Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Wednesday, September 25, 2013

Romanian -- SaLuSa 6. 9. 2013

 


SaLuSa - 06. 09. 2013

O datã ce vom începe sã sosim în realitatea voastrã, toate îndoielile pe care le puteati avea, vor dispãrea în uitare. Stim cã lucrati din greu pentru ca sã vã aliniati cu “noul” mod de gîndire, si dupã ceea ce vi se va pãrea o lungã perioadã de timp, veti putea vedea si simti acum, schimbarea în gîndurile voastre. Ele sunt mult mai blînde, mai positive, mai iubitoare, si oferindu-vã sentimentul minunat de fericire si satisfactie, pe care le-ati fãcut în cele din urmã din confuzie, pe care aceastã schimbare a adus-o cu sine. Simtiti bucuria pentru fiecare gînd frumos, care vine în minte, si atunci cînd pentru un motiv oarecare lipsit de dragoste, sau o energie mai joasã pãtrunde în mintea voastrã, nu uitati sã-l acceptati si sã-l lãsati sã plece, pentru cã nu mai existã loc pentru ele, atunci cînd toate gîndurile provin din inima voastrã iubitoare, direct în creierul vostru. În aceste zile, multi dintre voi simt cã “multe se întîmplã în capul lor”, si vrem sã vã asigurãm cã noi si Ghizii vostrii, si Îngerii vostrii, urmãrim cu atentie acest proces, si vã conducem cu gentilete de-alungul dorintei voastre de schimbare. Viteza acestor schimbãri depinde numai de dorinta voastrã, si prin urmare, acceptati cã nu toatã lumea se simte la fel treazã, si simte la fel în acest moment. Simtiti confortul stiind cã toate acestea se întîmplã, fiecãruia, la momentul sãu potrivit, si oferiti-vã cea mai mare experientã despre acestea.

Schimbãrile societãtii voastre, încep sã ia vitezã, si le puteti vedea peste tot în jurul vostru. Voi, ca colectiv al sufletelor care trãiesc împreunã ca Natiune a planetei Pãmînt, ati decis sã înaintati din nou, si nu doriti sã rãmîneti în pozitia anterioarã de sentimente negative, si neîntelegeri a adevãratei voastre realitãti si origine. Suntem gata sã vã arãtãm istoria asa cum sa întîmplat, asa cum simtim cã acest lucru este un punct de bazã în trezirea voastrã, si presiunea asupra Liderilor vostrii, este acum imensã, pentru a elibera toate informatiile care sunt necesare sã fie spuse înainte de aceste revelatii. Fiti siguri cã atunci cînd noi vom simti cã momentul exact a sosit, veti rãmîne uimiti de toate informatiile care vor curge de la mai multe surse, si vor confirma cã ceea ce simtiti deja, este adevãrul. O veti simti imediat, asa cum acum stiti, ce fel de energie fiecare informatie poartã, astfel încît nimeni nu vã va putea trãda cu falsuri si negative, ascunse în spatele cuvintelor frumoase. Vedeti, acest ceva pe care îl doriti sã creascã în acest moment,a fost de foarte mult timp stãvilit de cãtre acest foarte vechi sistem, pentru a reduce sentimentele adevãrate la cea mai joasã stare de existentã, ne-permitîndu-vã sã simtiti , cã fusese fãcut, doar ca sã serviti pe stãpînii sãi.

Acum, lumina voastrã strãluceste atît de puternic, cã nu mai este possíbil sã vã mentinã pe toti în aceste circumstante, si sã vã spunã minciunile obisnuite. Acum sunteti atît de întelepti, cã adevãrul nu va ridica nici un sentiment negativ în voi, pentru cã întelegeti cã asta nu v-ar ajuta în acest mod vechi de gîndire, pe care îl înlocuiti acum , sau l-ati înlocuit deja, cu noul mod iubitor. Veti simti atîta fericire, stiind în cele din urmã cã totul sa întîmplat cu adevãrat, cum ati evoluat, cum noi am venit la voi, si ce rol am jucat în evolutia voastrã, cã voi nu veti mai avea “nici un timp”, pentru a reveni la aceste sentimente de furie si urã vechi , pe care le aveati la începutul trezirii voastre. Acest adevãr a ajuns la voi, pentru cã voi ati dorit aceasta, si noi suntem foarte fericiti sã spunem cã voi sunteti gata pentru el.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si vã trimit salutãri în numele întregii Federatii Galactice de Luminã, unde noi toti suntem gata si pregãtiti, pentru zilele care vor veni, care vor fi pline de o imensã bucurie, si cã vom fi primiti atît de aproape de voi toti, mai aproape decît am fost vreodatã capabili sã fim. Simtiti legãtura noastrã cu voi.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un