Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, September 13, 2013

Swedish -- SaLuSa 13 september 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 13 september 2013
Ytterligare en kraftfull rening inträffade bland dem som är redo att gå vidare. Vi ser att ert ljus lyser så klart och inspirerar andra till att göra detsamma. Känn hur den nya verkligheten glider in i den gamla och för fram alla de nödvändiga förändringarna som får er att känna trygghet och frid och, mest av allt, den ger er kraften att lita på er själva, totalt och utan några tvivel. Denna förlitan kommer från din anslutning till ditt Högre Jag som nu inte har någonting som står emellan er, och du kopplar så lätt in dig till den visdom som ditt Högre Jag delar med dig. Lyssna noga till den för detta är den närmaste guiden på din väg.

Känn hur informationen du tar emot genljuder djupt inom dig och ger dig en känsla som är välkänd för var och en av er. När du inte känner en sådan resonans kan det bero på något problem som du behöver arbeta på, och ditt Högre Jag visar dig vad det är. Acceptera det och rensa bort det med kärlek från din väg, och även om du inte är medveten om vissa problem så vet att de kanske är dolda djupt inom en det av ditt ännu omedvetna sinne och blir renade under sömnen. Eller också är du ombedd att hjälpa någon annan på grund av att din energi bär på kunskapen om hur man gör det. Med sådana kopplingar kan ni skapa mycket kraftfull enhet mellan varandra, vilket kommer att göra det möjligt även för andra att göra det när de är redo


Så många av er besöker oss när ni sover och förenar er med era familjer och tar emot vägledning som de ber om, får ta emot healing och en ren form av kärlek som flödar utan några som helst blockeringar som ibland kan kännas i vaket tillstång. På grund av dessa besök så blir blockeringar bortrensade och många av er känner denna rena kärlek strömma in i era fysiska kroppar och lyfter er och håller er i ett högre sinnestillstånd hela tiden. Dela denna känsla med andra ni är tillsammans med, eller bara går förbi, och vet att ni också hjälper dem med att hitta sin egen kraft.

Du skulle bli överraskad om du får veta hur många människor du har hjälpt på det här sättet. Vi tror att du känner dig bekväm med att finnas runt oss och vi vet att detta är rätt tid att komma närmare till dem som önskar vara med oss. Vi är mycket förtjusta över den förbindelse som skapas mellan oss alla och vi känner de kärleksfulla tankarna från er. Vi vill att ni skall veta att vi delar er upprymdhet och glädje i känslan av att det rätta ögonblicket äntligen är på väg in i våra liv, och vi alla kommer att få uppleva de mest underbara stunderna i NUET.

Den här tiden är också en vändpunkt för alla som inte har haft någon tidigare uppfattning om förändring. Vi talar nu också om era gamla ledare – de vet nu med säkerhet att tiden har kommit för dem att avgå och bereda väg för det nya och att låta de nya ledarna ta alla länder och dess invånare in på vägen till Enhet och Fred. På det sättet skall de skapa en kraftfull nation på Moder Jord som skall accepteras och godkännas av hela Universum. Detta är vad vi arbetar för tillsammans med er och inom kort skall detta ske och kan tydligt ses av alla som önskar se denna förändring komma till stånd. En förändring som låter fler människor öppna sig för kunskapen om vad detta kan betyda för deras liv och gemenskapen i en kraftfull Enhet med alla dem som redan är medvetna om det.

Jag är SaLuSa från Sirius och känner en sådan glädje över vår intensiva förbindelse. Vi delar så gärna och gladeligen med oss av våra känslor och kunskaper till er, för vi har förberett oss under en väldigt lång tid för dessa stunder. Ändå är vi förvånade över hur snabbt ni växer för varje dag. Vi är redo att dela med oss av så mycket mer till er alla.Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un