Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, September 13, 2013

Romanian -- SaLuSa 16:08:2013

 


SaLuSa - 16: 08: 2013

Perceptia voastrã despre realitate este in rapidã schimbare, si dacã vã opriti un moment ca sã vã gînditi asupra acestui lucru, vã veti da seama cã simturile voastre si perceptiile s-au schimbat foarte mult. Odatã ce acceptati aceste schimbãri, va exista o altã schimbare rapidã care va urma, deoarece este dorinta voastrã ca sã o experimentati, si pentru acest lucru ati venit aici. Noi vã vom conduce pe calea voastrã si suntem fericiti vãzînd cã atît de multi dintre voi lucreazã pentru a atinge fãrã îndoialã starea de spirit, îndoielile existã doar în mintea voastrã, pentru cã inima voastrã este sursa principalã a tuturor informatiilor, si gîndurilor, si cum atît de multã Luminã si Iubire vã este trimisã, cu sigurantã cã nu mai este loc pentru îndoieli. De aceea vã repetãm de atît de multe ori, cã aveti nevoie sã vã ascultati inima voastrã, din cauzã cã voi stiti si simtiti cã nu existã nici cea mai micã vibratie joasã a acestor gînduri de teamã. Dacã nu sunteti siguri de reactia voastrã asupra unei situatii care are loc în viata voastrã, pur si simplu verificati cu inima voastrã, si veti gãsi cea mai bunã solutie. Acest lucru poate fi aplicat la orice “problemã” pe care o aveti, deoarece inima voastrã a crescut atît de mare, si are o asemenea putere, cã este momentul potrivit sã vã aminteascã cum s-o folositi pentru binele vostru, si pentru binele Tuturor.

Suntem lîngã voi si împãrtãsim bucuria voastrã, cînd sunteti în mãsurã sã vã conectati cu starea cea mai înaltã a constiintei, si simtim cum sunteti fãrã griji si alte sentimente vechi, care vã însotesc cea mai mare parte a timpului. Vã rugãm sã stiti cã acest lucru va avea loc din ce în ce mai mult si mai des, pînã cînd veti fi capabili sã rãmîneti în permanent fãrã ele. Noi lucrãm pentru a obtine informatii corecte despre voi, în asa fel ca sã stiti la ce sã vã steptati, cînd va veni schimbarea urmãtoare. Suntem constienti de faptul cã nu toti vã puteti conecta direct cu noi, sau nu o doriti din motive proprii, asa cã suntem foarte aproape de a deschide un nou canal cu informatiile pe care le solicitati, pentru a trece prin procesul de ascensiune, pentru cã toatã lumea are nevoie sã obtinã sanse egale, pentru a auzi ceea ce vã împãrtãsim vouã. Cei care nu doresc sã audã, vor ignora pur si simplu, însã acei dentre voi care doresc aceste informatii, vor fi “în mod automat”conduzi cãtre aceastã sursã. Deci rãmîneti concentrati la aceste energii, si în foarte scurt timp aceste informatii vor începe sã curgã cãtre voi.

Mama Pãmînt este ferm atasatã la o “nouã” realitate mai înaltã, si ea vã va ura bine ati venit ca sã vã alãturati ei. Rãmîneti conectati cu ea, si ea vã va ajuta de asemenea ca sã vã eliberati de vechiu-l. Trimiteti-i dragostea voastrã, pentru cã ea este fericitã sã o împãrtãseascã cu toti, gînditi-vã cu iubire la acele locuri care stiti cã au nevoie, si în foarte scurt timp, actele de violentã se vor opri, si pacea îndelung anticipatã va veni si va rãmîne, asa cum o doriti cu atît de multã dragoste, si este de asemenea dorinta Creatorului nostru. Toate vor fi solutionate cu o astfel de perfectinue, cã nimeni nu va mai avea nici o sansã de a începe un alt conflict, în orice loc pe Pãmîntul vostru iubit. Simtiti cum schimbãrile de mult timp asteptate se gãsesc aici, si nu vã concentrati mintea la stirile vechi, care informeazã mereu acelasi, mai degrabã uitati-vã si simtiti energia nouã si proaspãtã împrejurul vostru, si vedeti cum sunteti mai puternici, cu mai putine îndoieli si griji în interiorul vostru. Vã repetãm asta de atîtea ori, deoarece dorim ca sã întelegeti acest punct al evolutiri mintii voastre.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si mã simt binecuvîntat în a fi unul din ghizii vostrii, si astept cu atîta dragoste întîlnirea noastrã. Aceasta va fi o atît de frumoasã parte în decursul timpului de viatã al nostru, de care noi toti ne vom aminti timp îndelungat. Pãstrati-vã si înpãrtãsiti Lumina voastrã cu toti, si priviti înainte la ceea ce ati plãnuit pentru voi proprii, asa cum puteti vedea cã deja se întîmplã.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un