Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Wednesday, September 25, 2013

Romanian -- SaLuSa 3. 9. 2013

 


SaLuSa - 03. 09. 2013

Vedeti acum cît de puternici sunteti? Cei care au dorit sã rãmînã în vibratiile mai joase de fricã si urã, nu mai au multã energie de unde sã se alimenteze, si pot fi vãzuti în mod clar la ora actualã, vorbind despre conflictele din lumea voastrã. Voi v-ati arãtat intentiile cu atîta fortã, cã nu existã nici o posibilitate de a începe un rãzboi pe Pãmînt. Vechii Lideri ai vostri, înteleg ceea ce se întîmplã, si Acei Noi pur si simplu nu se angajeazã în astfel de interesse, pentru cã vor sã aducã Pacea permanent pe planeta voastrã, si atît de multi dintre voi acum o înteleg, cã asta este singura modalitate de a merge mai departe, departe de ce este vechi cît de mult possíbil, si rapid sã se încadreze în afarã. Dragilor, acestea sunt schimbãrile în interior, vãzute din exterior, si nu pot fi trecute cu vederea, deoarece acest lucru este modul în care se poate manifesta totul în viata voastrã. Concentrativã pe nou, acum cã vã gãsiti în mijlocul oceanului de schimbãri, si aveti nevoie sã vã pregãtiti corabia voastrã, pentru a ajunge cu bucurie la portul de destinatie. Scoateti tot ceea ce este prea greu sau vã încetineste, si vedeti cît de minunat puteti naviga pe aceste imense valuri, si nu uitati sã folositi energia pe care aceste valuri o transportã, deoarece acestea vã pot aduce acasã mai repede. Vedeti-vã pe voi singuri, fãcînd parte din acest ocean, si simtiti legãtura minunatã cu Tot Ceea Ce Este.

Unii dintre voi pondereazã la întrebarea de “ a lãsa timp” si se întreabã cum se va petrece, cum se vor simti, si mai ales, cum pot exista, fãrã a avea nevoie de a sti în ce zi, datã si orã se gãsesc acum. Noi nu putem descrie pe deplin acest lucru, asa cum fiecare va avea propria sa experientã despre asta, dar, în general vorbind, veti pierde acest sentiment de ceva care vã lipseste, ceva care nu este complect si are nevoie de atentia voastrã imediatã, sentimentul cã ceva important se gãseste exact în fata voastrã, si si vã asteaptã doar sã o faceti, spunînd-o simplu, vã veti simti confortabili doar pentru cã sunteti în viatã, si de a fi exact unde sunteti, si cu cine vreti sã fiti, cã totul va veni într-un singur pachet, pentru cã nu vã puteti simti cu adevãrat fericiti si multumiti, cînd cineva sau ceva nu se potriveste cu vibratiile voastre. Multe persoane sunt împreunã din cauza problemelor karmice, si o datã ce vor fi rezolvate cu dragoste si iertare, ele vor fi libere sã aleagã o altã cale, si vor simti dorinta foarte puternicã sã plece din acea relatie care a îndeplinit nevoile lor, însã vã rugãm sã retineti cã iubirea va rãmîne întotdeauna între voi, asa cum voi sunteti în stare sã vã uitati acum la tot ceea ce sa întîmplat de-a lungul timpului cît ati fost împreunã, multi dintre voi ati fost legati de o astfel de relatie, cu o întelegere mai mare de a învãta lectiile pe care le-ati luat, ca în cazul în care vã aflati acum. Simtiti iubirea inconditionalã pentru fiecare, iertati si lãsati sã plece vechiul obicei în care ati fost responsabil de nefericirea celuilalt.

Vedeti-vã ca Fiinte de Luminã strãlucitoare, si tot ceea ce doriti sã întelegeti va veni cãtre voi, în aceste momente atît de mari de iluminare, cã vã veti simti pe voi proprii strãlucind cu toatã aceastã Luminã curgînd din interiorul vostru, si multi oameni se vor întoarce si se vor uita la voi, si se vor întreba, ce este ceea ce provoacã un atît de puternic sentiment de atractie cãtre voi. Aceasta va începe o reactie în lant în interiorul lor, si ei vor împãrtãsi cu bunã stiintã sau în necunostintã, energia de Iubire si Luminã, cu altii. Aceasta este calea pe care Iubirea si Lumina se rãspîndeste, si suntem atît de plini de bucurie cã voi sunteti atît de fericiti în a o lãsa sã strãluceascã din inima voastrã, pentru toti.

Sunt SaLuSa de la Sirius si simt o mare bucurie cã pot sã împãrtãsesc aceste gînduri cu voi. Dacã simtiti cã este timpul pentru schimbare, fãceti din asta intentia voastrã si concentrati-vã în ea, si în cel mai scurt timp semnele ei, vor fi acolo pentru voi, pentru ca sã le vedeti, si cu sigurantã veti întelege, si veti actiona în consecintã.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un