Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Thursday, September 26, 2013

Romanian -- SaLuSa 10. 9. 2013

 


SaLuSa - 10. 09. 2013

Dragii mei, aceste timpuri pe care le trãiti în prezent sunt momente atît de minunate. Noi vedem uimirea voastrã la atît de multe surprize care se petrec în viata voastrã zilnicã, si vã amintim cã ele sunt aici pentru cã ati fost capabili sã vã curãtati pe voi proprii de cele vechi, despre care noi simtim cã nu au nici o putere realã asupra voastrã, si dacã existã ceva care sã vã facã sã vã întoarceti uneori, vã reîntoarceti rapid înapoi la aceastã minunatã experientã nouã, de Iubire si Luminã. Suntem atît de fericiti cã atît de multi dintre voi si-au gãsit adevãratele lor conexiuni cu Sinele lor Însusi (Eu-l superior), si cu altii care sunt tovarãsii lor pe calea aleasã. Voi puteti simti asta în inimile voastre, si din inima voastrã veti sti cu sigurantã, dacã vã simtiti atrasi de cineva sau nu. Acesta este modul de a comunica unul cu altul, pentru cã veti cunoaste mereu adevãrata intentie a celuilalt, indiferent de ceea ce spune el sau ea, energia purtatã de cãtre intentie, nu poate fi ascunsã în spatele cuvintelor sau actiunilor.Practicati aceastã cale, si veti vedea cã va deveni usoarã în cel mai scurt timp, si veti simti un atît de mare confort în a sti cã nimeni nu poate sã vã mintã, si pe de altã parte, voi nu puteti sã-i mintiti pe ei, pentru cã ei vor simti acest lucru de asemenea. Aceasta nu înseamnã cã voi va trebui sã spuneti mereu “ orice, oricui ”, însã doriti sã vã demonstrati vouã însi-vã, modul în care o simtiti, si felul în care cu adevãrat sunteti, si cã nu aveti nevoie sã vã ascundeti în spatele mãstii de “ceea ce oricine vrea sã gîndeascã despre voi”. Nu existã nimeni care sã vã judece, si voi sunteti întelepti acum, dacã cineva încearcã sã o facã, ei dau vina pe ei proprii, pentru cã ei nu simt suficientã iubire pentru ei însisi. Trimiteti-le iubirea voastrã, si gînditi-vã la neîntelegere, si cã mai devreme sau mai tîrziu, ei vor ajunge de asemenea la aceeasi stare de spirit, cînd se vor accepta asa cum ei sunt cu adevãrat.

Vã auzim cã în mod constant întrebati, cînd visele si viziunile vor deveni adevãrate, si unicul rãspuns este deja atît de bine cunoscut de cãtre voi –la momentul potrivit pentru unul si fiecare dintre voi. Lãsati-vã inima sã vã spunã aceasta, asa cum stim cã sunteti capabili sã o simtiti. Unii nu o pot simti, si asta înseamnã cã ei nu sunt pregãtiti, si ei vor sã lucreze mai mult pe probleme care sunt în prezent în prelucrare, altii se simt foarte puternici în acest moment, si nimic altceva existã în inima lor, si acest lucru înseamnã cã sunt gata si î-si trimet aceastã intentie cu atîta fortã, cã ei vor vedea asta cã se întîmplã Acum. Acesta este un timp de mari schimbãri, si noi am început sã jucãm rolul urmãtor în planul nostru comum, si acest lucru vã va ajuta sã intrati în realitatea mai mare, aceea plinã de iubire, bucurie, prietenie si Unitatea cu Tot Ceea Ce Este. Simtiti energia în spatele acestor cuvinte, si asta vã va ajuta sã vizualizati unde apartineti si tot ceea ce este în realitatea înaltã pe care le-ati creat pentru voi. Simtiti puterea propriei voastre creatii , si explorati posibilitãtile care vin de la ea. Veti simti cu sigurantã o atractie puternicã fatã de una sau cîteva, deci concentrati-vã pe ele si fãceti din asta intentia voastrã. Amintiti-vã cã sunteti foarte puternici acum, în scurt timp veti simti cã mergeti direct cãtre aceastã posibilitate a alegerii voastre.

Lãsati Lumina si Iubirea sã strãluceascã pe calea voastrã cu deplinã putere si intensitate, si în cel mai scurt timp, veti vedea energiile pasnice si iubitoare înconjurîndu-vã, în fiecare moment al existentei voastre. Acest lucru vã va permite sã simtiti toate Fiintele dimensiunilor înalte , atît de apropiate, cã nu veti mai avea îndoieli de a reveni pe drumul vostru. Ele vã asteaptã pentru a vã ura bun venit, si vã vor ajuta sã întelegeti ce se petrece cu voi. Cereti-le ajutor, vorbiti cu ele si ajutorul si rãspunsurile vor veni înapoi cãtre voi, si voi veti sti asta cu sigurantã.

Sunt SaLuSa de la Sirius si stiu cã toate dorintele voastre vor fi îndeplinite acum, si noi toti suntem atît de fericiti vãzînd lumina crescînd imens, si toti acei care doresc sã se întîlneascã cu noi, o vor face, de acord cu dorintele si alegerea lor, la momentul potrivit. Vã binecuvîntãm pe toti.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un