden. Voel dit moment van jullie eigen opruimen/ verwerken en wees er dankbaar voor, omdat wanneer ‘het weer’ kalmer wordt jullie ook kalmer worden, en vanuit de diepten van je binnenste zal alles waar je over gedroomd hebt voor je neergelegd worden, en je zult het waarnemen met jouw visie die gestript is van de illusie die vele jaren bedekt heeft, wat jij niet durfde te aanschouwen. Nu, zeer krachtig zijnde, zelfs die diep begraven waarheden zullen naar boven komen om geaccepteerd en losgelaten te worden naar het krachtige Licht. Deze opruiming zal je gezuiverd en schoongemaakt achterlaten en je zult je als herboren voelen, zonder enige “duistere” herinneringen en gedachten en dat Lieve Mensen, zal het moment zijn waar jullie allemaal op gewacht hebben. Alleen schitterende liefdevolle gedachten en visioenen en gevoelens zullen bij je zijn, en dat zal het moment zijn van jullie bewegen naar hogere rijken. Wij zien erg uit naar diegenen die de eersten zijn om te verwelkomen en hun terugkomst te vieren. Sommigen van jullie hebben reeds visies van hetgeen zij willen gaan doen na het voldoen van hun overeenkomst met Moeder Aarde, en wij zien ernaar uit om nieuwe leden te begroeten van onze ruimte reizende samenleving.

Wij zijn altijd bij jullie en delen jullie vreugde wat betreft alle nieuwe en liefdevolle gevoelens die jullie voelen, en wij zijn ook bij jullie wanneer jullie in een dip zitten, daar wij jullie wensen te inspireren en te motiveren om te doen wat jullie jezelf hebben voorgenomen toen jullie incarneerden in dit leven. Wij kunnen niet al jullie vragen beantwoorden op de manier waarop jullie je dat wensen omdat sommige antwoorden er zijn, om door jullie zelf uitgevonden te worden, daar zij onderdeel zijn van jullie eigen evolutie, en je ervaringen leiden je naar de juiste antwoorden voor jou. Dus vergeet niet om ze allemaal te accepteren wanneer zij tot je komen, omdat zij ontworpen waren door het Goddelijke Meester Plan voor de meest efficiënte leer/ervaring. Wij ervaren allemaal datgene waar wij voor geboren zijn, en door de ware natuur van ieders ervaringen te accepteren inclusief die van jezelf, zullen prachtige en voorheen ongeziene mogelijkheden zich onthulleen, die in jullie levens kunnen gebeuren. Dus twijfel er geen moment aan dat sommige van jouw ervaringen niet nodig waren of dat de keuze ervan niet juist was. Alles wat er plaats vindt leid je op je gekozen pad zonder uitzonderingen.

Kijk nu naar jullie zelf, in minder dan twee van jullie jaren, is jullie Licht enorm gegroeid en jullie wereld veranderd in de vredevolle en liefdevolle ontmoeting met andere werelden van jullie Melkwegstelsel en Universum. Sommigen zitten misschien nog diep binnenin hun zelf gekozen eigen creaties van lijden, maar ook voor hen staan mogelijkheden wijd open, wanneer zij er klaar voor zijn om ze te accepteren. Voel deze krachtige momenten, en weet dat jullie allemaal hebben geholpen om ze te manifesteren in de werkelijkheid, en weet dat de werkelijkheid zich verschuift naar gelang jullie wensen en keuzes en dit altijd zal doen, van nu af aan zelfs meer dan sommigen van jullie misschien verwachten. Weet alsjeblieft dat jullie de ware en krachtige scheppers van jullie werkelijkheid gaan worden en niets en niemand heeft de macht om over jullie te heersen, op de manier die jullie eerder hebben ervaren. Dit waren de lessen die jullie allemaal moesten leren, en wij weten dat jullie je lessen heel goed geleerd hebben, en nu kun je anderen helpen met hun leerweg.

Ik ben SaLuSa van Sirius en voel grote vreugde in het delen van mijn eigen lessen die ik geleerd heb met jullie allen. Wij werken allemaal samen met hetzelfde en wij zijn gelukkig dat jullie ons accepteren zoals wij waarlijk zijn en vandaar kunnen wij steeds meer met jullie delen. Zie ons als jullie Familie, omdat wij dat ook zijn en wij helpen jullie om pure Liefde en Vreugde terug te brengen, die jullie allemaal ervaren hebben voordat jullie 3D zijn binnen gegaan, in jullie levens.Channeler: MADAD
Vertaling: André  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un