Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, September 13, 2013

Norwegian -- SaLuSa 13.september, 2013


SaLuSa 13. september, 2013Enda en kraftfull renselse har funnet sted blant dem som er klare til å gå videre. Vi kan se hvor klart Lyset deres skinner og inspirerer andre til å gjøre det samme. Føl hvordan den nye virkeligheten nesten umerkelig smyger seg på plass i den gamle og fører alle de nødvendige forandringene med seg, hvilket gjør at dere føler dere veldig komfortable og fredfulle, men mest av alt gir det dere den kraft dere trenger for å stole fullstendig på dere selv, helt uten å føle noen tvil. Denne tilliten kommer fra deres kontakt med deres Høyere Selv, og for mange av dere er det ikke lenger noe som står mellom dere, slik at dere nå fritt kan være i kontakt med den visdom deres Høyere Selv deler med dere. Lytt oppmerksomt til den, fordi den er deres aller nærmeste Veileder på deres vei. Kjenn hvordan den informasjonen dere mottar gir gjenklang dypt inni dere og gir dere den følelse av gjenkjennelse som dere kjenner så godt. Og dersom dere ikke føler noen slik gjenklang, så kan det være på grunn av et eller annet tema dere trenger å bearbeide, og deres Høyere Jeg viser dere hva det er. Aksepter dette og rydd opp i det med kjærlighet. Men selv om dere ikke er klar over ubearbeidete temaer dypt inni dere, så vit at de kan være gjemt dypt i deres fremdeles ubevisste sinn og at de blir renset ut når dere er i drømmesøvnens prosess, eller at dere kan bli bedt om å hjelpe en annen fordi deres energi bærer i seg kunnskap om hvordan det kan gjøres. Med en slik kontakt er dere i stand til å skape kraftfullt felleskap og EN-het med hverandre, hvilket igjen gjør det mulig for andre å gjøre det samme, når de er klare.

Det er så mange av dere som besøker oss når de er i en tilstand av drømmesøvn og tar kontakt med sin Familie og mottar den veiledning de ber om, mottar healing og den reneste form for Kjærlighet uten noen av de blokkeringer som noen ganger kan føles i våken tilstand. Takket være disse besøkene blir disse hindringene ryddet unna og mange av dere kan føle denne reneste Kjærligheten strømme inn i deres fysiske kropp, løfte dere og holde dere i denne høyere sinnstilstand hele tiden. Del denne følelsen med andre dere er sammen med eller som dere passerer på veien, og vit at dere også hjelper dem å finne sin egen iboende kraft. Dere ville bli overrasket hvis dere visste hvor mange mennesker dere har hjulpet på denne måten. Vi føler at dere begynner å bli komfortable med vårt nærvær og vi vet at dette er det riktige øyeblikk for å komme nærmere dem som ønsker å være sammen med oss. Denne kontakten mellom oss alle gleder oss enormt og vi føler alle deres kjærlighetsfulle tanker. Vi vil dere skal vite at vi deler deres oppgløddhet og glede over at det rette øyeblikket endelig er i ferd med å komme i våre liv og at vi vil få oppleve de mest vidunderlige stunder i Nuet.

Denne tiden er også et vendepunkt for alle som ikke tidligere har hatt noen intensjon om forandring, og vi snakker også om deres gamle Ledere; de vet nå med sikkerhet at tiden er kommet for å tre ned og la ”den nye vei” og de nye Ledere føre alle land og deres folk på EN-hetens og Fredens vei, og skape en mektig Moder Jord Nasjon som vil bli ønsket velkommen og anerkjent i hele universet. Dette er dette vi arbeider sammen med dere for og om svært kort tid vil resultatet av dette tydelig kunne ses, fullt synlig for alle som ønsker at forandring skal skje, og således gjøre at flere åpner seg opp til kunnskapen om hva dette kan bringe inn i deres liv, slik de også blir med i den mektige EN-het som de føler som allerede er den bevisst.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og føler en så enorm glede over vår intense forbindelse. Vi er så glade over å kunne dele våre følelser og viten med dere, ettersom vi har forberedt oss i så lang, lang tid for disse øyeblikkene – og likevel er vi forbløffet over hvor raskt dere vokser hver eneste dag. Vi står klare til å dele så mye med dere alle.


Kanal: MADAD
Oversetter: Leif 

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un