Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, September 27, 2013

Swedish -- SaLuSa 27 september 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 27 september 2013
Den rening av allt och alla som just nu pågår inom både er och Moder Jord leder er rakt in till er högre verklighets upplevelser. Känn in förändringarna som händer er just nu, i detta ögonblick, för det är de som öppnar dörren som tidigare inte var synlig och på så sätt tillgänglig för er. Vid den här punkten i era liv kanske några av er tas tillbaka till vissa stunder i något av era många liv, endast för att ni skall kunna se orsaken till reningen av ett problem som ni trodde redan var renat. Detta möjliggör för er att se dem som de är, utan att lägre vibrationer är närvarande, inklusive dömande av er själva, och ni kan nu låta dem gå och befria er själva helt och hållet.

Acceptera detta på ett djupare plan, eller skall vi säga den djupaste reningen, och förstå att det sker på grund av att alla omedvetna nu håller på att bli medvetna och att ingenting kan fortsätta vara dolt därför att i högre verkligheter är ni medvetna om alla aspekter av er själva. Detta ger er en fantastisk frihet att välja de perfekta upplevelserna för er. Era drömmar kanske förändras nu, och det är ett tecken på att ni skall veta att er personliga rening eller rensning nu kommit till slutpunkten. Vi kan inte tala om hur era drömmar borde förändras, för det är upp till er själva att finna ut detta, då alla upplever olika drömverkligheter, men ni kommer säkert att veta hur.


Vi är med er hela tiden och de som önskar att få vara med oss vet det helt säkert. Och vi är redo att välkomna er i ert sanna hem. Ni som ännu inte är säkra på detta, eller inte önskar att få bli anslutna till oss, får tillräckligt med tid att bestämma sig. På grund av att så många av er vaknar upp nu till den oundvikliga sanningen att tiden blir kortare och att er kollektiva röst blir allt starkare och kräver att få veta sanningen om allt som sker – mest av allt om er historia, livet utanför er egen planet och andligheten.

Vanligtvis har människors beskrivning av dessa frågor förlöjligats och förvridits, och en del av er känner fortfarande ett lätt obehag när man hör ord som beskriver era egna upplevelser av de underbara förändringarna som sker just nu för alla. Vi vill gärna informera er om att vi mycket klart kan se förändringarna i den information ni mottar dagligen. Till exempel så talar de flesta av era ledare helt öppet, och utan en dold agenda bakom sina ord. De kanske använder de vanliga orden, men skillnaden märks om man fokuserar på energin som ligger bakom dem.

Vi känner också att ni börjar bli vana vid det konstanta flödet av energi från de högre rikena. De låter era kroppar acceptera ännu mer och detta gör det möjligt för er att avsluta de nödvändiga förändringarna. Ju mer energi ni accepterar i era kroppar, ju mer kan ni dela med er till andra och även underlätta processen av rensningen av de negativa energier som finns på Moder Jord. Fokusera än en gång på de platser där negativ energi förekommer och sänd dem er healingenergi av kärlek och ljus, för detta är den mest värdefulla hjälp ni kan ge dem. En sådan energiöverföring kommer också att orsaka en manifestation av fysisk hjälp till dem som har möjlighet att göra detta. Och glöm inte att de människor som lever i dessa områden genast kommer att känna av den kärlek som sänds till dem och det hjälper dem i deras egen omvandling. Allt är perfekt planerat och designat och vi vill att ni också skall se detta i er egen värld.

Jag är SaLuSa från Sirius och jag kan inte i ord beskriva hur underbart det känns just nu. Trots alla hinder som placerats framför er kunde ni ändå höja er själva och rena allt det som inte längre tjänade er på er väg. Vi är med er alla, och gör allt vi kan och är tillåtna att göra för att hjälpa er för att uppfylla era önskningar och drömmar. De blir er verklighet när ni fokuserar på dem och ni kan se mer av detta varje stund som passerar i er nuvarande verklighet. Vet att ögonblicket av er slutliga omvandling är mycket nära. Känn verkligen detta och acceptera det eftersom det ger tröst och ni kan koppla av i NUET.Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un