Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, September 20, 2013

Romanian -- SaLuSa 27. 8. 2013

 


SaLuSa - 27. 08. 2013

Iubirea poate fi observatã peste tot în jurul vostru, interiorizati-o si lãsati-o sã circule în voie prin voi, lãsati-o sã spulbere ultimele fragmente ale vechiului, care stiti cã nu mai are nici o putere asupra voastrã, si nu mai poate ajuta în nici un mod. Stim cã întelegeti mesajele noastre, pentru cã ele sunt trimise cu dragostea si energia noastrã în interiorul lor, si cã ele vã ajutã în transformarea voastrã. Ele nu sunt doar cuvinte, cuvintele nu por exprima pe deplin sensul dorintelor noastre si informatiile pe care dorim sã le împãrtãsim cu voi. Prin urmare, cu fiecare mesaj pe care îl cititi, concentrati-vã de asemenea pe energia care este transportatã, si veti fi capabili sã întelegeti si mai mult si sã “cititi printre linii”. Vã este possíbil acum sã întelegeti, de asemenea, ceea ce nu este scris în cuvinte, ca fiind vibratiile înalte care vã înconjoarã, si sã le simtiti mult mai mult decît altã datã. Acesta este modul în care trãim si comunicãm unul cu altul, simtind energiile care ne înconjoarã, si asta este ceea ce voi sunteti gata de a practica, pentru cã de foarte mult timp nu le-ati utilizat pentru a le simti, si sã simtiti pe altii, si v-ati concentrat doar în a supravietui. Acum este aproape impossíbil sã nu simti cum mintile si corpurile voastre sau schimbat atît de mult, încît numai acei care doresc sã rãmînã în vibratiile joase neagã acest fapt, însã de asemenea pentru ei, va sosi momentul cînd vor decide sã meargã înainte si sã se întoarcã acasã.

Existã mai multe surprize care vã asteaptã, pentru voi în timp ce mergeti de-alungul drumului vostru, si desi multi dintre voi sunt pregãtiti pentru toate schimbãrile vorbite, veti rãmîne în continuare uimiti de atît de multe lucruri care se vor întîmpla si vor schimba realitatea si vietile voastre. Nu putem vorbi despre ele, pentru cã vor fi propriile voastre alegeri si dorintele voastre pe care le veti urma, asa cã este doar despre alegerea voastrã dintr-o sumã fãrã sfîrsit de posibilitãti care se vor gãsi în fata voastrã. O datã ce veti vedea cu limpezime calea voastrã, o multime de posibilitãti vã vor fi arãtate, si acelea de care vã veti simti mai mult atrasi, le veti alege pentru a face parte din viata voastrã. Deci, dacã nu sunteti siguri care este cel mai bun pentru voi, pentru a experimenta, va exista întotdeauna cineva care vã va ajuta sã decideti, însã sã nu vã asteptati ca sã vã spunã exact ce sã faceti, asa cã acum sunteti treji si de asemenea , aveti nevoie sã vã luati întreaga responsabilitate pentru propriile voastre experiente. Noi ne gãsim aici cu voi pentru a vã ghida, pînã cînd veti fi în mãsurã sã aveti complect încredere în voi însivã, în tot ceea ce alegeti sau faceti, si vedem clar cã multora dintre voi le va fi permis pentru a vã ghida, si sã aveti încredere cã ceea ce este construit în interiorul vostru, de asemenea începe sã fie vãzut în exterior. Cu toate schimbãrile care sosesc cãtre voi, va fi mai usor pentru acei care se trezesc acum, si veti vedea roadele muncii grele ale voastre, în zîmbetele si expresiile lor iubitoare.

Acesta este un atît de minunat moment, de a se gãsi pe Mama Pãmînt, chiar acum, ea simte cã atît de multi oameni îi retribuiesc înapoi iubirea, în asa mod cã ea începe sã strãluceascã, si noi toti ne uitãm la aceastã frumoasã schimbare, cu uimire si fericire. Curînd unii dentre voi, vor fi capabili sã vadã acest lucru, si de asemenea ne permite sã venim la voi, si sã ne arãtãm acelora care sunt pregãtiti, si acest lucru va permite altora sã se pregãteascã în acelasi mod. Rãmîneti în aceste energii minunate si sentimente, asa cum o spunem adesea, si lãsati tot ceea ce nu vã serveste, în spate. Spuneti-i acest lucru mintii voastre atît de multe ori cît va fi nevoie, si veti vedea în scurt timp cã asta functioneazã, asa cum întotdeauna sunt intentiile voastre de a vorbi cu Fortele Creatiei.

Sunt SaLuSa de la Sirius si mã simt atît de fericit sã împãrtãsesc iubirea mea si energia cu voi, si vã multumesc tuturor acelora care î-mi transmit iubirea lor, simt asta cu toti si fiecare dintre voi, si mã simt atît de binecuvîntat de a fi într-o asemenea conectare cu voi. Noi toti de la Galactic. Noi toti din Federatia Galacticã ne bucurãm de prezenta nostrã aici, atît de aproape de voi si suntem gata sã vã întîmpinãm în realitatea noastrã.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un