Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, September 20, 2013

Swedish -- SaLuSa 20 september 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 20 september 2013
De som arbetar med sitt renande kommer att känna en enorm lyckokänsla under de kommande dagarna och kommer att kunna koppla av igen i ett tillstånd av frid. Men vi kan tala om för er att den känslan blir annorlunda jämfört med tidigare, för den kommer från er rena själsenergi. Med den kommer en medvetenhet om att du har förändrats helt och ingenting stannade kvar från de gamla sätten att kommunicera på. Du kommer att kunna prata tydligare med dina guider och alla dem som finns i de högre rikena, som är med dig på din resa, och din snabba förståelse av deras budskap kommer att överraska dig.

Du kommer inte längre att använda enbart ord för att uttrycka dig, utan dina rena avsikter och känslor gör att du lägger in den rätta energin i kommunikationen och du kommer också att känna så när svaren kommer tillbaka till dig. En del av er har redan erfarenhet av att tala på det är viset och för dem blir det naturligt och roligt att få dela sina tankar och sin energi på det sättet och inte längre behöva finna de rätta orden, för känslan de sänder ut säger allt.


På det här sättet kan du dela med dig av så mycket mer av din energi till andra, och de kommer att känna sig lyckliga i ditt sällskap, eller vill bara gå bort så snart de kan, för de kommer att känna sig obekväma i ditt sällskap på grund av Ljuset som lyser på dem och visar dem det tunga bagage de fortfarande bär runt på. Du hjälper dem att äntligen bestämma sig för om de vill flytta med andra in till Ljuset och Kärleken, eller om de vill stanna kvar för fler upplevelser och erfarenheter. Detta blir ett kraftfullt ögonblick för dem, för de kommer att vara förenade med sin högre visdom och svaren blir så tydliga. Kom ihåg att inte pusha på någon, även när det är någon i din familj eller någon älskad person, för de skulle inte förstå att det är en hjälp. Vänta på att de ber om hjälp, och när de är redo kommer de säkerligen att låta dig veta det.

Vi känner hela tiden att din förståelse växer och din reaktion gör oss väldigt glada. Vi intensifierar vår förbindelse med dig för vi vet att du är redo att ta emot mer. Vi säger bara ”mer” och ger ingen ytterligare förklaring till vad det är, för var och en av er har olika önskemål och visioner om vad det är, och vi vill att ni skall veta att vi kan uppfylla era högsta förväntningar och drömmar ögonblickligen! Så fokusera på dem, och gör era avsikter tydliga utan oro för att de kanske är för bra för er.

Ni hr alla arbetat hårt och tiden för nya och underbara upplevelser är här nu, ni behöver bara låta dem komma till er och acceptera dem som er nya, eller högre, verklighet. Och vi vet att ni förstår betydelsen av det. Känn friheten, den sanna friheten, som denna insikt ger dig!

Jag är SaLuSa från Sirius och Ljuset är så klart nu runt om er planet att det lyser långt fjärran, och hela Universum känner förändringarna som sker just nu i detta ögonblick inom er, inom Moder Jord och inom er Galax. Ni kommer att bli fullt vakna till er fulla potential av Ljusvarelse i varje mening och på varje sätt ni kan tänka er med visdomen som ni nu bär på.Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un