Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, September 10, 2013

Swedish -- SaLuSa 10 september 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 10 september 2013
Kära ni, denna tid ni nu lever i är så underbar. Vi ser er förvåning över att så många överraskningar sker i era dagliga liv. Kom ihåg att de sker på grund av att ni kunde rensa er själva från det gamla, som vi känner inte har någon verklig makt över er, och om det är något som ibland gör att ni vänder tillbaka så återvänder ni snabbt till den nya, underbara upplevelsen av kärlek och ljus. Vi är så väldigt glada över att så många av er hittar det rätta sambandet till ert Högre Jag, och till de andra som är era följeslagare på den väg ni valt.

Ni kan känna det i era hjärtan, och från ert hjärta vet ni helt säkert om ni känner er attraherade till någon eller inte. Detta är sättet att kommunicera med varandra på, för ni vet alltid den sanna avsikten hos den andre, oavsett vad han eller hon säger, då avsikt eller intention alltid bär på en energi som inte kan döljas bakom ord eller handlingar. Utöva detta sätt att tala med varandra och ni kommer att se att det blir så lätt på nolltid, och ni kommer att känna det så bekvämt i vetskapen att ingen kan ljuga för er, och ni kan inte heller ljuga för dem för de känner också detta.

Det betyder inte att du alltid måste berätta ”allting för alla”, men du vill gärna visa hur du själv känner det och hur du är som person. Och inte heller behöver du gömma dig bakom masken av ”vad andra skulle tycka om dig”. Det finns ingen som dömer dig, och du är klok nu att veta att om någon försöker göra det så förebrår de sig själva på grund av att de inte har tillräckligt med kärlek till sig själva. Sänd dem din kärlek och förståelse och förr eller senare kommer de också fram till ett sinnestillstånd där de kan acceptera sig själva som de verkligen är.


Vi hör er ständigt fråga när era drömmar och visioner äntligen blir sanna, och det enda svaret är redan så väldigt välkänt för er – i det rätta ögonblicket för var och en av er! Låt ditt hjärta berätta det för dig, för vi vet att du kan känna det. Vissa känner det inte och det betyder att de inte är redo än, och de vill arbeta mer med frågor som de håller på att bearbeta. Andra känner det så starkt just nu och ingenting annat finns i deras sinne, och det betyder att de är redo och sänder ut den intentionen mycket kraftfullt – de vill helst se att det sker NU!

Detta är en tid av stora förändringar och vi börjar nu med att spela nästa roll i vår gemensamma plan som handlar om att hjälpa er att gå in i den högre verkligheten, den som är fylld med kärlek, glädje, vänskap och Enhet i Allt Som Är. Känn in energin bakom dessa ord och den kommer att hjälpta dig att visualisera var du hör hemma och allt som finns där för dig i den högre verkligheten som du har skapat för dig själv. Känn kraften i din egen skapelse och utforska alla möjligheterna som kommer från den. Du kommer säkerligen att känna en stark attraktion till en eller några fler, så fokusera på dem och gör det till din avsikt. Kom ihåg att du är mycket kraftfull nu, så inom kort kommer du att känna att du går iväg rakt till den skapelse du valt för dig själv.

Låt ljuset och kärleken lysa upp din väg med full styrka och intensitet, och på nolltid kommer du att få se hur fridfulla och kärleksfulla energier omge dig i varje stund av ditt liv. Detta gör att du kan känna alla varelser av högre dimensioner så nära dig att inga fler tvivel håller dig tillbaka på din väg. Dessa varelser väntar alla på dig för att välkomna dig och de kommer att hjälpa dig att förstå allt som händer med dig. Be om hjälp, tala till dem och hjälpen och svaren kommer att hitta sin väg tillbaka till dig, och du kommer helt säkert att veta det.

Jag är SaLuSa från Sirius och jag vet att alla era önskningar blir uppfyllda just nu och vi är alla så glada över att se ert ljus växa oerhört, och alla ni som önskar få möta oss kommer att göra det, helt enligt er önskan och ert val i det rätta ögonblicket. Vi välsignar er alla!Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un