Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Thursday, September 26, 2013

Romanian -- SaLuSa 13. 9. 2013

 


SaLuSa - 13. 09. 2013

O altã compensatie puternicã a avut loc pentru acei care vor sã meargã mai departe. Am vãzul Lumina voastrã strãlucind atît de puternic si inspirînd pe altii sã facã acelasi lucru. Simtiti cum noua realitate alunecã în vechea, si poartã toate modificãrile necesare cu ea, fãcîndu-vã sã vã simtiti confortabili si în pace cu totul, si vã dã vouã puterea de a avea încredere în voi proprii complect, si fãrã nici o îndoialã. Aceastã încredere vine de la conexiunea cu Sinele vostru Superior, astfel cã acum, multi dintre voi nu mai au nimic rãmas între voi si el, si sunteti liberi sã vã atasati pe voi proprii la întelepciunea Sinelui vostru Superior, si sã o împãrtãsiti cu voi. Ascultati aceasta cu atentie, pentru cã asta este cel mai apropiat Ghid pe calea voastrã. Simtiti cum informatiile pe care le primiti, rãsunã atît de adînc în voi, si vã dau sentimentul de recunoastere atît de bine cunoscut, pentru fiecare dintre voi, si cînd nu simtiti o astfel de rezonantã, ar putea fi din cauza unor probleme pe care le aveti nevoie sã le prelucrati, si Sinele vostru Superior vã aratã ceea ce este. Acceptati aceasta si curãtati asta cu dragoste, afarã din calea voastrã, si chiar dacã nu sunteti constienti de unele probleme care sunt în voi, vã rugãm sã întelegeti, cã ele pot fi ascunse adînc în mintea voastrã încã inconstientã, si cã vor fi eliminate printr-un proces de vis, sau vi se va cere sã ajutati pe cineva, deoarece energia pe care o purtati , stie cum sã facã acest lucru. Cu astfel de conexiuni, veti fi capabili sã creati o unitate foarte puternicã cu oricine, ceea ce le va permite altora sã o facã de asemenea, cînd vor fi gata.


Atît de multi dintre voi ne vizitati în starea de vis, conectîndu-se cu família lor, si primind îndrumãrile pe care ei le cer, primind vindecare si o formã purã de Iubire, care curge fãrã stavile, în asa fel cã ei se simt ca într-o stare treazã a mintii. Datoritã acestor vizite, aceste blocuri sunt eliminate, si multi dintre voi, simt aceastã Iubire purã intrînd în corpul vostru fizic, ridicîndu-vã si sustinîndu-vã în starea mai înaltã a spiritului, tot timpul. Impãrtãsiti aceste sentimente cu ceilalti, voi vã gãsiti doar pe drum, si sã stiti ca de asemenea îi ajutati sã-si gãsescã puterea lor prin asta. Veti fi surprinsi cît de multe persoane, ati ajutat în acest mod. Simtim cã ati obtinut un confort în jurul vostru, si stim cã acesta este momentul potrivit de apropiere a acelora care o doresc, cu noi. Suntem foarte încîntati de aceastã conexiune între noi toti, si simtim toate gîndurile voastre iubitoare. Dorim sã vã anuntãm, cã împãrtãsim entuziasmul si plãcerea, simtind cã acesta este momentul potrivit care soseste în sfîrsit în vietile noastre,si cã vom experimenta cele mai minunate momente din Acum.

Acest timp , este de asemenea un punct de cotiturã, pentru toti acei care nu au avut nici o intentie de schimbare, si ne referim de asemenea la vechii vostrii Lideri, ei stiu acum cu certitudine, cã avenit timpul sã demisioneze, si cã o nouã cale, si noi Lideri vor duce toate tãrile si toate popoarele lor, pe calea Unitãtii si Pãcii, creînd o puternicã Natiune a Mamei Pãmînt, care va fi acceptatã si recunoscutã în întregul Univers. Asta este despre ceea ce lucrãm împreunã cu voi, si în foarte scurt timp, aceastã muncã va vi vãzutã clar si vizibil, pentru toti acei care doresc sã vadã aceastã schimbare petrecîndu-se, ceea ce va permite la atîtia altii sã se deschidã la cunoasterea de ceea ce poate fi adus în viata lor, si sã se alãture puternicei Unitãti a tuturor acelora care sunt deja constienti de ea.

Sunt SaLuSa de la Sirius si simt o atît de mare plãcere, de conexiunea noastrã intensã. Suntem atît de bucurosi de a împãrtãsi sentimentele noastre si stiinta noastrã cu voi, si cu toate cã ne-am pregãtit pe noi proprii de atît de mult timp pentru aceste momente, încã suntem plini de uimire asupra vitezei cresterii voastre, în fiecare zi. Suntem gata pentru a împãrtãsi atît de multe cu voi toti.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un