Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, September 3, 2013

Swedish -- SaLuSa 3 september 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 3 september 2013
Ser ni nu hur kraftfulla ni är? De som önskade att ni skulle stanna kvar i de lägre vibrationerna av rädsla och hat har inte längre någon energi att ta föda från, och det kan tydligt ses i den just nu mest omtalade konflikten i er värld. Ni har visat era avsikter så starkt att det inte finns någon möjlighet att starta ett krig på någon plats på Jorden. Era gamla ledare förstår vad som händer och de nya engagerar sig helt enkelt inte i sådana intressen längre, för de vill ha den önskade, permanenta freden på er planet, som så många av er nu förstår är det enda sättet att gå vidare på. Bort från det gamla, för det är meningslöst och det faller snabbt sönder. Mina Kära, detta är förändringarna som sker inom människorna och som nu blir sedda även på utsidan och inte kan förbises då detta är sättet ni kan manifestera allting i era liv. Fokusera på det nya, för ni är nu mitt uppe i en ocean av förändringar, och ni måste nu förbereda era skepp för att glatt anlända till er önskade hamn. Ta bort allt ni känner är för tungt eller som saktar ner er, och se hur underbart ni kan flyta och navigera i dessa enorma vågor. Och glöm inte att använda energin som dessa vågor bär, för de kan ta er hem ännu snabbare. Se på er själva som en del av detta hav och känn den underbara kopplingen till Allt som Är.

Några av er funderar redan på frågan ”lämna tiden” och undrar hur det kommer att vara, hur det skulle kännas och, mest av allt, hur kan man existera utan behovet att veta vilken dag, datum och klockslag det är just nu? Vi kan inte helt beskriva detta för er, för alla kommer att ha sin egen upplevelse av det, men generellt sett kommer ni att förlora känslan av att något fattas, något är inte komplett och behöver er uppmärksamhet omedelbart. En känsla av att något viktigt ligger precis framför er och väntar på att ni skall ta hand om det. Enkelt sagt så kommer ni att känna er bekväma med att bara vara levande och vara precis där ni är och med vem ni än önskar att vara, för allting kommer så att säga i ”ett paket”, eftersom ni inte riktigt kan känna er lyckliga och nöjda när någon eller något inte matchar era egna vibrationer. Många människor är tillsammans av karmiska orsaker och så snart de är lösta med kärlek och förlåtelse så är de fria att välja en annan väg. De kommer att känna en mycket stark önskan att avvika från den relation som uppfyllde deras behov, men var snälla och kom ihåg att kärlek alltid kommer att stanna mellan er och nu kan ni se på allt som skedde under den tiden ni var tillsammans, många av er var mer än en gång bunden till en sådan relation, med större förståelse för att ni lärde er de lektioner som har tagit er till var ni är nu. Känn den ovillkorliga kärleken för varandra, förlåt och släpp sedan den gamla vanan att man är ansvarig för att den andra är olycklig.

Se er själva som vackra och lysande Varelser av Ljus, och allt ni vill förstå kommer att komma till er i sådana fantastiska ögonblick av upplysning att ni kommer att känna er glödande med allt det ljus som flödar från insidan av er. Många människor kommer att vända sig om och titta på er och undra vad det är som orsakar en så stark känsla av attraktion till er. Det kommer att starta en kedjereaktion inom dem, och de kommer att dela med sig, medvetet eller omedvetet, av energin av Kärlek och Ljus med alla andra. Detta är det sätt som Ljus och Kärlek sprider sig på, och vi är så väldigt glada att ni så glatt låter det lysa från era hjärtan för alla.

Jag är SaLuSa från Sirius och känner stor glädje över att jag kan dela dessa tankar med er. Om ni känner att det är dags nu för förändring, låt då er intention fokusera på det och på nolltid kommer tecken på det så att ni kan se det, och helt säkert kommer ni att förstå vad det betyder och kommer att agera därefter.Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un