Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, September 20, 2013

Romanian -- SaLuSa 30.8.2013

 


SaLuSa - 30. 08. 2013

Cu luna Septembrie simtim cum viabratiile sunt încã în crestere, si de asemenea Mama Pãmînt este gata pentru a vã ura bun venit în noua ei realitate mai înaltã. Soarele vostru pare a fi mai strãlucitor ca oricînd, asa cum voi vã permiteti sã vedeti energiile pãtrunzînd în lumea si trupurile voastre. Uitati-vã împrejurul vostru, si veti vedea cã, culorile sunt mai vibrante ca o lunã în urmã, si acest lucru nu se datoreazã pentru cã vine toamna, sau timpul este în schimbare, aceasta se întîmplã cu voi, si viziunea voastrã este clarificatã indiferent, de în ce parte a lumii voi trãiti. Bucurati-vã de aceastã priveliste frumoasã si plinã de culoare, si sã stiti cã vã îndreptati cãtre destinul dorit. Aceastã lunã va fi foarte intensã pentru voi, si noi simtitm deja entuziasmul împreunã cu voi, asa cum schimbãrile vin în interiorul vostru, de asemenea vin schimbãrile exterioare, aproape mînã în mînã, datoritã intentiei voastre puternice si dorintei de schimbare, nimic nu este capabil sã rãmînã în calea lor. Acceptati acest simplu adevãr, si veti vedea cum asta se petrece mai repede, decît v-ati imaginat vreodatã. Stiti deja cã unele schimbãri nu pot avea loc peste noapte, si întotdeauna trebuie sã aveti încredere în ghidul vostru interior, cãci numai el vã poate arãta, care este cel mai bun mod de a actiona în zilele urmãtoare.

Unii dintre voi au experimentat deja dorintele lor împlinite aproape instantaneu, si vrem sã vã asigurãm cã de asemenea, altceva foarte mare este gata sã strãluceascã. Pãstrati-vã în aceastã minunatã stare de spirit înaltã a mintii, si simtiti adevãratele voastre conexiuni cu viata si família, si lãsati corpul si mintea voastrã deschise pentru ca energiile sã curgã, si sã facã parte din viata vostrã zilnicã. Vã puteti întreba asta, de asemenea cînd nu vã gãsiti în meditatie, voi încã le puteti simti mai puternice, zi dupã zi, si vã rugãm sã stiti Dragii Nostrii, cã ati fost capabili sã eliberati tot acest vechi, pe care mintea voastrã l-a pãstrat, asa cã încã faceti parte din 3D, si sunteti imposibilitati de a se conecta cu noi, ori de cîte ori ati dori. Însã intentiile voastre sunt atît de puternice, cã v-au ajutat sã vã transformati în Fiinte de Luminã, care sunt gata sã se intensifice în urmãtoarea etapã, a acestui minunat si unic proces de Ascensiune, cu corpul vostru adevãrat în care vã gãsiti acum. De asemenea gînditi-vã la corpul vostru cu dragoste, si permiteti-vã sã simtiti toate aceste energii incredibile, si conexiunile care se intensificã în fiecare moment. Aveti nevoie sã vã adaptati la aceste energii înalte, deoarece în tãrîmurile superioare, veti fi înconjurati numai de energii înãltãtoare si iubitoare, de o asemenea intensitate mare, pe care voi doar ati început sã le simtiti si sã le acceptati chiar acum. Ati înteles acum, cã tot timpul care a trecut a fost datoritã faptului pentru a vã pregãti pentru acest lucru.

Concentrati-vã în Iubire si Luminã, si tot ceea ce ele reprezintã pentru voi, noi vã amintim asta atît de des, si voi toti veti simti si vedea bucuria si fericirea intrînd în inimile voastre, fie brusc sau lent, putin cîte putin, conform vointei libere a fiecãruia, si alegerii, si vã rugãm sã stiti cã asta va sta permanent cu voi, dacã o doriti numai. De asemenea, vã reamintim,cã asta nu a fost alegerea fiecãrui om de pe Pãmînt în prezent, si cã unii simt cã nu sunt pregãtiti sã lase Iubirea sã intre, si voi trebuie sã acceptati dorinta lor, cu întelegerea cã, atunci cînd se vor simti pregãtiti ei vor apela pentru ajutor, si stim cã indiferent de unde se va întîmpla, voi îi veti auzi. Împãrtãsiti-vã iubirea cu toti, chiar dacã nu sunteti pe deplin constienti acum, pe cine veti ajuta cu cîteva zîmbete calde si cuvinte iubitoare.

Sunt SaLuSa de la Sirius si suntem atît de fericiti vãzînd cã acceptati energiile noastre , ca ale voastre proprii, ceea ce este cu adevãrat, asa cum noi suntem Familia voastrã, si vedem si simtim în mod clar, cã voi simtiti cu adevãrat acest lucru si ne includeti în realitatea voastrã. Vã trimitem iubirea noastrã si ne bucurãm de aceste momente la fel de mult ca si voi.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un