Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, September 27, 2013

Romanian -- SaLuSa 17. 9. 2013

 


SaLuSa - 17. 09. 2013

Intensitatea curãteniei actuale, este de asemenea vizibilã si în anotimpul vostru acum, si de îndatã ce aceste energii vechi sunt eliberate, acesta se va calma din nou. Simtiti acest moment al propriei voastre curãtãri, si fiti recunoscãtori pentru aceasta, deoarece vremea se calmeazã, si voi vã calmati de asemenea, si din adîncimile interiorului vostru, tot ceea ce visati, va fi pus în fata voastrã, si veti vedea cu viziunile voastre clarificate afarã din iluzia care de atît de multi ani a acoperit totul, ceea ce nu ati îndrãznit sã vã uitati la ele. Acum, fiind adevãruri foarte puternice, chiar dacã adînc îngropate, vor apãrea pentru a fi acceptate si eliberate de cãtre Lumina puternicã. Aceastã curãtare vã va lãsa mai purificati, si vã veti simti ca noi-nãscuti, fãrã gîndurile si amintirile “întunecate”, si acesta Dragilor, va fi momentul pentru care cu totii ati stat în asteptare. Numai gînduri iubitoare minunate, si viziuni si sentimente vor fi cu voi, si acesta va fi momentul miscãrii voastre în realitatea mai mare. Noi asteptãm cu nerãbdare pe acei care vor fi primii, pentru a le da bun venit si pentru a sãrbãtori cu ei, reîntoarcerea lor. Unii dintre voi, au deja viziuni despre ceea ce vor face dupã îndeplinirea acordului lor cu Mama Pãmînt, si asteptãm cu nerãbdare ca sã-i salutãm ca noi membrii ai comunitãtii noastre de cãlãtorie în spatiu.

Suntem mereu cu voi, si împãrtãsim bucuria voastrã pe toate sentimentele noi si iubitoare pe care le simtiti, si de asemenea, noi suntem cu voi cînd vã simtiti dezamãgiti, si dorim sã vã inspirãm si motivãm, sã faceti ceea ce ati planificat pentru voi, atunci cînd ati încarnat în aceastã viatã. Noi nu putem rãspunde la toate întrebãrile voastre, asa cum doriti, deoarece unele rãspunsuri sunt numai pentru ca voi proprii sã le gãsiti, ele fac parte din evolutia voastrã, si experientele voastre vã conduc spre rãspunsurile corecte pentru voi. Deci, nu uitati sã acceptati tot ceea ce vine la voi, pentru cã ele au fost concepute de Divine Master Plan, pentru cea mai eficientã învãtare/experientã. Avem toti experienta de ceea ce a fost creat pentru asta, si cu acceptarea adevãratei naturi a experientei fiecãruia, incluind propria voastrã dezvãluire si înainte de posibilitãti nevãzute, care pot apãrea în viata voastrã. Deci, nu vã îndoiti pe moment, cã asta nu a fost dorit pentru unele din experientele voastre, sau alegerea lor nu a fost bunã. Tot ceea ce se întîmplã, vã conduce pe calea pe care ati ales-o, fãrã exceptii.

Uitati-vã la voi proprii acum, în mai putin de doi ani ai vostri, Lumina a crescut imens, si lumea sa transformat într-o întrunire pasnicã si iubitoare, cu alte lumi ale Galaxiei voastre, si cu Universul. Unii se pot gãsi încã adînc în propriile lor creatii de a suferi prin propria lor alegere, dar si pentru ei posibilitãtile sunt larg deschise, atunci cînd sunt gata sã le accepte. Simtiti aceste momente puternice, si sã stiti cã ,cu totii veti fi ajutati pentru a le manifesta în realitate, si amintiti-vã realitatea se schimbã de acord cu dorintele si optiunile voastre, si va fi astfel mereu, de acum înainte, chiar mai mult decît unii dintre voi se pot astepta. Vã rugãm sã stiti cã începeti sã deveniti adevãrati si puternici creatori ai realitãtii voastre, si nimic si nimeni are puterea sã domneascã peste voi, în modul pe care l-ati experimentat înainte. Acestea au fost toate lectii care erau necesare sã le învãtati, si stim cã ati învãtat lectiile foarte bine, si acum puteti ajuta pe altii cu procesul de învãtare.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si simt o mare bucurie în a împãrtãsi propriile mele lectii pe care le-am învãtat, cu voi toti. Noi lucrãm împreunã, pe acelasi , si suntem fericiti cã ne acceptati, pe calea adevãratã unde suntem, pe care o vom înpãrtãsi cu voi din ce în ce mai mult. Vedeti-ne ca Familia voastrã, pentru cã asta este ceea ce suntem, si vã vom ajuta pentru a aduce înapoi, pura Iubire si Bucurie, asa cum voi toti o experimentaserã-ti, înainte de a intra în 3D, în vietile voastre.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un