Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, September 6, 2013

Swedish -- SaLuSa 6 september 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 6 september 2013
Så snart vi börjar anlända till er verklighet kommer alla tvivel ni kanske fortfarande har att försvinna i glömska. Vi vet att ni arbetar mycket hårt för att anpassa er till det ”nya” sättet att tänka, och efter vad som verkade vara en mycket lång tidsperiod så kan ni nu se och känna förändringen i era tankar. De är mer lugna och varsamma, mer positiva och kärleksfulla och ger er en underbar känsla av lycka och tillfredsställelse över att ni äntligen har kommit förbi förvirringen som förändringen har fört med sig. Känn glädjen för varje vacker tanke som kommer in i ditt sinne och när av någon orsak en kärlekslös tanke, eller en av lägre energi, kommer in, glöm då inte att acceptera den och att sedan släppa den. En sådan energi måste lämna dig för det finns ingen plats för den när alla tankar kommer från ditt kärleksfulla hjärta och rakt in i din hjärna. I dessa dagar känner många av er att ”mycket händer i huvudet” och vi vill försäkra er om att vi och era guider och era änglar noggrant övervakar denna process och varsamt flyttar er till er önskade förändring.

Hastigheten i dessa förändringar beror alltid på din önskan. Acceptera därför alltid att inte alla som vaknat känner på samma sätt just nu. Känn tröst i att veta att allt sker i rätt ögonblick och ger dig den mest tillfredsställande upplevelsen av det. Förändringar i ditt samhälle börjar nu ta fart och du kan se dem överallt runt om dig. Som ett kollektiv av själar som lever tillsammans som en nation på planeten Jorden så bestämde ni att ni vill gå vidare och sluta med att leva i negativa känslor och missförstånd när det gäller den sanna verkligheten och ert ursprung. Vi är redo att visa er den sanna historien så som den skedde, för vi känner att det är den grundläggande punkten i ert uppvaknande. Och trycket på era ledare är enormt nu för att släppa all den information som behöver sägas innan dessa avslöjanden. Var så säkra på att när vi känner att det rätta ögonblicket är inne så kommer ni alla att bli förvånade över all den information som kommer att flöda från många källor och bekräfta för er vad ni redan känner är sanningen. Ni kommer genast att känna det, för ni vet nu med säkerhet vilken typ av energi varje information bär på, så ingen kan lura er med falska och negativa ord som döljs bakom fina ord. Du förstår nu att även du behöver växa in till denna nya situation eftersom du under mycket lång tid i det gamla systemet har försökt sänka eller förminska dina känslor till minsta möjliga och inte tillåta dig att känna något som inte tjänade dina ”herrar”.

Nu skiner ditt ljus så klart att det inte längre är möjligt att hålla dig kvar i sådana omständigheter och berätta alla de vanliga lögnerna. Ni är nu så kloka att sanningen inte ger några negativa känslor inom er, för ni förstår nu att det inte skulle hjälpa er att hålla fast vid det gamla tänkandet. Det som ni nu ersätter med det nya och kärleksfulla sättet att tänka på. Ni kommer att känna sådan lycka när ni äntligen vet hur allt verkligen har hänt, hur ni utvecklades, hur vi har kunnat komma till er och vilka roller vi har spelat i er evolution, att ni inte har någon tid att återvända till dessa gamla och hatfulla känslor som ni kanske hade i början av ert uppvaknande. Denna sanning går nu upp för er därför att ni har önskat den och vi är mycket glada över att säga att ni nu är redo för den.

Jag är SaLuSa från Sirius och jag sänder er hälsningar från hela Galaktiska Federationen av Ljus där vi alla är redo och förberedda för kommande dagar som kommer att vara fyllda med oerhörd glädje. Och det kommer att föra oss så väldig nära er alla, närmare än vi någonsin har kunnat komma. Känn vår förbindelse med er.Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un