Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Monday, September 16, 2013

Romanian -- SaLuSa 20. 8. 2013

 


SaLuSa - 20. 08. 2013

Suntem constienti de sentimentele voastre si de marile expectative ale viitorului care se gãsesc în fata voastrã. A sosit timpul pentru ca sã vã intensificati puterile din sinele vostru, si sã faceti ca totul sã ia fiintã. Concentrati-vã la cunoasterea cã ati devenit mult mai puternici, si cu o imensã Iubire si Luminã ati acceptat-o în interiorul fiintelor voastre, si simtiti cã sunteti gata pentru un alt mare salt înainte. Puneti-vã vouã însivã aceastã întrebare, deoarece ea vã va oferi mai multe informatii decît vã asteptati. Fãceti-o atunci cînd aveti un timp suficient, linistit, si atunci cînd nu sunteti obositi, si veti afla ce aveti nevoie de a lucra-schimba, atunci cînd rãspunsul ar fi nu. Acei dintre voi care sunt gata, vor simti o astfel de fericire stiind cã sunt pregãtiti, cã se vor gãsi si mai aproape de domeniul pacific al mintii. Si stiu cã aceasta este poarta de intrare în mult asteptatul nível de constiintã mai înaltã, cu toate aceste posibilitãti minunate dorite, care sunt în curs de manifestare. Aveti întotdeauna încredere în sinele vostru interior, si acceptati ceea ce Sinele vostru Superior vã va spune, si astfel vã veti da sema cã realitatea voastrã se schimbã, va putea fi ca o realizare bruscã, sau ar putea veni ca o serie de revelatii minunate, care vã vor arãta, cine sunteti cu adevãrat. Doriti-i <> si îmbrãtisati aceste adevãruri proprii cu bucurie, si alãturati-vã Unitãtii a toate (existente), si împãrtãsiti aceste sentimente fericite, oriunde veti merge.

Amintiti-vã cã ati fost alesi pentru aceste experiente, si cu cît mai mult voi acceptati acest adevãr, cã sunteti capabili sã faceti tot ceea ce ati plãnuit pentru aceastã încarnare actualã, cu atît mai usor va fi pentru voi sã vã îndepliniti toate obiectivele necesare, înainte de a atinge scopul final pentru aceastã perioadã din viata voastrã, si care este, de completare a ascensiunii. Acest proces este de nedescris în cuvinte, si atunci cînd veti fi complet scufundati în Unitatea a Toate, va curge atît de usor, încît veti fi surprinsi si veti rãmîne uimiti de viteza cu care toate vor începe sã se miste. Aceasta nu va fi socant pentru voi, cã nu se întîmpla cînd nu sunteti gata, deoarece veti putea merge mai departe numai cînd sunteti complect siguri de ceea ce vreti, si sã-i dati suficiente energie. Nu va fi socant de cum se va manifesta, pentru cã multi dintre voi stiu deja cã se va întîmpla în cel mai bun mod pentru toti cei implicati. Dacã lãsati pur si simplu Universul sã îndeplineascã dorinta voastrã, în cel mai bun mod pentru Toti, una din cele mai mari griji ale voastre va fi, de a pleca si de a nu se mai reîntoarce niciodatã. Prin urmare, concentrati-vã asupra a ceea ce doriti, si va veni cãtre voi, în momentul potrivit, cu toatã frumusetea pe care o doriti despre aceasta.

Viata este despre bucurie si fericire, ceea ce veti solicita vã va fi dat si completat, cu propriie cunoasteri personale pe care acum le împãrtãsiti, si le veti împãrtãsi cu plãcere cu ceilalti, deoarece este scopul experientei voastre, de a împãrtãsi si învãta toate posibilitãtile pe care sufletul doreste sã le experimenteze. Aveti întotdeauna încredere cã sunteti Fiinte ale Luminii, si simtiti cum sunteti conectati la Sursa A Tot ce Existã, si puteti cere ajutor, dacã este necesar, veti putea gãsi inspiratie, veti putea primi informatii în cazul în care aveti nevoie de ele, pentru dezvoltarea voastrã si mai mult, si veti fi capabili sã utilizati cea mai puternicã Iubire si Luminã care vã înconjoarã, si sã faceti vocea voastrã interioarã mult mai puternicã si mai tare ca oricînd înainte. Ascultati-o, si lãsati-o sã fie baliza în cãlãtoria voastrã înapoi acasã.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si vã iubim pe toti. Noi vã ajutã la conexiunea cu Sursa si suntem atît de bucurosi , cã multi dintre voi pot simti si se bucura de cãlãtoria voastrã, care vã aduce la adevãrata voastrã casã si fericire. Lãsati-vã sã vã scufundati pe voi însusi în aceste sentimente minunate, care vor curge la nesfîrsit în voi, si vã vor deschide vouã însivã si mai mult. Sunteti cu totii binecuvîntati.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un