Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, September 24, 2013

Swedish -- SaLuSa 24 september 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 24 september 2013
Eftersom er sol är så mycket ljusare nu blir också ert ljus ännu ljusare och det gör det möjligt för oss att arbeta med er och komma er närmare för varje dag. Detta gör också att alla förändringarna går mycket snabbare, vilket betyder att era önskningar blir uppfyllda nästan omedelbart. Träna er i att skapa era önskningar utan rädsla och se själva hur de manifesteras in i er verklighet. Att vara orädd är den viktigaste punkten i er nuvarande transformationsprocess. Det är därför vi ständigt gör er medvetna om det faktum att det endast är fruktan och tvivel som hindrar er från att förverkliga era drömmar.

Försök att hitta det bästa sättet för dig att rensa bort de gamla minnena och tankarna som orsakar att du ser tillbaka i ditt liv, och fråga dig om detta är vad du drömmer om och vad du egentligen önskar dig. Vi vill att du skall veta att dina drömmar med säkerhet visar vägen och därför skall du se dem som vägledare på din väg. Lita på dig själv, för nu är du medveten om den grundläggande principen inom hela skapelsen, och det är det faktum att du själv är skaparen av din egen verklighet och medskapare av den verklighet du delar med alla andra varelser du möter på din resa.


Genom att manifestera dina tankar och önskningar in i din verklighet följer också ansvaret för dina handlingar. Vi vet att detta är ett faktum som en del av er kanske har svårigheter med att förstå, men kom ihåg mina kära, allting är så underbart planerat och säkert att ingen varelse blir skadad av en enda tanke från dig. Först och främst, när du renar dig från alla oönskade tankar så finns de helt enkelt inte längre kvar i ditt sinne, och för det andra finns det en mekanism som kommer att varna dig innan du kan manifestera skadliga tankar. Detta är en funktion inom din koppling mellan hjärtat och hjärnan och den funktionen blir aktiverad i samma ögonblick du är beredd att kliva in i de högre rikena.

De som är förberedda för detta har redan märkt att när den typen av tankar dyker upp i sinnet kom också en annan tanke i samma ögonblick. Den tanken var ingenting annat än en påminnelse om att släppa det gamla och att den första tanken inte fick tillräckligt med kraft att manifesteras. Sådant kan inträffa ofta under dessa dagar, men var försäkrad om att de gamla tankarna inte kommer att återvända så mycket längre tack vare din egen beslutsamhet, rensande och intention.

Vi njuter alla väldigt mycket av att komma er närmare och att kunna dela med oss så mycket mer med er nu. Vi känner er lycka och vi vet att ni är redo för ännu mer, men era fysiska kroppar behöver fortfarande lite tid till att anpassa sig till de högre energierna. Å andra sidan omvandlas era kroppar snabbare när våra energier är närvarande, så vi måste alla finna en balans i vår förbindelse, för obalans i energin orsakar trötthet i kroppen. Vi är medvetna om det faktum att det kan orsaka tankar av tvivel och tvekan när ni inte kan få tillräckligt med vila under era hektiska dagar. Ni är nu så väldigt nära att nå den punkten i er omvandling när detta inte längre uppstår och vi kommer att hjälpa er genom att dela våra energier med er för att ni skall kunna gå vidare till de högre riken som ni har skapat för er.

Jag är SaLuSa från Sirius och jag är glad att kunna säga att mycket nära också är mycket nära sett med er tideräkning och vi känner redan er glädje över det. Tillsammans sänder vi mycket kraftfulla avsikter till skaparkraften och den ger oss möjlighet att följa våra drömmar och visioner som rör sig längs våra själsvägar. Känn kraften inom er. Så är det!Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un