Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, October 29, 2013

Croatian -- SaLuSa 29.10.2013


SaLuSa - 29. listopada 2013Vaša transformacija se ubrzava i vi počinjete osjećati više energije unutar vas i svuda oko vas, bez obzira u kakvoj se situaciji nalazite. Unatoč starog sustava koji još uvijek igra svoju igru s nekim intenzitetom, vi uvijek osjećate te više vibracije i ne ostajete zaključani u omči nižih vibracija. To je vaš izbor, a mi tako oduševljeno gledamo sve vas koji se uzdižete tako visoko i dajete sve manje šansi nižim energijama da utječu na vaše biće. Sve više i više se uvlačite u svoj unutarnji svijet, i vođeni ste da osjetite i doživite sve promjene unutar sebe, jer ništa što se događa u vanjskom svijetu ne može zadovoljiti sve veće zahtjeve za višim znanjem. To je unutar svakog od vas, i vaše tijelo se mijenja na način na koji lako možete čitati i prevesti točan dio znanja koje trebate u svakom trenutku kada pitate. Vi postajete spremni za sveznajuće stanje bića, a mi znamo da se počinjete osjećati vrlo ugodno tražeći informacije unutar sebe. Što ste više mudrosti primili na takav način, stvorili ste više povjerenja u sebe. Prakticirajte to, jer to je potrebno u procesu vaše sveukupne promjene, a nitko ne zna bolje od vas što dalje treba učiniti.

Vaše veze i iskustva s višom stvarnosti rastu i vi možete vidjeti da, ako usmjerite svoju pažnju i namjeru na nešto, to će vam biti otkriveno i donijeti će vam vrlo intenzivan i snažan osjećaj radosti i sreće. To se događa na način koji je za vas najudobniji, jer mi razumijemo da vi još uvijek doživljavate osjećaje straha i ljutnje "druge strane" i, ako uopće možemo govoriti o tome da je velika razlika između tih osjećaja, to može stvoriti zbunjenost u vašem umu. Mi pozorno pratimo vaš napredak i intenziviramo naše energije koje vam šaljemo. Mi jačamo naše veze sa svima onima koji to žele doživjeti, i dijelimo s vama više nego što možete očekivati u ovom trenutku. Sve je u energijama koje teku kroz vas, i vaše srce procesuira toliko više informacija nego ikad prije, i doslovno to možete osjetiti u otkucajima vašeg srca. Zapamtite da sve vaše unutarnje promjene mijenjaju također i vaše fitzičko tijelo kako bi bilo u mogućnosti da primi snažnu ljubav i svjetlo bez da bude pretrpano.

Vaše fizičko tijelo također mora biti očišćeno od starog, najčešće doživljavano kao neka vrsta bolesti ili boli. Možda ste zaboravili da ste osjetili bol u nekom dijelu tijela, ali vaše stanice se toga sjećaju, i s vašom fizičkom transformacijom možda se osjećate kao da ste bolesni ili osjećate bol na mjestima na kojima nikada niste ni pomišljali. S višim energijama koje se šire vašim tijelom, proces vaših promjena završava, jer više ništa neće stajati između vas i vaših iskustava u vašoj višoj stvarnosti. Zato slušajte svoje tijelo i posvetite mu pažnju koju zaslužuje, jer vaš fizički oblik je taj instrument koji vam omogućuje da osjećate i osjetite svu tu ljepotu ljubavi koja ponovno tako slobodno teče kroz vas. Izrazite zahvalnost obliku koji vam je omogućio da dobijete takvu mudrost i tako je snažno povezan sa svim životom koji postoji, i zapamtite da je svaki život kreacija, a razlika između fizičkog i nefizičkog izražavanja kreacije se stanjuje, jer sve je stvoreno iz ljubavi i doživljava se kao svjetlo koje se formira u beskrajnim oblicima.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i upravo sada izražavam veliku radost zbog vaše ogromne snage volje da nastavite s potragom koju ste započeli jako davno i koja nas dovodi tako blizu. Za mnoge od vas potraga u nižim vibracijama je već u potpunosti završena, a mi smo tu da vam pomognemo na ulasku u potragu unutar viših vibracija, koje nude puno više.


Kanal: MADAD


Preveo: Fredi


cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un